היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שנתיים מלאות באהבה. 24 חודשים של אושר ושלווה 104 שבועות של חיוכים לרוב 730 ימים של חיבוקי דוב 17,520 שעות של שיתוף ונתינה 1,051,200 דקות של ילדה כה נבונה 63,072,000 שניות שאנחנו כבר יחד, נסיכה קטנה.
בערב כיפור לפני שנתיים, התברכנו בנס הבריאה. נולדה לנו תינוקת קטנה ומדהימה. קראנו לה עדן והשם כל כך מתאים כי היא הכי עדינה מבין כל הילדים. השבועות והחודשים עוברים די מהר וכל יום לומדת עדן משהו אחר. עברה לה שנה וחוגגים יום הולדת ועדן עם זר על הראש, על הרצפה זוחלת. הזמן ממשיך לרוץ, ועדן מתקדמת מתחילה לצעוד לאט וגם קצת מדברת. מילה פה, מילה שם ולא מפסיקה לחייך ואנחנו כל הזמן לא מפסיקים לברך. "אין דברים כאלה"- כל הזמן אומרים ועדן מחבקת, מנשקת ומוסיפה עוד חיוכים. והיום מלאך שלנו כשאת חוגגת יום הולדת שנתיים אנו מושיטים לך את שתי הידיים. מחבקים ומנשקים אותך בכל רגע קיים כי אותך קטנה אנחנו נאהב לעולם.
מזל טוב יפה שלנו
אוהבים הכי בעולם- אמא ואבא.
14 תגובות
עמוד 1
יפה שלי
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
עירית אני לא גיסתה של סיון. היא בת דודה של בעלי. ובתקופת ההריון לא הייתי כאן. הצטרפתי אליכן כשעדן הייתה בת 5 חודשים. בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
המון מזל טוב לנסיכה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
תודה לכולן בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!