שאיבת חלב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני שואבת במשאבה ידנית...ואני מרגישה שכל היום זה מה שאני עושה...כל 3 שעות..כל פעם שהיא אוכלת אני מפוצצצת...וזה גודש ומתחיל לכאוב אז יאללה לשאיבה..אני שואבת לבקבוק ואז מהבקבוק נותנת לה..באמצע הלילה זה די מפריע כי למרות שבעלי קם לתת לה לאכול מהבקבוק אני צריכה גם לקום לשאוב וזה די מעייף...נראה לי שאני לא ממש ישרוד עם השאיבות וההנקה...
7 תגובות
עמוד 1
  • עשית משהו רע למישהו שאת צריכה לשאוב ידנית כל 3 שעות?????????????
    יקירתי, יד שרה... ספקטרה2

• נראה לי שעניתי לך כבר בהודעה הקודמת שלך

רק חשמלית מיד שרה!! זה מה שאני עשיתי!!

שואבת מעולה ומרוקנת לך תציצי חבל"ז
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • כן..אבל חסר להם במלאי...אמרו לי רק עוד שבוע...ועם החשמלית כל כמה שעות שואבים?
  • עם החשמלית גם שואבים כל שלוש שעות, אבל זה יותר מהיר וקל.
    למה את שואבת? למה לא רק להניק?
    אני שאבתי שלוש שבועות רצוף בגלל סדקים בפטמות, עד שהתייאשתי וחזרתי להנקה (הפטמות החלימו והיו רגילות) וזה היה תענוג!!!
    לא הייתי צריכה להכין בקבוק באמצע הלילה, לא הייתי צריכה להתעסק בשטיפת בקבוקים ולא בסטריליזציה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • הקטנה שלך מסרבת לינוק?.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • חסר במלאי? או אה... אולי מסניף אחר?
    אין מצב שפשוט תקני משאבה?
  • זה בהחלט לא קל שלאוב ידנית את חייבת חשמלית - גם תצטרכי כל 3 שעות אבל תוך 5-10 ד' שאבת הכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה