היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שווה מאוד הייתי עם סמדר בהצגה הזו בנצרת עילית והיא מאוד נהנתה אגב כשאנחנו היינו בהצגה בדיוק יצא הדיסק החדש של רינת גינת הפלאים ,אז הם עשו מבצע 4 דיסקים ב50 ש"ח, גם מוכרים שם פאזלים ועוד, רק מזהירה אותך מראש להכין את המזומנים
גם אנחנו היינו והיה מעולה, גל הייתה בשמיים
שווה ביותר!!! היינו וליאם היה מהופנט...
יש לנו היום בנהריה אבל יש לנו גם חוג שאלעאי לא רוצה לפספס.
אבל אני רואה את התכנית ב וי או די וזה נראה מקסים
כן..מחירים ל"מפורסמים" קצת יותר גבוהים הינו לפני חצי שנה לפחות...הצגה מעולהההההההה ! שווה כל שקל. תלכו ותהנו !
אני קצת מתביישת
תבדקי בדרך כלל יש הנחות עם כרטיסים להצגות כאלה אתמול הינו בדוד חיים והיה הנחה על כרטיס תמורת כוכבים שווה לבדוק את זה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
נגה זה אף פעם לא מאוחר..את יודעת... בד"כ יש לכל כרטיס כיסא....יש מצב בפעמים ראשונות היא תפחד ותשב עליך והתיק שלך ישב על הכיסא שלה
תבחרי לך הצגה עם דמויות שהיא מכירה ותלכו... אנחנו הולכים ב23.10 ליובל המבולבל...אם בא לך- תצטרפו (אם תצליחו להשיג כרטיסים, כי הזמנתי דיי מזמן)
אי אפשר להיכנס בלי כרטיס כל מי שנכנס חייב כרטיס בכל הצגה
בקלאסיות הרבה פעמים עושים שילד משלם והורה לא *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איפה זה מרינה?
בהכל התרבות חולון בכלל בחולון יש יותר הצגות מבתים
אגב..אם קיבלת אתמול חוברת של שקמה (ההיא שמחלקים חינם בימי רביעי), מצורפת לזה חוברת של הצגות + מנויים....תבדקי אם יש לך את החוברת.
בלי קשר...אני הרבה פעמים מזמינה באתר www.mykid.co.il את יכולה לראות שם מה ואיפה יש, ואני גם תמיד קוראת תגובות של האנשים על ההצגה אני חושבת שלא השארנו שום הצגה בלי ביקור..עברנו עכשיו לאלו תוצרת חוץ שבאים לארץ חחחחחחחחחח
אני לא חושבת שיש לנו שקמה בפתח תקוה
בפ"ת זה נקראה אחרת..אבל יש גם..וגם מצורפת חוברת של תאטרון כל התאטרונים יחד יוצאים בפירסום מנויים יש את תאטרון "יהלום" ליד הבורסה שהוא מאוד מאוד נחמד
הצגה של דורה... זה מה שהיה חסר לא, לא ראיתי....
אם היא מכירה ואוהבת את כבשה שושנה...הצגה של דץ עם שושנה- מדהימה אחת הטובות שראינו
חחח זה נראה לך יקר??? כשיובל המבולבל בא לכאן לקנדה כרטיס עלה 60 דולר לאחד תכפילי ב 4 כדי להבין כמה זה בשקלים
אלו המחירים
ההצגה של רינת יפה מאוד ושווה את המחיר הינו ומאודדדד נהננו
כן...מירית... אני הייתי במיאמי....וגם שם מחיר ההצגות לא נורמאלי. אבל אין מה להשוות מחירים של הארץ וחו"ל לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
ממי אין לכם מישהו שעובד באיזו חברה ממשלתית או חברה גדולה עם ארגון עובדים טוב? לי יש אפשרויות מכל הכיוונים, גיסה אחת חשבת בכירה במשרד האוצר, אחת מורה, ובעל בסלקום - רק רוצה כרטיס ישר בודקת דרך איזה ארגון מקבלת בהכי זול