מוכנה לקחת סיכון וחייבת להגיד את הדברים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שיושבים לי בלב מתחילת חופשת הקיץ.
    מאז מתפרסמים להם פה כ"כ הרבה שרשורים בהם מושמץ להם ציבור שלם של מורים המכונים "עצלנים" "חוצפנים" וכד'... ואני חייבת להגיב..
    כמו שאתם יודעים אני מורה בחופשה (יזומה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
70 תגובות
עמוד 2
  • חחחחחחחחחח, אכן שורה תחתונה נכונה

בחייך נטלי...מה היה לעשות שם בבתי קיץ כל החודש חוץ מלגנוב לשכנים דובדבנים? אז הינו הולכים לנהר, אוספים פטריות ופטל וכל היום מסתובבים עם אופנים חבורה מכובדת של ילדים מכל הגילאים...
    שיחקנו משחקים..אבל חוץ מזה הינו דיי תקועים שם...
    כאן לפחות יש לונה פארק, ימית 200...משהו
  • חחחח מיכלי...היו שם כל מיני חגים מוזרים...יום הולדת ללנין...מוות לנין וכו...חחח לנו לא אכפת. מי נולד ומי מת...העיקר החופשה

• [[[

• חחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי
    כל הכבוד לסבא שלך יוווו אילו חוויות אלו היו....במיוחד לגנוב תפוחים היה הכי קשה....היה צריך פתרון לעלות לעץ גבוה.....חחחחח מה לא עשינו
    וכמה פעמים באנו עם סלסלה מכובדת של פטריות שהספנו בסי התלהבות..שבסוף התברר כולם רעילות חחחחחחח

עולם אחר מאמי...זה בחיים לא יקרה יותר, הדור הזה שונה בהכל
  • את צודקת, הדבר הזה כבר לא קיים היום, גם ברוסיה

[[[

• מרינה, נטלי...ממש הילדות שלי סיפרתן כאן ואני נולדתי בשנת 85 ....
    אחחח נוסטלגיה...
    כנראה שנולדתי עדיין בדור ההוא...
    אחיינים שלי שונים לגמרי...כל החופשות שלהם מעבירים מול המחשב וטלוויזיה ומי בכלל יוצא עם אופניים אחרי גיל 5

מאיה.
  • כן...היום זה לא קיים גם...לפחות לא כמו שהיה פעם...
    בכלל בשלטון הקומוניסטי הדיקטטורי למרות כל הזבל היו גם דברים טובים

היום הכל שונה במערכת חינוך שם ....למיטב ידיעתי ממש לא לטובה
    בדיוק לפני כמה ימים דיברתי עם חברה בטלפון...צריך לרשום ילד לגן באזור מגורים לפני שהוא נולד אחרת לא יהיה מקום
  • לפני שנולד?

[[[

• טוב, אני בשוק...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• עדי
  • אם דבריי הובנו לא כהלכה אז סוריי... לא חושבת לרגע לקחת את זה ככה... מצחיקה את מיכלי... זה היה ניסוח כזה בכדי להבהיר כל מיני דברים שרציתי לומר...
    את בסדר...יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• יווו מיכלי..איזה כייף...תגידי מתי...אני באה
    איך בא לי בחורף למדינה כלשהי שחוגגת ראש השנה הלועזי
  • לכל המורות שלנו
  • ווואייי מאמי..איך מתאים לי
    יש לי שבוע הבא חתונה של בת של גיסתי....וסוף חודש בר מצווה משלי בע"ה
    אם מנהל הבנק לא יתקשר ....אני באה
  • סחטיין על הדו שיח שפתחתן לכן
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטלי, זה בדיוק מה שאני אומרת: שכולם ייצאו לחופש!

[[[

• תתחילו בלחתום על העצומה שם - והשמים הם הגבול
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • בארץ שלנו הגבול לא מגיע לשמיים בכלל,
    הוא נתקע בגובה של משכן הכנסת ומשם נוחת ארצה ומתרסק

[[[

• אגב..בהרבה מקומות עבודה (חוץ מאלו של משרד החינוך) מכבדים את רוב החופשים....למעט חופשת קיץ
    אבל יש גם מקומות (ואני עבדתי תקופה קצרה באחד כזה) שמשלמים להורה (עובד חברה) את כל הקייטנות של קייץ, לכל הילדים בגילאים 3-10
    ולא משנה אם יש לך 5 ילדים כאילו- לכולם שילמו.
    זה היה מזמן הזמת...ואין לי מושג אם עדיין קיים...אבל בהחלט יש מקומות עבודה ומנסים להקל על ההורים ישר כח !
  • חחח מרינה
70 תגובות
עמוד 2
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה