שלום בנות! אני מפורום השכן יש לי שאלה לכפר סבאיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו עוברים לשם בינואר בני יהיה בן שנה אני רוצה להכניס אותו לגן. ראיתי כבר איזה 5 גנים בנתיים לא התלהבתי
13 תגובות
עמוד 1
  • היי!
    אני לא מכפר סבא אבל אני יכולה לשאול חברה שלי מכפר סבא..

בעיקרון יש תקן, מעון של ויצ"ו בטח יש לו פיקוח כך שבטוח שהוא עומד בתקן..
    נראה לי שבגיל חצי שנה זה מטפלת אחת על 6 ילדים, בגיל שנה זה נהפך למטפלת על 10..
    ואח"כ אולי יותר אני לא יודעת בדיוק אבל בטוח אפשר לברר את זה..

תנסי לראות אולי אמהות שמביאות ילדים לגן ולשאול אותן איך הגן,
    מה הן אוהבות ומה פחות, איך המטפלות.

בהצלחה!!

=) אין ייאוש בעולם בכלל!
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • באיזה איזור תגורי? יש יותר מויצ"ו אחד.

• לינבר : מבצע יונתן . זה לא חובה ממש מתחת לבית יש לי רכב אם יהי צורך יסע למרות שכמובן עדיף אם הגן טוב מתחת לבית במיוחד בחורף

פיתוש תודה רבה לך.
  • איזה אזור זה? כפ"ס גדולה
  • דובדבן - יכול להיות? :) לייד רחוב הגליל (אמצע)
  • אין לי מושג שם, אבל אם את בכללית - יש ברח' הגליל מרפאת ילדים מצוינת.

• אני במכבי

• בן שנה ?
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • אתמול שמתי סרגל חדש טעות. הוא יהיה בן שנה ב 23.12
    אנחנו בנתיים מראש העין ועובדים בכפר סבא אז אין עם זה בעיה
  • לא מכירה
    אבל מבחינת כמות של ילדים זה מגיל3ח' עד שנה וחצי 6-תינוקות אז מטפלת אחת
    ומגיל שנה וחצי זה 9 על מטפלת

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • ויצו ונעמת אלו חרה של גנים עבדתי שם בתור פקידה פעם וראיתי מיזה. אומנם הגננות והסייעות בנות מאוד טובות ואוהבות אבל מרוב כמות הילדים הם לא יכולים להשתלט על כל הילדים ויש ילדים שיושבים ובוכים. אני בתור הפקידה שם הלכתי לחבק ולהרים ילדים ולהרגיע. לדעתי זה חרה. אין כמו גן פרטי גם אם יש שלושים ילדים יש חמש שש סייעות. אבל כמובן שהכל תלוי במה שמתאים לך ומה שהכי טוב לך. לכי תבדקי גנים לפני שאת שמה אותו גם ויצו וגם פרטיים ואם ממש ממש אין לך כסף אם אני לא יודעת אם אין לך יש את גן חב"ד שזה אחלה גן. חבדניקים הם אנשים מאוד טובים ילדים לא אמורים להתפלל בגיל הזה וגם אם קצת יהיה להם דת בנשמה לא יקרה להם כלום רע. זה אלף שקל אולי קצת פחות אפילו לחודש. מבנה חמוד אומנם זה לא נראה עשיר כמו בגנים פרטיים אבל בעיני ואני הלכתי וראיתי אומנם לא שמתי את הילדים שלי שם אבל הלכתי וראיתי שזה גן עם מטפלות נשמות טהורות וטיפול מסור ולא המון ילדים אולי שמונה - עשר. לדעתי למי שאין כסף זה פיתרון נפלא. ולדעתי זה עדיף על ויצו או נעמת.

בהצלחה במה שתחליטי שווה ללכת לראות את הכל ואז תחליטי מה הכי טוב לך.

• חלי תודה רבה לי מאוד חשוב כמו לכל אמא שילד שלה לא ישב ויבכה לבד בפינה ואף אחד לא יגש אליו . אין לנו בעיה כספית ולא חוסכים על גן אני רוצה לראות רגועה שטוב לו שם .

http://www.ganshosh.co.il/ מישהי שמע?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה