היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות מאז שהילדה שלי בגן כל שבוע היא מעלה חום ולא סתם חום מסכנה שלייי מה עושים??? זה נורמלי בכלל???
10 תגובות
עמוד 1
בת כמה היא? זאת השנה הראשונה בגן? אם כן זה נורמלי לחלוטין. הילדה שלי כל שני וחמישי הייתה עם חום בשנה הראשונה. השתגעתי כבר!!! היו לי הרבה חיסורים בעבודה , מזל שהמעסיק שלי הבין אותי אחרת ממזמן הייתי מפוטרת. שתרגיש טוב.
היא בת 8 חודשים ואני כבר ממש מיואשת .... וזו השנה הראשונה בגן אין משהו שלא היה לה אני ממש לא יודעת מה לעשותתת אני כבר שוקלת להוציא אותה
אל תעשי את זה. רק כך הגוף מתחסן. אז אם תוציאי אותה ותחליטי אחרי שנה להכניס אותה שוב למסגרת של גן את חושבת שהיא לא תיהיה חולה? לדעתי זה טעות. בכל מקרה שתיהיה החלמה מהירה
לדעתי כל שבוע- זה מוגזם! קודם כל צריך לבדוק כמובן עם הרופא שאין בעיות חמורות איך היא הייתה לפני הגן? רגישה למחלות? יש לה 'רק' חום? איזה תופעות/מחלות?
והעיקר, לבדוק את הגן- איך הם מבחינת הגיינה, איך הם מקבלים ילדים 'חולים' לגן (למשל דורשים אישור רופא או סומכים על ההורים', איך הילדים האחרים בגן, איך מאכילים, איך העובדים נראים וכו'.
שיעבור מהר
היא ילדה מאוד רגישה החום מלווה בשיעול ונזלת ובמקביל כאבי חניכיים אין לה עדיין שיניים מזלי שבינתיים אני לא עובדת אבל אוטוטו אני חוזרת לעבודה ואני ממש אובדת עצות .... בגן לפי מה שראיתי כל הילדים מנוזלים ומשתעלים לא ביקשו ממני אף פעם אישור מחלה מבקשים באופן כללי??
אצלנו בגן אחרי האפיסודה של שפעת החזירים שמו דגש גדול יותר (ולדעתי זו הנחיה של משרד הבריאות), למרות שגם לפני אצלנו היה מאוד מאוד נקי..אז כן התחילו לבקש אישורי מחלה מההורים. לנזלת אין כל כך מה לעשות, אבל את צריכה לראות שבאמת הגננות והסייעות מסתובבות עם גליל נייר טואלט כל הזמן ודואגות לנגב- אחרת באמת זה לא לענין
אם זה השנה הראשונה שלה בגן אז זה מאודדדד הגיוני....... אוריאן הייתה יותר בבית מאשר בגן והחום שלה היה מגיע ל41.5-42
מאמי
טוב כבר סיפרתי לך שהשנה הראשונה בגן מאוד קשה מבחינת מחלות. יש ילדים שרגישים יותר ויש כאלה שפחות. קורן היה חולה המון בשנה הראשונה!! לגביי אישורי מחלה- אצלנו מאוד מקפידים לגביי זה. שתרגיש טוב הבובה!
גאיה וקורן שלנו
מצטרפת לנגה בהמלצתה לבדוק שוב את רמת ההגיינה בגן. יחד עם זאת - מדובר עד כה על חודש אחד, שבו הגופנפש שלה חוו שינוים רבים - החל מהכניסה לגן (והפרידה מאמא) דרך שינוי השגרה כל יומיים ועד לשינויי מזג האויר עם נוסיף על כל זה שהיא מאוד רגישה ושעדיין לא יצאו לה שיניים - נראה שיש סיכוי למחלות האלו. יכול להיות מאוד שיש מקום לחיזוק ע"י פרחי באך הומאופטיה או דיקור סיני.
לדעתי האישית אין כזה דבר ילד רגיש, יש ילד עם מערכת חיסונית חלשה יחסית.. זה שאומר שאת צריכה לחזק לה את המערכת החיסונית. לצערי כל התוספות הם לילדים מעל גיל שנה.. אני נותנת לניצן כל יום אקטימל (למרות שזה די שטויות) - פשוט שמה לו בבקבוק, המון המון פרות בעיקר תפוזים וקלמנטינות, ירקות אדומים וכתומים. ירקות אני לא מבשלת לו במים אלא מאדה - זה שומר יותר על ערכים תזונתים.
בקיצור.. זה התאוריה האישית שלי.. וכן, ככה זה בהתחלה בגן, הם חוטפים הכל אבל ככה הגוף לומד להתמודד ולהתחזק ולהתחסן..