שאלה בנושא כסאות בטיחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות שבת שלום!!!
    בשעה טובה קניתי ליואב בוסטר,
    והעברתי את רותם לכיסא בטיחות במקום בסלקל...
    נראה שהרבה יותר נוח לה!!!!

השאלה שלי היא לגבי מיקום הסלקל:
    באתר בטרם ראיתי שצריך לשים את הילד בניגוד לכיוון התנועה
    עד גיל שנה + 9 קילו....
    ביואב לא היתה לי בעיה כי הוא היה 9 קילו הרבה לפני שנה,
    ובגיל 9 חודשים כבר שמתי אותו עם כיוון הנסיעה....

רותם היא פיצית ואוטוטו בת שנה, אבל לפי דעתי ייקח עוד לפחות שלושה חודשים
    עד שהיא תגיע לתשעה ק"ג.
    מישהי יכולה להסביר לי את החשיבות של מיקום הכיסא עם או נגד כיוון הנסיעה...
    כרגע שמתי אותה נגד כיוון הנסיעה, זה לא נוח בכלל, אין לי גישה אליה, ואין לי מקום לשבת מאחורה , ומי שיושב בכיסא לפניה צריך להצטופף.
    האם זה קריטי כל כך או שאפשר לסובב אותה או "לסבול" עוד כמה חודשים...

אגב, אני לא יכולה לשים אותה באמצע כי אין לי חגורת בטיחות מתאימה באוטו...

תודה רבה למי שתעזור לי...

שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
9 תגובות
עמוד 1
  • שקד גם לא היה 9 קילו בגיל שנה, ושמתי אותו עם כיוון הנסיעה.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תראי לפי מה שאומרים ב"בטרם" רצוי "לסחוב" כמה שאפשר נגד כיוון הנסיעה כי אין מה לעשות זה יותר בטיחותי
    אני לא יודעת מה המשמעות שיש רק את אחד התנאים גם לא ממש הצלחתי לקבל תשובה מהאתר שלהם אבל את עמית גם אני חגרתי החל מגיל שנה עם כיוון הנסיעה למרות שהוא היה פחות מ 9 קילו
    אני עוד לא יודעת מה אני הולכת לעשות עם התינוק כאן בקנדה הם ממש מחמירים עם הבטיחות ואין מצב שאני יכולה לבטל את הכרית אווית מקדימה אז התינוק חייב להיות מאחורה מה גם שיש לנו מיני ואן כך שאין מצב שאני מגיע לתינוק או רואה אותו אני יכולה רק דרך מראה

בכל מקרה הנה האתר של בטרם מקווה שעזרתי
  • נראה לי שעדיף למשוך אותה עוד קצת נגד כיוון הנסיעה ואז להחליף

את שחר העברתי בגיל 10 חודשים בגלל שלא היה לו מקום לרגלים וגם שקל מעל 9

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קודם כל טוב מאוד שאת לא יכולה לשים באמצע כי זה הכי גרוע מבחינת בטיחות....

החשיבות היא לדעתי שבמקרה של תאונה חס וחלילה לרכב יש תנופה גדולה מאוד ובמקרה של תאונה רצינית באם התינוק עף מהאוטו כשהוא יושב מאחורי מושב הנהג או בצד השני הוא הרבה יותר בטוח ויש הרבה פחות סיכוי שיעוף מהרכב.
    כשהוא יושב נגד כיוון הנסיעה הכוונה היא מבחינת חוזק הגוף שלו האם הוא יכול להתמודד עם תנופה חזקה בזמן תאונה- גיל שנה או פחות או יותר 9 קילו. מבחינת החוק אלה התנאים אבל לדעתי זה באמת לשיקולך- אם זה ענייןשל כמה חודשים....
    אני למשל העברתי את אופק ורום יחד לכיסאות בוסטר- אופק היה בן 3 והתאים לתנאי ורום היה 12 קילו אבל ג'בר כשהיה כתוב מעל 15 קילו והוא היה בן שנה וחצי והכל הסתדר מצויין.

אגב גם כשאני משחררת הורים מאשפוז אני מסבירה להם להושיב את הילד מאחור עם הראש נגד כיוון הנסיעה ואז מתחילים השאלות - ואם אני מבטל כריות אויר מקדימה ואם אני מושיב באמצע ואם אני לוקח בידיים

• נועם היה יותר "שמן" מיואב ובכל זאת חיכיתי עד גיל שנה.....
    וגם הפעם אני מחכה.... העברתי את הבנות לפני שבועיים לכסאות אבל נגד כיוון הנסיעה....
    אני מאמינה שעוד חודשיים הן יהיו כבר 9 ק"ג ואז נסובב אותן... זה ממש ממש לא נוח ככה אבל אין ברירה....
    תחשבי שאצלנו זה 2 כסאות...

• תודה על התשובות,
    קראתי גם באתר בטרם,
    גליה, בכלל לא חשבתי לשים אותה מקדימה...
    הבטיחות שלהם היא מעל הכל!!!!!
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
  • שריתוש- עכשיו קראתי את התגובה שלי והבנתי.
    לא התכוונתי במשפט הזה אלייך אלא זו התגובה שלי להורים ששואלים אם אפשר לשים מקדימה!
  • גליה
    יום נישואין
  • הייי...

בידיוק עצרתי לפני כמה ימים שוטר במשטרת תנועה ( בדרך לאילת) ושאלתי אותו שאלות...
    שאלתי מאיזה גיל אפשר להושיב ילד בבוסטר
    התשובה : החל מגיל 4- וזה בתנאי שהחגורה יושבת כמו שצריך על הכתף !

ולהושיב ילד במושב בטיחות ?
    התשובה: עד גיל שנה או 10 קילו...זה נגד כיוון הנסיעה בסל קל.
    אם זה במושב הקידמי ח-ו-ב-ה- לבטל את הכרית אוויר.- ואין שוום מניעה לשים במושב הקידמי.
    רצוי להושיב במושב האחורי וכן---כן בא=מצע שאם ויש תאונה...יפגעו הדלתות והילד מוגן באמצע !

אם זה במושב האחורי...אין בעייה לכיוון הנסיעה אחרי גיל שנה.
    למה ?
    התשובה: כי עד גיל שנה+ השריר שבצוואר- לא מספיק חזק .
    אם חס וחלילה הם לכייון הנסיעה ויש תאונה... ישבר להם הצוואר מרוב עוצמת המכה.

לעומת זאת אם הם נגד כיוון הנסיעה ויש תאונה, הם לא יעופםו מהכיסא.
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה