שאלה לגבי גמילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה,
    כבר חודש שאנחנו בלי טיטול מהרגע שפותחים את העיניים בבוקר ועד הרגע שהולכים לישון בלילה.
    קטנים- אנחנו פיקס.
    אבל...
    וכאן מגיעה הבעיה הגדולה.
    או שהוא מפספס בתחתונים, או שהוא מחכה ללילה ועושה בטיטול.
    אתמול בלילה במשך חצי שעה הוא קם כל שתי דקות ואמר שהוא צריך ושאני אוריד לו את הטיטול והוא לא הצליח לעשות, אחרי עשר דקות נכנסתי לחדר והרחתי...
    מה עושים?
    קשה לו כנראה התנוחה או משהו כזה.
    אין לי עצבים להוריד לו גם בלילה, זה יותר מדי בשבילי להתמודד כל בוקר עם סדינים רטובים וכו', ולא אכפת לי לחכות אפילו עוד כמה חודשים.
    אבל הוא לא מצליח!!!
    הוא כל כך רוצה, אני יודעת שהוא רוצה, הבטחתי לו הרים וגבעות והוא פשוט לא מצליח.
    ומה הוא אומר לי?" הגדולים אמר לי שהוא רוצה לצאת רק בטיטול!"
    יש למישהי עיצה בשבילי???

מירי, אמא לשתיים וחצי
5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה...
    אני יודעת שאני לא נחמדה כל כך, אבל עד כדי כך???

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • קודם כל את מאוד נחמדה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • הכי טוב להוריד לגמרי. כשלא יהיה חיתול לא יהיה לו לאן "לברוח".
    וחשוב להשאר רגועים. לחשוב חיובי ולשדר את זה לילד "עסקים כרגיל" - אתה צריך? תגיד לי ואני אשב איך עד שיצא הקקי ונגיד לו ביי ביי....

בהצלחה!

• שמעי אין דבר כזה שאין לך עצבים לא להוריד לו טיטול בלילה, אין דבר כזה,
    גמילה צריך לעשות עם המון ושפע של סבלנות, אם אני הצלחתי מהיום הראשון של
    הגמילה לתת לו להיות בלי טיטול בלילה ועוד הייתי עם תאומים בני חודשים
    בבית שהיו ערים כל הלילה, אז גם את יכולה (וזה לא בא במקום של התנשאות, לרגע לא) הכי הרבה תקומי כל חצי שעה וקחי אותו לשירותים ובכל מקרה
    צריך לכבס מצעים

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • הרבה דיבורים והרבה הסברים
    לא לכעוס
    בשלב הזה שזה ההתחלה של הגמילה היתי נותנת לו איך שהוא מרגיש נוח לעשות את הקקי יש ילדים שהגמילה מהקקי מאוד קשה להם ולוקח להם הרבה זמן
    יש כאלה שיש להם פחד מאסלה ומהסיר והמתנתקות הזאת מהגוף

אני היתי מושיבה אותו בסיר מול משחק שהוא אוהב או תוכנית טלווזיה ואומרת לו שבזמן הזה הוא יכול לנסות להוציא את הקקי
    תנסי לשכנע אותו בעזרת פרסים והפתעות קטנות שאם הוא יעשה קקי הוא יקבל סוכריה הפתעה קטנה וכו ווכ

לאט לאט תתני לו את הזמן ותלכי בכיוון שלו
    יש הרבה מאוד ילדים שלוקח להם קצת יותר זמן להיגמל מקקי

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה