כמה שכבות לבוש? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אני מלבישה את הבייבי--בת שבועיים וכמה ימים --בשכבה אחת ביגוד ראשוני כזה של או אוברול או גופיה ורגלית ונראה לי שכל הזמן חם לה היא מזיעה -מה לשים לה גופיה שרוול קצר?בביח יש מזגן אז הם אומריפ אפילו 2 שכבות אז מה בבית שאאני משתדלת בלי מזגן?ומה בחוץ?בהתחשב בעובדה שממש חם..אני מפחדת שחם לה מדי..
5 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב
    תינוק בגיל הזה עדיין לא מסוגל לחמם את עצמו לכן ההמלצה אומרת לשים שתי שכבות לבוש.
    בעיקר בזמן הזה זה לא ממש ברור לנו איך וכמה לשים כי מזג האויר משתנה כל הזמן - בבוקר לוהט, אחה"צ רוח והלילה קריר.
    ביגוד ראשוני - תלוי איזה עובי, מה סוג הבד...
    אין מה לשים עכשיו פלנל
  • אני הייתי מלבישה אותה בשכבה אחת.
    אותו דבר גם בחוץ.
    מגיל חודש+ הגוף כבר מתחיל לווסת את עצמו.

• לי אמרו בטיפת חלב לשים שכבה אחת.

]
  • החוק היבש: שכבה אחת יותר ממה שאת לובשת.
    עכשיו, תלוי מה הטמפ' אצלך בבית. אם באמת קר - שימי לה לבוש ארוך, אבל עכשיו אין סיבה להדליק מזגנים, בייחוד כשיש תינוקת, שימי לה בגד דק - מכנס ארוך וחזייה דקה ארוכה נראה לי מספיק, והכי טוב - תסתכלי עליה, אם את רואה שחם לה - תורידי. תגעי בה בכפות הרגליים והידיים, אם הן קרות מדי ובאמת קר בבית - תוסיפי...
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אני ילדתי את יאיר בסוף אוק' וגם לי אמרו 2 שכבות בחלק העליון ושכבה אחת בחלק התחתון..
    ראיתי שחם לו מדי ומיד פשטנו שכבה אחת (למעלה) למרות שהיינו רוב הזמן במיזוג .
    תינוק שחם לו מדי , סובל מאוד ועצבני בדיוק כמו כשקר מדי .
    לכי לפי התחושה שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה