מי יודעת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב..התחלתי אתמול לשאוב...וזה משחרר נהדר...כמה ס"ס נותנים מהבקבוק כל פעם?היא בת שבוע..יש לי מלא חלב שתקח כמה שהיא רוצה...חח
6 תגובות
עמוד 1
  • תתחילי ב60 וככה תדעי אם היא נשארת רעבה או שאולי פחות מספיק לה

• יש נוסחה מוערכת לחישוב:
    משקל התינוק * 150,
    לחלק למספק הארוחות ביממה.

לדוגמה תינוק שנולד 3 ק"ג, ויונק כל 3 שעות:
    3*150= 450
    450/8 = 56

ביניקה זה בד"כ פחות מ-3 שעות,
    וכמובן זה הערכה, תני לה כמה שבא לה ולבריאות!

• מיטל נוסחה מגניבה לא הכרתי אותה

• איזה ילדה יפה וחמודה. איזה מין סבא וסבתא יש לה בחיי משהו נורא. אויששששששש התאהבתי בה ממש. טפו טפו טפו מהממת!!! ובטוחה שהיא ילדה טובת לב.
  • היייייייייייייי דנהההההההההההההה
    מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    אני פיספסתי את העדכון על הלידה.... אני בקושי נכנסת לפורום לאחרונה..........
    איזה כיף לך שאת אחרי...
    המון המון מז"ט.... איך קראת לה?
    איך הגדולה שלך מקבלת אותה?
  • היי טוסטי...מה שלומך?נו אוטוטו את נעון ב"ה...שיעבור מהר וקליל והכי חשוב שאת והעובר תהיו בריאים ושלמים הכי חשוב..קראנו לה רוני-מתוקונת אמיתית..ההחלמה קצת קשה וארוכה-עברתי קיסרי..אבל לאט לאט..נועם מקנאה לגבי..אבל משתדלים לתת לה כמה שיותר תשומת לב..קשה אבל בס"כ היא מקסימה..אני נותנת לה "לעזור" ואז היא מרגישה ממש גדולה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה