היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תקשיבו בנות, היא אישה חולת נפש. שאלוהים ירחם עליה (ועלינו). היא פשוט מסכנה ולא שולטת בעצמה וחבל על הכעס שלכן והעצבים. הייתי אומרת לא להתייחס אבל זה בלתי אפשרי כשיש בנות תמימות שנופלות בפח בשיגעונות שלה. אני אפילו לא שונאת אותה רק צריך לשים לב כשהיא מופיעה ( כשהיא לא לוקחת כדורים או יוצאת לחופשה או בורחת מהמוסד וכדו) היא אומללה ואנחנו לא נוכל לעזור לה כבר. אני לא מבינה למה אי אפשר לחסום אותה כל פעם שהיא מתגלה???? מה היא תעשה? תתבע אותנו?? חחחחחחחח פשוט לחסום אותה כל פעם עד שיגמרו לה השמות והסיסמאות.
לצערי אני מסכימה עם סיון משטרת ישראל זה בזיון אחד גדול ואם באמת יש לה בעיה נפשית בכלל לא יגעו בה... מקסימום ישלחו אותה שוב לאשפוז
כן אני צוחק על זה שלקח לי את הבנות ועכישו יש לי את ליאור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ליאור המתוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תגדי מורני
נכון שהטלפון של בעלך הוא 050 ומסתיים בארבע ספרות אחרונות 5541?
תאמיני לי שכל מה שכתבתי לו זה אמת לא ידעתי לרגע שתראי את מה שכתבתי לו או שישתפן ויספר לך או יראה לך או יעוות את זה כלכך.
באמת סליחה ששמעת וראית את הדברים האלו לא היתה כונה כזאת. עכישו אין לי מי שיעשה לי טובה מקווה שעם הזמן יסכים לחזור לקשר כשתרגעי ותשכחי. מתוק ליאורי הזה. אל תכעסי עליו כלכך הוא סך הכל נסחף אחרי בחורה מהממת כמוני ומושכת.
מאמי זה המספר שהוא נתן לי ולזה אני מתקשרת תמיד והוא עונה לו. לך הוא אומר שזה מספר אולי שהוא משתמש בו אבל הוא משתמש. זה מספר רק של בגידות נשמה. אל תכעסי. לא קשה לי בכלל בלי הבנות סתם ילדות מעצבנות ומגעילות. שיהיו עם בעלי מה לי ולהן. ילדתי אותן אוקיי אבל מה אני פריירית לגדל אותן לעבוד ולפרנס אותן סתם פוסטמות מפגרות.
כפרה על הדס יאלה הלכתי לישון ביי תרגיעי את מורן. כן מורן כמה שאת יפה באמת מהממת אני הרבה יותר ממך אני פיצוץ חתיכה מהממת מושכת ומטריפה עובדה שליאור הלך איתי. חחחחחח זיון טוב היה ליאור שלך.
בטח הם רבו בבית בגללי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ברור אחרת למה שניהם קפצו והוא כתב לי במסר למרות שזה נכון קללות ושלח לי סמס שארגיע כי אני עושה להם ריב. מה להרגיע הא לא יכול בלעדי ירצה בטוח עוד. שיריבו זה בריא. בטח גאיה שלא של ליאור שמעה צרחות של ההורים שלה אחד על השניה. והקטן שנרדם מסכן היה צריך להתעורר מהצרחות של אמא שלו מהההההההה הלכתתתתתתתתתת עםםםםםםםםםםם פהההה פהההההה פהההההה תתבייששששששששששששששששששששששששששששש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
טוב הדס לילה טוב זהו כתבתי מה שהיה לי ונגמר.
הלכתי ביי מורני תחלמי עלי ט וב מאמי? תחלמי שאני ואת עושים שם למטה לבעלך נעים הוא מת לזה שתי נשים מלקלקות לו את המה שמו המתוק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדס מאמי דרך אגב נפתח שם משתמש חדש במקום הישן