היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני הייתי קונה כרית הנקה עכשיו ואם היא תעשה אירוע אז משהו צנוע [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
אני מציעה שתנסי לברר איתה שוב ואפילו להתייעץ איתה תגידי לה במפורש שאת רוצה לקנות לה בחזרה מתנה יפה כמו שקיבלת ממנה ואת לא סגורה על עצמך אם להשקיע במתנה מכובדת ויקרה או לחכות לאירוע תגלגלי את זה עליה
תשקיעי על מתנה עכשיו, אח"כ- אם יהיה אירוע, תשברי ת'ראש
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
פשוט לשאול אותה אם יהיה ארוע או לא, זה לא בושה לשאול... אותי בזמנו שאלו מלא....
אם מדובר בחברה קרובה...אני גם היתי קונה את הכרית (אם זה מה שהיא רוצה) וגם מביאה צק נורמלי לאירוע... אין מצב שאני הולכת לאירוע עם צעצוע לתינוק, אפילו אם קניתי מתנה יקרה קודם
תודה...
היא עדיין לא החליטה אם היא עושה אירוע אבל אני החלטתי לקנות לה מה שהיא רוצה ואם יהיה אירוע אז לשים גם מעטפה...
אני מסכימה עם מרינה, לבוא לאירוע עם צעצוע זה לא מכובד