למי שהיתה באילת לאחרונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעוד פחות משבועיים אני יורדת לאילת חופשה מהעבודה כמובן אני לא מתכוונת להישאר עם דנדוש במלון או עם העובדים אצלנו וגם נודע לי שחברה שלה מהמעון תיהיה באותו תאריך באילת אך מלון אחר אז ניהיה עם אותה ילדה ואמא של אותה ילדה ואני
    התוכנית שלי וגם של אותה אמא ללכת עם הבנות למצפה התת ימי ורציתי ללכת עם דנדוש גם לעיר המלכים השאלה היא כזאת שווה ללכת? כדאי? מתאים לגיל שנתיים וחצי שאז תיהיה? או ביזבוז וחבל הויא עדין קטנה לזה?
    גם מבחינת אוכל עומדת להיות לי איתה בעיה ושינה............... שהיא לא במיטה שלה היא מוכנה לישון רק איתי במיטה ולא לבד
    ואיך מעסיקים בגיל הזה כל כך הרבה שעות נסיעה? חמש שעות בערך? חוץ מדי וי די נייד, מחשב נייד מה עוד?
    ושאלה או שתיים אחרונות לנסיעה ארוכה טיטול? או תחתוני גמילה? הרי נהג האוטובוס לא יוכל לעצור בשביל דנדוש כל 20 דקות חצי שעה לפיפי להחזיר טיטול לנסיעה?
    יש לי כל כך הרבה שאלות בשביל סופ"ש אחד אבל מה לעשות פעם אחרונה שנסענו היא היתה בת 3 חודשים וטסנו הלוך ושוב הפעם אין לי תקציב לטיסה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

10 תגובות
עמוד 1
  • עיר המלכים ממש לא מתאים לגילאים האלה עדיף ריף הדולפינים
    תהנו במצפה התת ימי אותנו זה שעמם רצח
    לגבי טיטול אין לי שמץ
    ותארגני שהיא תהיה עייפה לנסיעה זה הפתרון היחיד

תהנו

• תודה
  • מה שסיון אמרה

קחי נסיעת לילה ושימי חיתול אואם זה צהריים אז שימי תחתונים ואם היא תצטרך תחליפי לחיתול....
    תהנו
  • טוטילה זה נסיעה בשעה 10 בבוקר מהחברה הסעה מאורגנת ממלא מקומות כל נקודה יש הסעה שטראוס זו חברה גדולה מאוד הרי

• תראי..... לגבי טיטול...

יעל כבר גמולה מגיל שנתיים... וכאשר טסתי איתה... עכשיו-למיאמי...היא הייתה בגיל שנתיים וחצי.ולקחתי לטיסה כמה טיטולים. כי הרי עד שלא טסים... לא מפעילים את השירותים.

ולפעמים מחכים במטוס לפחות חצי שעה עד שמתחילים לזוז...

לא הייתה לי ברירה אלא לשים לה טיטול בטיסה.

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • עיר המלכים ממש לא לגיל שלה!

תהנו במצפה התת הימי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לנסיעה בהחלט לשים טיטול ואל תדאגי חלק מהזמן היא תירדם אז אפשר כשהיא נרדמת לשים לה טיטול
    ועיר המלכים לא בשבילה
    המצפה מצויין ויעניין אותה
    ויש פעילויות במלונות
  • תודה במלון שם אחלה משחקיה לגיל שלה ראיתי דרך האתר אז מבחינת פעילות במשך היום................ אני ממש לא דואגת ואפילו רגועה. גם המצפה דנדוש מאוד תאהב מאחר והיא אוהבת חיות ודגים אז...............
    ולגבי טיטול היא בעצמה גם מורידה אותו אולי יהיה לה יותר קשה כי אני מביאה לה בוסטר לנסעיה משום מה קיבלנו הוראה להביא כיסאות ומושבי בטיחות לאוטובוס מה שאומר בכי בכי ובכי היא שונאת להיות קשורה וכמובן להכין סטוק של מוצצים לאוטובוס ולאילת בשבילה
    שהיתה בת 3 חודשים היה יותר קל עם הנסיעה אבל אני מחכה ומצפה כבר לחופש איתה ולבילוי עם דנדוש

• מציעה בחום לשים משטח החתלה של האגיס על המושב במקום חיתול...
  • מיכל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה