מי עברה ניתוח קיסרי ויודעת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי עברתי קיסרי בפעם השנייה ומשום מה הצלקת מטרידה אותי -שלשום הורדתי את התפרים ובצד ימין זה נראה כאילו ולא התאחה כאילו "פתוח"מבריק ויורד קצת דם ..ובצד שמאל סגור ממש טוב...מפחדת שיהיה לי זיהום ...למי היה כזה דבר?ומה עושים?שהורדתי את התפרים ראו משהו כזה אבל האחות אמרה שזה עדיין נראה טוב ואין מה לחשוש אבל היום משום מה זה נראה אחרת ודי מטריד אותי נראה לי שמחר בבוקר ב"ה אני יילך לרופא/אחות
5 תגובות
עמוד 1
  • אני עברתי 2 קייסריים

מה הישתנה לך בצד הזה שאת אומרת שהאחות הוציאה את הסיכות ראו את זה ועכשיו זה שונה?

לי גם היה ככה תבררי עם הרופא מה אפשרי לשים על זה.
    לי אז אמרו (מקווה שלא תיגעלי) שכשסגרו החלק הזה כאילו נימשך להם הפוך
    זה כאילו החלק הפנימי שטיפה בולט אחוצה
    אמרו לי אז אם אני רוצה שייפתחו לסדר אבל לא הסכמתי

לא הייתי פוסלת ללכת לרופא שייסתכל ואולי ייתן לך משחה לאיחוי המקום

בהצלחה
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
    [center]
  • תשטפי את האזור המון עם תרחיף פולידין וגשי לרופא שלך שיראה את זה.
    תשתדלי שהתחתונים שאת לובשת יהיו גבוהים יותר מהקו של הצלקת ככה זה לא ילחץ עליה.
  • בלי להגעיל אותך על סיפורים על צלקות וכאלה, עדיף שפשוט תלכי לרופא וזהו.
    ---
    אמא מאושרת ומושלמת של קסם ופלא.
  • אצלי כמה ימים אחרי הניתוח פתאום הרגשתי כולי רטובה חשבתי שברח לעמית פיפי מהטיטול אבל הילד בן שבוע כמה פיפי הוא כבר עושה
    בשירותים שמתי לב שפתאום זורמים להם מלאאאאאאאאאאאאא נוזלים מהצלקת שממש יש פתח וממנו יוצאים נוזלים סליחה על הגועל
  • לי זכור שאמרו לי בפרוש לא לשים שום דבר אפילו לא קומפרסים שלא נדבר על פולידין
    הכי טוב לכי לרופא או אחות לטיפול בטוח.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה