שאלות לגבי מיטה :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי כבר נשאל אלף פעם אבל לא הצלחתי לאחזר את זה, אז אני שואלת. אשמח אם תעזרו לי...

אני רוצה לקנות מיטה לילדה . מיטה עם מעקה בטיחות +מיטה נפתחת ו-2 מגירות. אשמח לשמוע המלצות ומחירים...
    ועוד שאלה - מיטת מעבר. עד איזה גיל/משקל זה?
    תודה
5 תגובות
עמוד 1
  • מיטת מעבר זה ממש תלוי בילד

אני מכירה כאלה שמשכו עד גיל 5

שחר בגיל 3 כבר לא היה לו נוח לישון במיטה הזאת וקנינו מיטה גדולה

המחירים בדרך כלל בסביבות 2000 שקל למיטה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • מיטת מעבר עולה בין 300-600 ש"ח.
    בהתחלה לא רציתי , אבל כרגע השתכנעתי ואני קונה אותה. היא לא יקרה, כך שבעיניי זה לא בזבוז כסף. מזרן זה אותו מזרן של מיטת תינוק 66/128 או 63/128.
    הילד שלי מנסה לטפס על המעקה בשביל לצאת ממיטת תינוק וזה מאוד מסוכן. אז אני מעדיפה שיצא ממיטת מעבר שהיא מאוד נמוכה 20-30 ס"מ מהריצפה. וכמובן לרפד עם שטיח שגי מסביב
    55555
  • אני קניתי ברהיטי עין חרוד 2200 ש"ח
    מעקה, 2 מגירות נפתחות, מיטה נפתחת נוספת וכמובן 2 מזרונים.
    הגדלתי ל90 ס"מ רוחב
    http://www.einharodf.co.il/catalog.php?id=141

באהבה, סיון
  • אנחנו קנינו ברח' הרצל בת"א, 2300 שקל
    עם מיטה נפתחת, מעקה ו- 2 מגירות למטה (וכמובן 2 מזרונים). מעץ מלא, רוחב 80

• אני קניתי ב"עצמלה" מיטה מהממת ב3500 עם מעקה בטיחות ו2 מזרונים ושתי מגירות ושדרגתי את המזרן לאורטופד בי הם נותנים בד"כ מזרון די עלוב..יש להם מיטות משגעות והטווח מחירים שם 2000-4000 ש"ח אגב יש מבצע שם של שוברים חבר מביא חבר ואם תקני שם אוכל לשלוח לך שובר כך שגם את וגם אני נקבל מתנות מהם..אז כנסי לאתר שלהם ותראי אם יש חנות איפה שאת גרה כי זו רשת ואני אשמח לשלוח אלייך את השובר בכיף..שנינו נרוויח אז למה לא?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה