איך לעזאזל מצחצחים שיניים לילדה בת שנה ו-2?????? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא מצליחה לצחצח שיניים לאלין
11 תגובות
עמוד 1
  • אני בדיוק באותו סרט

• כשהם גדלים יותר - הם נהנים מהעניין

אני לא מוותרת - כל מקלחת אני מצחצחת להן, גם כשיש התנגדות
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אלין משחקת עם המברשת...

אבל עם הצד ההפוך

• לליאבי צחצחתי מגיל 0 את חלל הפה
    אני איך שיצאה לליאבי השן הראשונה קניתי לו מברשת שיניים של MAM ויש סט של 2 מברשות אחד לליאבי ואחד בשבילי
    בהתחלה הוא היה מכניס ומוציא אותה אותה ואז אני מכניסה את השנייה ומצחצחת

ודרך אגב המלצה עד גיל 2 לא מומלץ להשתמש עם משחת שיניים וגם אח"כ רק בגודל של גרגיר אפונה בגלל הריכוז של הפלואורידים שיש
    ועדיף של אלמקס או קולקייט ולא של טום וג'רי ושות' כי הם סתם יותר מתוקות
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • במשחת שיניים של וולדה אין פלואוריד.

אני לא כ"כ מרבה להשתמש בה כי אלין עדיין לא יודעת לירוק.
  • אני אגיד לך את האמת
    כמה נלחמתי וניסיתי והתחננתי פשוט לא עבד!!!

יום אחד בהיר כמעט בגיל שנתיים להב באה וביקשה לצחצח שיניים כמו אמא - נתתי לה מברשת והיא פשוט חיקתה אותי
    זה בא מרצונה החופשי בלבד - והיום אני יודעת שגם בילד הבא אני לא אבקש ולא אדרוש, אראה לו שיש דבר כזה, אחזיק מברשת שיניים בבית, וכשהוא ירצה מרצונו החופשי אני אתן לו

סתם מלחמה מיותרת!!!

באהבה, סיון
  • זה מוקדם לא?
    לאיילי יש כבר 8 שיניים מקדימה ויותאות כבר כל הטוחנות ואני אפילו לא חושבת לצחצח לו. מה הטעם?
    55555
  • בדרך כלל אני מצחצחת לשקד שיניים אחרי המעדן שלפני השינה (זה הולך ככה: מקלחת, מעדן וצחצוח שיניים).
    אני מדליקה לו סרטים מצויירים, וככה הוא היה שקוע בסרטים המצויירים ולא בצחצוח עצמו

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בכח שום דבר לא עובד לדעתי

• כמובן שאני לא עושה דברים בכח אבל גם משתדלת לא להיכנע.

כנראה הכל עניין של זמן ואולי היא עוד קטנה מידיי בשביל זה (למרות שיש לנו כבר 11 שיניים ונראה לי שהגיע הזמן). אני באמת אנסה להפוך את הצחצוח לסוג של משחק ונזרום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה