גן עיריה - יומולדת עם ההורים או בלי? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איך אצלכן? המתוקה שלי בגן עיריה (בת שלוש) והגננת אמרה שיהיו ימי הולדת בגן ללא הורים. ממש מבאס.זה חלק מהאושר שלנו כהורים, לא? בטרם אפנה אליה כדי לנסות לשכנע... אשמח לדעת איך אצלכן?
9 תגובות
עמוד 1
אצלנו זה בלי ההורים. הגננת ציינה שהיא מבינה ללב ההורים שכל כך רוצים להיות שם בשעה המיוחדת של הילד, אבל מהניסיון שלה, נוכחות של הורים גורמת לילד להנות פחות ולשתף פעולה פחות. תכלס, יומולדת בגן לא נראה לי להיט, אבל כנראה שזו רק אני...
אצלנו השנה היה בלי הורים, השארתי לגננת את המצלמת וידאו וגם מצלמת סטילס השבעתי אותן לצלם בלי סוף, עשיתי להן הדרכה מסודרת שלא יהיו פדיחות וקיבלתי בסוף היום תמונות מעלפותתתת
אצלנו זה גם בלי הורים משאירים לגננת ולסייעת מצלמת וידאו, מצלמה דיגיטלית, מיליון בטריות וסוחטים מהן הבטחות לצלם כל פיפס
לדעתי, ילדים בגן עירייה צריך לדעת מראש שזה לא יום הולדת משפחתי, זה לילדים נטו! את רוצה להינות מיום הולדת של הילד שלך זה רק בבית או בחוץ עם המשפחה!
מסכימה עם קריס *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גאיה לא בגן עיריה...אבל לגבי האחייניות שלי שהן גדולות יותר ובגני עירייה אני יודעת שחוגגים יומולדת עם ההורים.ויתרה מזה.ב2 המסיבות שלהם בגנים גם אני באתי עם אחותי וגיסי....