היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לגל היה יום הולדת לפני כחודש. חגגנו עם משפחה וחברים בבית. בגן לא חגגנו, כי זה היה ממש בתחילת שנה + חגים... אז זה נדחה ל"אחרי החגים". הגננת אמורה להודיע לי מתי ניתן יהיה לחגוג לה ואני שואלת האם יש טעם? נכון שזה כייף כל עניין החגיגה, אבל זה יהיה רחוק מהתאריך המקורי...
מה אתן אומרות?
15 תגובות
עמוד 1
לא לוותר! הם מאוד נהנים מזה
גם שקדי חוגגת בתחילת ספט'' אבל אני לא מוותרת, לה זה לא משנה התאריך, העיקר שגם לה תהיה חגיגה בגן...
גם תאיר שלי חגגה ב- 29.08 ואנחנו עושים לה בגן ב"ה ב- 15.10
לא לוותר בשום פנים ואופן. זה מבחינתם יום ההולדת האמיתי - עם כל ילדי הגן עם הריקודים והעוגה וההפתעות
אני לא הייתי מוותרת... זו חוויה עבורם...
נאמר כבר הכל
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
סדר.... נעשה
לדעתי תחגגו
[[[
לא לוותר
ששחר היה בן שנתיים הוא התחיל גן ולא חגגנו לו בגן והוא בסוף שנה אמר לי שלא חגגו לו יום הולדת בגן *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
לחגוג ! מזל טוב
אצלי בן נולד ב22.11 ..השנה חוגג בר מצווה...הינו דיי בקטע של סוף נובמבר..פתאום מתברר לנו בלפי לוח עברי זה יוצא סוף אוקטובר אופס..גנבו לנו חודש
ברורר שלעשות ,הם מאוד נהנים [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
גם היום הולדת של הבנות שלי נדחה ונדחה הגננת הציעה לי לחגוג להן בגן ביום שישי הקרוב אבל נראה לי סתם מיותר עבר זמן רב וסתם לשגע את הילדות הן חפרו לי על היום הולדת שלהן חודש
לא לוותר. לעשות לה גם מסיבה בגן. בע"ה ביום שישי הקרוב יש לעדן יום הולדת ואנחנו חוגגים לה בגן וכמובן גם בבית בשישי ובשבת בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!