אתמול שוב היו נשיכות :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבאתי לקחת את הילדונת הנסיכה מהגן היא ישבה עם כל הילדים איך שנכנסתי רצה אלי חיבקה ובכתה ותוך כדי הראתה לי את היד ואומרת ליה, תוך שהיא מסתכלת על הגננת גם
    הגננת אומרת לי שדנדוש ננשכה ואז פונה לדנדוש ואומרת לה:
    דניאלה תגידי לאמא מי נשך אותך זה בסדר תגידי לה
    אז דניאלה אמרה ליה השני (יש להם 2 ליה בגן עם אחת היא משחקת ואומרת את שם משפחתה בלי בעיות ובהתלהבות) אז הגננת חזרה אחריה ואמרה לי נכון ליה X נשכה אותה והאמת נשכה "מכל הלב" בערב אמא שלי "החכמה" אמרה לדנדוש תנשכי חזרה אל תוותרי תתחילי גם את לנשוך ואני כעסתיייייי מאוד אני מנסה ללמד את דנדוש משהו ואמא שלי מתווכחת איתי ליד הילדה שמותר להחזיר ולנשוך מה נסגר? אני אמרתי לה אתמול על זה
11 תגובות
עמוד 1
  • נכון צודקת אין טעם ללמד אותה לנשוך
    ובאמת מעצבן שמתערבים
  • זה אחד החסרונות בלחיות עם ההורים- שהם מתערבים

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה ביינתיים המקום אגב קצת נפוח וכחול
  • תגידי, את בטוחה שהגננת זאת לא זאת מהכתבה שמיכל שלחה?
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • דנדוש אמרה לי שהגננת כעסה על אותה ילדה וגם יצא לי לדבר עם האמא של אותה ילדה היום (לא ידעתי את שם המשפחה של אותה ילדה ושזו היא) והאמא כעסה על הילדה קצת בנימה עדינה אומנם למרות שאמרתי לה שלא צריך לכעוס עבר יום בכל זאת ילד לא צריך לזכור מה היה אתמול הילדה אמרה שכן שנשכה את דנדוש ודנדוש מאוד מאוד בכתה
    נכון לעכשיו המקום עדין קצת נפוח וכחול
  • אני הייתי מבקשת את כל הפרטים מהגננת מחר בבוקר: איפה זה היה? מה הילדים עשו? איפה היו המטפלות? האם זה היה בתור משחק? האם רבו ביניהן? וכמובן מה נעשה לאחר מכן.
    ושימי לה קרח על הפצע.
    [/center]
  • לחקור ולשאול בגן יותר מדי לא יעזור פעם הבאה אולי כן כרגע דנדוש ישנה אז בטח ובטח שלא אשים לה קרח לא בא לי להעיר אותה
    שהיתה בתינוקיה ננשכה פעם אחת והמטפלת הראשית שם בכתה איתה ואחר לך לי וממש התנצלה ומאז לא ננשכה שוב עד שנה אחרי בפעוטון
    בפעוטון ננשכה יותר מדי פעמים ואמרו אין מה לעשות זה הגיל ועקבו אחרי הילד הנושך
    השנה לא נראה לי קשור לגיל כל כך כי הם כבר מדברים אפילו דנדוש שלא האמנתי אחרי מה שעברה שתתחיל לדבר יחסית מהר. וכבר ננשכה 3 פעמים בחודש אחד
  • א- אני מקווה מאוד שלא תהיה פעם הבאה..

ב- וגם אותי זה די מכעיס.. גם עצם הנשיכה וגם ההתנהלות של הגננת!
    אם את היית צריכה לספר לאמא זה אומר שהמטפלת לא סיפרה לה!
    בד"כ גננות לא אומרות לאמא של הילד הננשך מי נשך אבל דואגות לספר לאמא של הילד הנושך!!
    שידעו לטפל בזה בבית!!
    גם לי זה נשמע קצת הזוי שבגיל שלהם כבר 3 פעמים היא ננשכה.. זה לא קורה בכל הגנים!
    וילדים, אפילו קטנים יותר שנמצאים ב"גיל הנשיכות" צריכים לדעת לשלוט בעצמם! או שהמטפלת תהיה מספיק עירנית
    בשביל לעצור מריבה בזמן ושזה לא יגיע לנשיכות!
    אני הייתי קצת כועסת על המטפלת שאומרת לי- "אין מה לעשות, זה הגיל!"
    כי בשביל זה היא שם.. ילדים לא סתם נושכים פתאום בלי קשר, בS"כ זה מגיע בעקבות משהו.. ואם היא לא ראתה את ה"משהו" הזה, כנראה היא התעופפה לה..

לפי דעתי, קחי את המנהלת של המעון לשיחה ותבהירי לה שאולי את לא בנאדם שכועס, ואולי את נחמדה מידי לפעמים..
    אבל זה ממש לא נראה נורמאלי! שתנער קצת את המטפלות שלה, שיתעוררו משנתן ויתחילו לעבוד!
    את שמה את הילדה שלך במעון ואת הולכת לעבוד בשקט כי את יודעת שיש מי ששומר לך על הילדה..

סליחה על החפירה..
    אני באמת מקווה שלא תהיה פעם הבאה!
    אבל אם המטפלת נרדמת בשמירה, היא חייבת ניעור!

=) אין ייאוש בעולם בכלל!
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • אני אומרת תבררי את הפרטים, לא כי הם באמת כאלה חשובים... אלא שהגננת תראה שאת לא עוברת על זה לסדר היום! וחוץ מזה שכן חשוב לדעת שהם טיפלו בדנדוש, אם את אומרת שנפוח לה וכחול - לא נראה לי שעשו משהו בכלל, ברגע שהייתה הנשיכה היו צריכים לשים לה קרח כדי שלא יתנפח ויהיה כחול!
    מה עשו עם הילדה ה"נושכת" גם חשוב, אבל פחות. בגיל הזה אין הרבה מה לעשות חוץ מלתת עונש אולי לא לשחק עם כולם לאיזה רבע שעה ולשבת בצד, וכמובן להסביר את החומרה של המעשה. אבל את כאמא חייבת לדעת שיש מי שמגן על הבת שלך בפעוטון הזה ולא נראה לי שאלה הם פני הדברים לאור כל הנשיכות האלה..... את שמה את הבת שלך במעון ילדים, לא בגן חיות! ואם יש כ"כ הרבה נשיכות, אולי המטפלות צריכות לעשות בדק בית בעירנות שלהן או פשוט ללמד את הילדים למה אסור לנשוך!!
    טוב, מקווה באמת שלא תהיה פעם הבאה
    [/center]
  • תודה אורית
    והיד עדין כחולה אחרי כארבעה ימים
    לא היה אמור כבר לעבור לרדת קצת הנפיחות אומרנם פחות כחול עכשיו זה גם עם גוון חום
  • מסכימה עם אורית ופיתוש

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה