סקר גנים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

10 תגובות
עמוד 1

• כשאת באה לאסוף את הילד- את שואלת איך עבר היום? איזה תשובות את מקבלת? (לדוגמא 'הוא אכל X') דוגמאות- אם אפשר בבקשה! או לחילופין- מתי את מקבלת מידע על הילד? (למשל בטלפון אחרי שעות פעילות הגן)
    אצל יובל אני שואלת רק איך עבר היום, אם יש משהו שונה אז מדווחים. בד"כ מספרים שהכל היה בסדר גמור ואם יש איזה משהו נחמד שהיה לה באותו היום.
    היום למשל היא חזרה לגן אחרי החגים ואחרי מחלה וסיפרו שהיו בהלם מהפרידה היפה ומזה שהיה לה יום של כיף ושהיא לא אכלה כ"כ טוב.

אצל מעין יש לנו מחברת קשר שבה מדווחים על ארועים חריגים וכל בוקר אני מתקשרת לוודא שהיא הגיעה בסדר עם ההסעה כך שאם יש משהו לספר מספרים לי ואני להם.

כמה יוצא לך 'להעיר' או להתלונן? (לדוגמא 'אתמול הילד חזר מלוכלך בבקשה תשימו לב') לא ממש יוצא לי להתלונן, אין לי בעיה עם זה שהן חוזרות מלוכלכות מהגן.
    שנה שעברה היתה פעם אחת שביקשתי שיקפידו שהיא תשתה יותר מים.

אין לנו מצלמות וטוב שכך כי אז הייתי נימצאת מולן בטח הרבה יותר מידי.

• שקד עדיין לא נכנס השנה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אם יש לכם מצלמות- האם את צופה מדי פעם? ומה דעתך כשאת מסתכלת?
    בגן הנוכחי אין מצלמות ואני ממש רגועה...

האמת שאין אצלה בגן...וגם נראה טוב שכך. כי אם היו- כל היום הייתי מבטיה במסך.
    כשאת באה לאסוף את הילד- את שואלת איך עבר היום? איזה תשובות את מקבלת? (לדוגמא 'הוא אכל X') דוגמאות- אם אפשר בבקשה! או לחילופין- מתי את מקבלת מידע על הילד? (למשל בטלפון אחרי שעות פעילות הגן)

אני משתדלת לבוא לאסוף אותה לפני הזמן וכן... אני שואלת מה אכלה , מה עשתה...
    ואם היא לא אוכלת...אומרים לי !
    יש לי את הנייד של הגננת אם אני צתריכה

כמה יוצא לך 'להעיר' או להתלונן? (לדוגמא 'אתמול הילד חזר מלוכלך בבקשה תשימו לב'
    חוץ מפעם ב.... קצת נזלת יבשה -כי היא לא מוכנה שינקו לה.... שום דבר.

היא תמיד נקייה.

בתקופה שהייתה עם טיטולים... היו דואגים להחילף להם לפני שההורים באים.

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
    שחר בגן עייריה ואין מצלמות בגן
    גם שנה שעברה לא היה לו מצלמות בגן
    כשאת באה לאסוף את הילד- את שואלת איך עבר היום? איזה תשובות את מקבלת? (לדוגמא 'הוא אכל X') דוגמאות- אם אפשר בבקשה! או לחילופין- מתי את מקבלת מידע על הילד? (למשל בטלפון אחרי שעות פעילות הגן)
    שחר מסיים ב 1330 את הגן עם עוד 25 ילדים נוספים ( גן עייריה) הסייעת והגננת עסוקות בלהוציא את הילדים ולהיפרד מהם אז אני לא שואלת
    אבל אם יש משהו הם ישר דואגות לעדכן אותי
    יש טלפון של הגננת שאפשר להתקשר אחרי שעות הפעילות עדיין לא התקשרתי אני בטוחה שאם היה משהו כבר היו מעדכנים אותי
    אם רוצים לדבר עם הגננת אחרי שעות הפעילות של הגן צריך רק להודיע מראש
    כמה יוצא לך 'להעיר' או להתלונן? (לדוגמא 'אתמול הילד חזר מלוכלך בבקשה תשימו לב')
    לא יצא לי הם דווקא בסדר גמור
    שחר חוזר מאוד מסודר ונקי מהגן חוץ מארגז החול שחוזר איתו

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • לרום יש מצלמה בגן אבל משום מה אני לא מצליחה להתחבר (איזה קטע בדיוק עכשיו ניסיתי שוב ושוב לא הצלחתי....) הערתי למנהלת הגן היא אמרה שזה היה מקולקל והיא בדיוק סידרה אבל אני עדיין לא מצליחה.... לא חשוב לי אני רגועה גם ככה- רום הולך בשמחה לגן!
    לאופק אין בגן עירייה.

אני שואלת אם הכל בסדר- לא אכפת לי שיחזור "מלוכלך" מחול או מצבע נגיד. אבל כשרום היה קטן הערתי על זה שהיה אדום בטוסיק...
    בדר"כ הן עונות "הכל בסדר" אם רום השתין בשנת צהריים אז הם אומרים שיש כביסה וצריך להביא חדש. אני לא חופרת יותר מזה. אבל שואלת את הילדים מה הם אכלו ובמה הם שיחקו ואם היה להם רגוע בגן....
    אצל אופק קצת בעיה לדבר איתם כי הן באמת עסוקות בבוקר לקבל ילדים ובצהריים להפרד- אבל הגננת מדי פעם עושה לי ככה סימן עם האגודל שהכל בסדר. רק פעם אחת ביקשתי שישלחו אותו לשרותים שיש לו קקי והוא לא מצליח לעשות.

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • אין מצלמות...
    אני שואלת איך הוא היה אז בד"רכ התשובה די כללית... בסדר גמור וגם אכל טוב
    ואני שואלת אם ישן טוב

יוצא לי להתלונן... בואי נגיד אחת לחודש פחות או יותר
  • אצלנו אין מצלמות

אני שואלת מה נשמע /קורה ? אם יש משהו חריג (לטוב או לרע) הן מספרות .

אני אמא שלא מתלוננת . אני מבינה שזה גן ולא מטפלת (אחד על אחד) ושלא הכל מושלם .
    אם יהיו לי הערות או תלונות סימן שזה ממש משהו חמור
  • אצלי שניהם בגני עיריה מאוד מרוצה ושואלת איך היה וזהו
    אני אף פעם לא שואלת אם הם אכלו כי הם גדולים ואם הם רעבים הם אוכלים
    ובאמת שהם לא אוכלים הגננת אומרת
    מצלמות אין והם מגיעים נקיים כמעט תמיד חוץ מזה ששלחתי להם סינריים לגן לעבודות
    כדי שלא יתלכלכו
    מעירה מידי פעם בצורה טובה
    ולא שוכחת להגיד המון תודה רבה
    אין לנו (זה ויצו, לא פרטי)

לרוב התשובה היא "היא היתה בסדר גמור.." אם היא לא ישנה בצהרים, הקיאה, ברח לה, נפלה, מישהו נשך / הרביץ בצורה חריגה - מדווחים לי. אפילו אם זה משהו קטן.
    בטלפון היו פעמים שהודיעו באמצע היום על נפילה / נשיכה, ואם היא לא באה לגן, מתקשרים לשאול למה.
    בדרך מהגן אני מדובבת אותה ושואלת מה עשו היום ומה היא אכלה (לא תמיד מתקבלות תשובות ברורות...)

כמה יוצא לך 'להעיר' או להתלונן? (לדוגמא 'אתמול הילד חזר מלוכלך בבקשה תשימו לב')
    אני משתדלת להעיר רק על דברים משמעותיים כמו למשל שבאתי והשמלה היתה רטובה לגמרי, כי נתנו לה לעשות פיפי לבד ולא הרימו מאחורה את השמלה...
    על נזלת / חולצה מלוכלכת וכו' אני לא מעירה.
    משתדלת להיכנס בחיוך ולצאת בחיוך, המטפלות עובדות מאד קשה ולא מגיע להן פרצוף חמוץ (מקסימום אני אעביר מגבון באוטו על הילדה).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה