היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי, מסכנים כולכם.. ובמיוחד עדן המתוקה!! הלוואי שכבר תפסיק לסבול מזה כל פעם מחדש.. מקווה שהיא כבר מרגישה יותר טוב! ושתחזרו הביתה במהרה.. אתר חדש של סקרים מתוגמלים- http://www.midgam.com?ref=93043
החלמה מהירה!
החלמה מהירה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
תודה בנות כבר 5 חודשים לא היה לה כלום. מאז שעשינו לה את הברונכוסקופיה בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אולי תתייעצי עם הומיאופט טוב, בטוח שאפשר להמצוא טיפול מתאים לקראת עונות מעבר, כדי שלפחות למזער את ההתקפים
[[[
רפואה שלמה
רפואה שלמה! טוהר חיים של אמא.
היינו אצל הומאופטית שעשתה לה רק נזק ובגלל הטיפול שלה היא התאשפזה. בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
מסכנה קטנה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
רפואה שלמה
החלמה מהירה...
מסכנונה קטנה... 2 הבנים שלי אסטמטיים... ההתקפים האלו זה משהו נורא... וממש ממש מצער אותי לשמוע על הנזק של ההומאופטית...! מקווה להחלמה מהירה ושלמה, ושלא תישארו מאושפזים בחג!
שרון שמש M.Sc פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T