מה אמהות מרגישות אחרי הלידה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמא יקרה, אתר "נשים מדברות אמהוּת" נבנה כולו בשבילך מתוך ההבנה שעם לידת התינוק נולדת גם אמא, המתמודדת עם תקופה חדשה בחיים.
    התקופה שאחרי הלידה, הפוסט-פרטום, היא תקופה של הסתגלות שבה אמהות יכולות להרגיש קשת רחבה של רגשות משמחה, עונג ואושר עד לתסכול, אכזבה וכעס.
    באתר, אנחנו חושפות את קשת הרגשות וההתמודדויות של אמהות אחרי לידה, גם כאלו שלא מדוברים ביום יום ומעניקות במה לאמהות ונשות מקצוע.

את מוזמנת להצטרף לאתר שהוא בית לאמהות אחרי לידה
    אתר נשים מדברות אמהוּת

מנחת קבוצות בוקר לאמהות בחופשת הלידה.
14 תגובות
עמוד 1

• כל הכבוד~!!

טוהר חיים של אמא.
  • יפה מאוד...
  • תודה רבה

• איזה יופי של אתר!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה רבה, כיף לשמוע

• זה כל כך נחוץ!!!!!

אחרי הלידות שלי אני חייבת קבוצת תמיכה כזו לצערי
  • מאיפה את ? אני יכולה לנסות לעזור לך למצוא קבוצת תמיכה.
    אם את רוצה, את יכולה להתקשר אליי ולדבר- את תישארי לבד ! (אם זה לא רלוונטי עכשיו, את יכולה לשמור את הטלפון ללידה הבאה :)

לימור
    0522835020

(אם אני לא עונה, תשאירי הודעה וכמובן שאחזור אלייך)
  • זה דבר מבורך

[[[

• אני מאיזור הצפון- מעלות.
    כרגע אני לא צריכה את הסיוע הזה
    אבל אני יכולה לספר לך שאם יש בי חשש להיכנס שוב להריון בעתיד - זה רק בגלל זה!
  • אני גם סבלתי מדיכאון אחרי לידה אחרי הלידה השניה.
    עברתי תקופה מאוד קשה וזה גם אחת הסיבות לפחד לכניסה
    להריון הבא.
    כל הכבוד! האתר מקסים!
    רעיון מבורך!
    שיהיה בהצלחה!

גאיה וקורן שלנו

• מאוד מבינה את הפחד להיכנס להריון בעקבות פוסט פרטום מהסרטים. הייתי שם גם..
    יכולה להגיד לך שבאמצעות ליווי אישי עם אשת מקצוע מעולה, הצלחתי לעבד את התחושות שעברתי ולהרגיש הקלה משמעותית. מאוד מאוד ממליצה להיפגש גם ולהתמודד עם הפחדים.
    לימור

• מאוד מאוד מבינה את הפחדים והחששות לקראת הריון או ילד נוסף. היה סבל כזה גדול. למה לחזור עליו ???
    יש אפשרות לעבד ולעבוד עם התחושות שהיו ואלו שעדיין קיימות ולהרגיש הרבה יותר טוב. אני אומרת את זה מניסיון, כי הייתי גם במקום הזה, לגמרי.
  • אני לא חששתי להיכנס להריון פעם נוספת בגלל זה

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה