היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני דווקא חושבת שיהיה בדברים שתכתבי יותר ערך אם תכתבי במילים שלך ומהלב שלך, ולא תעתיקי ממישהו שכתב את מה שעל ליבו
[[[
וואו את לא מבינה מה עשית לי . חיפשתי בשבילך דברים שכתבתי לבעלי בעבר ומצאתי דברים שלא זכרתי בכלל , לא קשורים ליומולדת אבל מזהההההההההה יפים ! נפלתי עכשיו ! פעם הייתי כשרונית ..ומאוהבת חבלז
ברכה לבעל אהוב
בחיים יש דברים שקורים לאט ,לאט ויש כאלה שקורים בבת אחת. כשפגשתי אותך ידעתי מייד שארצה להשאר איתך לעד. את ה-27 אזכור תמיד כתאריך בו התחיל העתיד... דף חדש בחיי נפתח- וכל מה שקורה בהם מוצלח! ומאז זה כמו חלום שהתגשם כשבכל בוקר הוא מחדש מתגשם. ואין מצב שיום אחד ארצה להשאיר אותך לבד. כי ברור לכולם מההתחלה- שאתה ואני זו אהבה גדולה. ואם אתה לא יודע או בטוח-אני מבטיחה- שתמיד תמיד אוהב אותך! <
דרך אגב מזל טוב
פנינוש
[[[
היום אתה חוגג יום הולדת ולכבודך כתבתי ברכה מיוחדת ראשית אברך אותך במזל טוב כפי שטוב מזלי שאתה אלי קרוב מאחלת לך בריאות ואריכות ימים אושר ועושר עד מאה ועשרים שתמשיך להיות מאושר ולהנות מהחיים כמו שאתה אוהב את זמני להנעים שאת כל חלומותיך תצליח להגשים ושתמיד תמיד נשאר בעל ואישה מאוהבים מאישתך שאותך מאד מאד מאד אוהבת
למלאך שלי.. כשכמעט חשבתי שאין עוד תקוה ולא אמצא בגלגול הזה אהבה, להרים ידיים כבר הייתי נכונה ואז החלטתי לתת הזדמנות אחרונה. מהוססת וסקפטית הגעתי לפגישה הראשונה ולמה שקרה בהמשך לא הייתי מוכנה. רק כשהלב החל להתבלבל, את העובדות התחלתי לעכל. הרגשות כל כך ברורים וחזקים, כאילו שאנו מכירים כבר שנים. ופשוט אין לי מילים להוסיף ולדבר כי כל יום, כל שעה כל דקה, וכל שניה- אני רק אוהבת אותך יותר!
יש לי כ"כ הרבה מה להגיד לך כל כך הרבה התחלות של מילים על קצה הלשון ובכל פעם מחדש קשה לי להסביר לך במילים כמה שאני אוהבת אותך! זה רק יום ההולדת הראשון שלך שאנו חוגגים ביחד אבל אחריו יבואו עוד רבים, כדי לפצות על ימי ההולדת שלך שפיספסתי כל השנים... אז שיהיה לך יום הולדת נפלא שבנפלאים שכל מה שתרצה ותחלום עליו-תגשים ! ושתמיד תמיד נהיה ביחד מאושרים מזל טוב אוהבת איזה שרשור כיפייייייייייייייייייייייי
כשחיפשתי את החצי השני בכל העיר לא חשבתי שאמצא מכסה שמתאים כ"כ לסיר, והנה אנחנו כבר שנה ביחד ומיום ליום "משמינים" מנחת... אז איך אפשר לסכם שנה שבה כל יום איתך הוא מתנה- לא קימת מילה מספיקה חזקה בכדי לתאר את התחושה איך אתה אותי בפשטות-משלים וכמה שאתה כל כך מדהים! שנמשיך להיות ביחד כל השנים ושמקיר לקיר נמלא את הבית בילדים חולה עליך בעלי אתה כל העולם בשבילי!
דניסססססססס אהובתך לנצח נצחים
תשני את המילים כאילו את כותבת לבעלך אם זה מתאים לך
את לא כמו כולם
ביצוע: משינה מילים ולחן: יובל בנאי את לא כמו כולם עינייך הם לפני העצב השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי הלב שנשבר את תחברי אותו חלק חלק את לא כמו כולם הכי מיוחדת
אבל אני לא יודע תגלי לי מי את תגידי לי מי את אבל אני לא יודע את לא כמו כולם
לתוך ערפל לאט לאט את נעלמת יש מסיבה בתוך ראשי לאט נגמרת השמש שקעה אבל את דולקת מאירה לי את לא כמו כולם הכי מיוחדת
אבל אני לא יודע...
תודה לכן בנות
ליומולדת האחרון שלו שהיה לפני שבועיים , כתבתי לו ברכה נדושה ומעפנה כמו שכותבים לדודה של סבתא שלך, כי מה לעשות גם לי נעלמה ההשראה , אבל מה? הכותרת - לאיש הכי יקר בעולם ! זהו , יותר הוא לא ראה בעיניים
מסכימה עם נטלי
תכתבי מה שיוצא עדיף משהוא קצר כי לא תמיד הם מתעמקים ואל תשכחי להודות ולשבח אותו
רינת צודקת
[[[
אני יכולה להעתיק לך מה שכתבתי לבעלי - אבל זה לא יתאים לך