היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה התקציב שאת מחפשת בו. יש את המנשא של בייבי ביורן שהוא הכי יקר, אבל בארה"ב עולה הרבה יותר זול (אני קניתי את הסינרג'י בפחות מ500 שקל) אז אם את מכירה מישהו שנוסע...
לגבי מנשאים אחרים - הם לא כל כך יקרים גם בארץ... (אני בזמנו עם יונתן קניתי מנשא של אינגלזינה ב200 שקל והוא היה בסדר גמור)
יעל, אמא של יונתן
בוקר טוב בנות .. תודה על ההיענות ..האמת שחיפשתי של בייבי ביורן כי שמעי עליו ניסים ונפלאות
ממש בזול יצא בסביבות ה 300 ש"ח ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...
וואוו איזה הבדל של מחירים [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
הקפצתי לך....
תקני דרך אי.ביי
ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...
מותק יש ביד 2 בייבי ביורן בזול ואין סיבה לקנות חדש מכבסים אותו והוא כמו חדש שמתי לך קישור בתגובה שלי גיסתי הזמינה דרל ארה"ב אבל זה לא יצא הרבה יותר זול עם המשלוח מהכל לא נראה לי שווה עדיף לקנות יד 2