עידכון בדף 2 לגבי לוכד החתולים שהוזמן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לוכד חתולים שיהרגו את כל החתולים בבניין שלנו שמסתובבים בחוץ
39 תגובות
עמוד 1

• [[[

• אני לא מבינה מה הבעיה,
    אני לא סובלת חתולים, ויש כאלה שמאכילים אותם ואז הן לא עוזבות את האיזור!
    אני לא אומרת שצריך להרוג אותן או להשתמש בהן לניסויים מזעזעים, אבל
    אותי זה היה מטריד אם היה לי בבניין מליון חתולים.. ועוד חתולי רחוב מגעילים.
    היתה לנו במשך כמה שבועות בגינה חתולה שלא פחדה מבני אדם והיתה שורטת ילדים,
    זה מפחיד, זה מגעיל, זה מלוכלך.. הזמנו עובדי עירייה שייקחו אותה מפה.
    אז הוא לכד אותן.. זה לא כזה נורא!
    אני רק מקווה שישחרר אותן במקום אחר או באיזו חורשה, ולא יהרוג אותן.
    =) אין ייאוש בעולם בכלל!
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • מה הבעיה שיהיו חתולים? לנו יש אחת בבית כבר 10 שנים חתולה מדהימה ומעוקרת והרבה פעמים כן לא אשקר שהחתולים מפריעים לדנדוש לישון היא אוהבת אותם אבל יחד עם זה שמתקרבים אליה (למעט החתולה שלנו למרות שגם ממנה היא) מפחדת קצת אבל חפיף יעבור לה אנחנו מנסים ךקרב את החתולה לדנדוש שתראה שהחתולה לא מפחידה
    וכן אנחנו חלק מן הדיירים כאן מאכילים את החתולים
  • תאמת גם אני לא סובלת חתולים
    יש לנו פה קצת חתולים שמסובבים בגינה למטה אותי זה מגעיל
    אבל אני לא יעשה כלום וישאיר אותם כמו שהם כל עוד הן לא עושות רעש

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני אוהבת חתולים
  • איזה חוצפן

• תראי אני אוהבת מאוד בעלי חיים - וכמובן לא בעד להרוג אותם

אבל חתולי רחוב זה מטרד רציני - זה מביא מחלות רבות - במיוחד לילדים (כמו כלבי רחוב כמובן)
    אני בחיים לא אתן ללהב להתקרב אליהם - ואני הייתי ילדה שכל הזמן רק הלכה וטיפלה בהם ונגעה בהם

היום אני גם מאוד אלרגית לחתולים (זה התפתח עם השנים) - יש גירודים, אפצ'י, דמעות והמקרה הכי גרוע שהיה לי זה קוצר נשימה והתעלפות

• גם דנדוש לא נוגעת בחתולי רחוב ואני גם בתור ילדה (אחיות שלי ואני) אימצנו זוג חתולים שחורים וקראנו להם ליקי וליקי (לא יודעת למה נא לא לחקור) אהבנו אותם מאוד ליטפנו אותם המון האכלנו אותם ומה לא והם גם נכנסו לנו הביתה דרך החלון של הסלון מספר פעמים וישבו לאבא שלי על הבטן שישן
  • חתולים הם חיות מאוד מועילות אוכלים עכברים וחרקים למיניהם וממש אבל ממש לא מלכלכים .נועה מאוד אוהבת חתולים אני לא נותנת לה לגעת בהם כדי שלא תשרט . אל תחיו באשליות לא משחררים את החתולים שנלכדים במקום אחר , במקרה הטוב לוקחים אותם לעמותות שמוסרות לאימוץ ואם לא מאמצים אותם שם ממיתים את החתולים..
  • אני אוהבת בעלי חיים וגם חתולים..היה לי גם אחד עד לפני שנה ומסרנו בגלל שגאיה אלרגית ואסמטית.
    אבל...גם לנו יש מטרד של חתולים בקיבוץ...
    הם מתרבים בקצב מטורף ואני לא מבינה למה המועצה לא משקיעה קצת כסף ומעקרת ומסרסת...במילא רוב הגורים בסוף מוצאים את מותם בדרך זו או אחרת....מסכנים
    יש לנו איזו מנקה מבחוץ שמגיעה לקיבוץ כל בוקר ב5 בבוקר לנקות לקשישים והיא מביאה איתם כל יום איזה 10 חמגשיות ....השד יודע מאיפה..ומפזרת להם אוכל על הדשאים...
    אותי זה מרגיז..ומגעיל..שלא נדבר שאחכ נשאר עצמות על הדשא וזה מזמין גם חיות אחרות לא רצויות לטעום
    וגם תמיד יש ים של קרבות מאחורי החלון שלנו ב5 בבוקר, הם רבים על האוכל וגאיה קמה..ואני מקללת את העולם ואחותו

קיצר אני לא בעד להאכיל אותם...סורי
  • לא אוהבת חתולים
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • הנה, מדברים על חתולים:
    היום ב 4 לפנות בוקר מתחת לחלון של לינוש היו 2 חתולים מיוחמים!

[[[

• היא מפחידה אותי ת'אמת..ערסית כזו ...בית שאנית (מקווה שלא מעליבה אף אחת
  • איזה מעצבן

[[[

• אני לא סובלת חתולים ,ויותר מזה אני מפחדת מחתולים .
    לא בעד להרוג/ להתעלל בשום חיה אבל
    ממש לא הייתי רוצה שיהיה להם בית הארחה אצלי בבנין ,
    ואת יודעת מה? זה ממש לגיטימי .מי שרוצה כלב / חתול בבית האישי שלו - זכותו המלאה אבל בנין דירות שבו גרים אנשים , לא אמורים להיות למטה 10-20 חתולים או כלבים ..(ועל כלבים למשל אני מטורפת ! )
  • אני אוהבת אותם! ונורא מרגיז אותי כל הנושא הזה.
    מאיפה לעזעזל נדבק לכם שזה מביא מחלות?? חתול יכול לגרום לאלרגיה בגלל הפרווה או להעביר חיידקים אם אתם באים במגע עם הצואה שלו, אז אלא אם החתול חרבן לכם על הראש - אין שום סכנה.
    מעבר לזה - מגיל 16 יש לי חתולים, ומה שאין לי זה מקקים, עכבישים, זוחלים ומעופפים. החתולה שלי היא קוטל חרקים מעולה!
    ואם תתנו להם אהבה - הם יגנו עליכם כמו על הגורים שלהם.
    היא צעיף פרווה מעולה בחורף ומורידה לחץ דם בדוק.

אז במקום לקוות שיעלמו כמו עשן - תאמצו אחד/ת ותעשו מצווה, בעיקר לעצמכם.

אני מקווה שהלוכד לא יהרוג - הוא בטח יעביר למתקן כליאה.
  • ציקי

[[[

• נטלי

• זאת באמת ה-טעות שאבא שלי עשה, לפחות היה שם כפפות או משתמש במקל

[[[

• כל הכבוד לאבא שלך! אני באמת מורידה בפניו את הכובע.
    לגבי החתול -

• מה יש לוכד חתולים? האמת שאצלי במושב נהיה סיוט
    כל החצר שלי עם חתתולים וזה לא נעים שהם מטפסים על שולחנות
    וחלונות וכאלה וניסיתי להזמין לוכד לפני שאני מעיפה אותם
    עם רעל אבל אין דרך המועצה, זה סיוטטטטטטטטטטט
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • יש מה שנקרא "שרשרת מזון" והחתולים חיונים לה (כמו רוב החיות והחרקים)
    נכון הן קצת מרעישות ולפעמים לא הכי אטרקטיביות במראה אבל הן באמת מרחיקות עכברים , חרקים , נחשים והשד יודע מה ...
  • תלוי כמה חתולים... אצלי מדובר על חתולים שחורים שכל הזמן בגינה שלנו
    קרוב לעשר חתולים וכל הזמן מנסים להכנס ללול של התאומים
    ופשוט לא באים לי טוב
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • ציקי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il

• תהילה2 מאמי, קבלי

[[[

• נטלי מאמי

• [[[

• תהילה ,אולי טוב שכך שלכד את החתולים ...עדיף לך ככה בלי היללות שלהם בתקופת הייחום והלכלוך שלהם.
    אגב אני לא מבינה איך את מחזיקה חתול בבית כשיש לך ילדה אסמטית
    אני בטוחה שהיא מתה על החתול ,אבל אם הייתי במקומך הייתי מוסרת אותו לתקופה ורואה אם יש שיפור במצב הבריאותי של הילדה וההתקפים פוחתים הרי ידוע שגידול חיות חתול/כלב לא מומלץ לאסמטיים.
  • תגידו מה שתגידו..אצלנו מסתובבים חתולים וחוץ מבתקופת הייחום מי מתייחס
    אליהם בכלל?
  • מיכלי, אם את לא גרה בקומת קרקע אז סבבה,
    אבל מי שגר בקומה ראשונה זה בעייתי

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• מכשירי חשמל יקרים ממש, בדיוק אתמול ביררתי על מקרנים והמכירים בשמיים, מזל שהיה מבצע לחג וקניתי על הדרך גם תנור בנוי ו קולט אדים במכיר ממש זול.

חופש נהיה דבר יקר מאוד אבל אני יודעת שחופשה טובה תעשה לי עכשיו טוב, אני רק מתלבטת בין נופש בארץ לנופש בחו"ל.
    מה עדיף? מלון בארץ עם כל הפינוקים או חופשה קצרת מועד בחו"ל? ברור שחו"ל אבל זה לא פחות יקר מ מלונות באילת או מלונות בטבריה, תסכימו איתי.
  • ליא נכון שילדים עם קשיים בדרכי נשימה עדיף שלא יגדלו עם בעלי חיים אבל עדיף גם ללא פיח של כלי רכב ואבקני צמחים . מניסיון יכולה לספר לך שבני הקטן סבל מאסטמה ולמעשה היינו עם אינהלציות אחת לחודש . כשעברנו לבית קרקע הילדים מצאו כלבלב והתחננו להשאיר אותה בבית . הילד עבר בדיקות ונמצא כאלרגי לאבק, אבקני צמחים שונים ביניהם גם פריחה של דשא , ופרווה ש כלבים וחתולים ההמלצה של רופא אלרגיות היה למסור את הכלב.התייעצנו עם רופא הילדים שלנו והוא שאל איך בדעתי להתפטר מיתר גורמי האלרגיה כמו דשא וצמחים ?
    הכלב נשאר הילד כמעט בן 13 האסטמה כמעט נעלמה , יש התקפים לעיתים רחוקות מאוד .אבל האהבה לבעלי חיים האחריות הכרוכה בטיפול בהם והביטחון העצמי שהילד קיבל כתוצאה מגידול הכלבה לא היה מקבל בשום מקום. אני בעד לגדל ילד עם בעל חיים , עם בעלי היה מסכים הייתי מביאה גם חתול ואולי עוד כלב.
    תהילה
    [url=http://www.glitterfly.com]

• א. מי זה שמדבר/ת על מוצרי חשמל וכו' כאן ועוד בשרשר של חתולים
  • דווקא תקופת הייחום פחות מפריעה לי (חוץ מהלילה הזה, אבל זה כבר סיפור ארוך....),
    אני לא יכולה לתלות בחוץ כביסה

[[[

• חופשי שאלו יהיו הצרות שלנו
  • מיכלי יפה שלי
  • טוב, קראתי עד חצי דף 2.....
    אז ככה: אני מאוד מאוד מאוד אוהבת חתולים! אני חושבת שמה שמפריע לאנשים בחתולים הוא שהם אדון לעצמם ולא תלותיים כמו כלבים. מה שעושה אותם חכמים מאוד! בתור ילדה היו לי איזה 10 חתולים בחצר שהייתי מטפלת בהם (היה מספיק מקום..) בשנים האחרונות היו לי כל פעם חתול אחד, חתולה אחת לקחנו שתנקה לנו את הבית והחצר מעכברים - עשתה את העבודה מצויין!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה