לילה טוב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
6 תגובות
עמוד 1
  • כשילד עושה דווקא שוב ושוב זה סימן מובהק לדעתי שהילד מחפש את תשומת הלב שלך..זה הזמן לקחת אותו איתך לבד לאכול גלידה, לשחק בפארק להיות איתו 10000% להשאיר את האח עם אבא בבית... שהילד ירגיש שאמא אוהבת אותו המונמון לא פחות מאח שלו ושהוא יקר לא פחות. עדידוש ממי יש לך 2 ובעל...את צריכה ללמוד לחלק עצמך בין 4 ...בין 2 ילדים בעל ואת עצמך. כל אחד צריך את אותך ואת את כולם...שבי איתו ותשאלי למה הוא עושה את זה , האם אתה רוצה לבוא איתי לבד היום לחנות? בא לך לטייל רק עם אמא היום אני ואתה ?...
    אני עושה את זה כל הזמן.. את ליאור לסרט כל שבועיים-חודש. את טל לטיול, שחר עד עכשיו היה איתי בבית וחוזר ב 16:00 אז אני איתו בלילה.. וטל ישן איתי בכלל ...את ליאור אני לוקחת לחו"ל לבד.. יוצאים להליכה בערב בכיף...למשחקיות... תלמדי להכיר אותו כהוא עצמו ולהיות איתו..פשוט ככה. להיות איתו. אני יודעת שלא קל האמיני לי אני יודעת בדיוק מה את מרגישה. כל דבר שהוא עושה יש סיבה ויש תוצאה..למדי אותו שהתצאה של מעשייך היא לאור הסיבה שנתן לך...ממי פשוט תהיי איתם בנפרד ...זה יעשה לך הרבה נחת ולו ים של אושר
  • צודקת ! אני בקושי נמצאת עם עידן לבד(כשהוא חוזר מהגן הוא הולך לישון) ובאמת נראה שכל מעשה שלו כשהוא עם אהוד זה לנסות למשוך צומי ממני

• נשמה, יום ראשון שחר בגן עד 16..בא לך להפגש
    בבוקר סביב 10 ככה אני יבוא עם ליאור וטל
  • בטח ! תבואו אלינו אני ועידן נשמח

• כן ..אני אשמח ..אני חייבת לעשות איתם משו..אז ביקור בכרמיאל תמיד טוב לנו
  • שלחתי אבל תבואו לא לפחד ולבטל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה