היי בנות(= סקר... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קודם כל יובלות שלא הייתי פה! אני מידי פעם נכנסת בעבודה אבל אין לי שמן אילו לקרוא
22 תגובות
עמוד 1
  • לפני הסקר - איך ידעת שיש לך דלקת באגן? איך ידעת שזה מההתקן?

איך יודעים שמוכנים לעוד ילד? נראה לי שזה משהו באויר, גם סוג של צורך גופני ונפשי, שמתחילים לדבר על זה יותר בהערות כאלה ואחרות. לא יודעת....

הקריטריון העיקרי כרגע לאי הבאת ילד נוסף בנק' זמן זו זה המצב הכלכלי שעיקרו לא לשלם מעל 5000 ש"ח בחודש לגנים.
    נדבר שוב כשיובל תהיה לקראת גן עירייה.

• ענברי מה ניש?
  • קודם כל החלמה מהירה מאמי שלי
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • איך יודעים שמוכנים לעוד ילד?
    אין מוכן לא מוכן בזה אולי בגלל שאנחנו נשים תמיד היה בי את הרצון להביא לשחר אח או אחות מהיום שנולד וידעתי שאני אביא לו
    אבל מצד שני רציתי הפרש של 2-3 יוצא הפרש של 3.5 שנים
    והאם אצלכם יש קריטריונים שיהיו העיקרון לאם ללדת כרגע או לא?
    כן קצת להבסס והלביא את השני כי לקחנו בחשבון שבילד השני אני אשאר קצת יותר בבית

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אאוץ' נשמע כואב
    תרגישי טוב
    אין מצב שאני אשים התקן...כמה בעיות יש עם זה אמאלה
    ולשאלתך
    איך יודעים שמוכנים לעוד ילד?

אני התחלתי כבר להרגיש שאני מתגעגעת לתחושה של תינוק...שנורא חסר לי..שגאיה כבר ילדה גדולה ובוגרת יותר ויהיה לה מאוד כיף אח או אחות קטנים לשחק איתם ולגדול איתם,שהיא כבר תבין את המשמעות
    בוודאי, שיקולים כלכליים וגם עניין הבית.אם לא היינו קונים בית חדש לא היה לי פה מקום לעוד ילד
  • אוי מאמי שיהיה לך החלמה מהירה
    אין לי מושג

[[[

• 1- החלמה מהירההההההההההההההההה

2- איך יודעים שמוכנים לעוד ילד?
    פשוט מרגישים את זה- לא ?

האמת שכבר כמה חודשים שכל פעם שאני רואה מישהי בהריון -גם אני רוצה... נראה... צריך לדבר עם החצי השני

לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • וואו! נשמע נורא ואיום מה שעבר עלייך!
    החלמה מהירה מהירה
    אני לא חושבת שיש לזה איזשהי הגדרה, זה משהו שבא מהנפש. אני יכולה להגיד לך ששנה וחצי אחרי הלידה של להב לא יכלו בכלל לרמוז לי על העניין - לא הייתי מוכנה לשמוע על עוד ילד - ועכשיו אני משתוקקת לעוד אחד והנפש שלי ממש רוצה את זה - אבל יש דברים אחרים שמונעים ואני אפרט בשאלה הבאה
    כן. קודם כל חשוב לי לעשות מרווחים סבירים בין ילד לילד, לא רוצה שני "תינוקות" בבית. חשוב לי להשקיע בגדול את מרבית הזמן האפשרי ורק כשהוא כבר גמול ועצמאי אז אחשוב על עוד ילד. בנוסף מצב כלכלי - אני לא אביא עוד ילד כשהמצב בקושי מאפשר לי לכלכל ילד אחד. כמובן שהמוכנות צריכה לבוא לשני הצדדים וכל עוד בעלי אומר שהוא לא מוכן אני אמתין בסבלנות (נו נהיה כנות לא בסבלנות אבל בלית ברירה). ואחרי שכבר הכל מסתדר פתאום אני מחליטה שאני רוצה להתחיל הריון בלי משקל עודף אז נעשה דיאטה ואח"כ נשקול מחדש את המצב

• ליטוש!!!
    אוי, איזה באסה עם ההתקן! למה זה קורה?
    תשמרי על עצמך..
    כנראה שהגוף שלך לא ממש רוצה את ההתקן..

אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • קודם כל תודה לכולם על החיבוקים
  • וואי זה נשמע שעברת ממש סיוט

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ליטוש,ממש כאב לי הלב לקרוא..לדעתי תני לגוף-מנוחה,אולי שווה רק קונדומים ולא-גלולות אפילו...וכמובן,הכי טוב ככה טיבעי

• החלמה מהירה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • יוווו... נשמע נוראי

• תודה בנות על החיבוקים
  • לא יודעת איך להסביר האמת..
    פשוט יודעים.

קריטריונים?...אין כסף לא מביאים עוד ילדים.
    ילד לא נולד עם קופת חיסכון של 100 אלף שקל (לפחות..)
    ילד עולה הרבה כסף בחמש השנים הראשונות בעיקר...
    אחר כך נרגע וחוזר שוב להוצאות ענקיות סביב גיל 7+
  • קודם כל, בראש ובראשונה החלמה מהירה מותק

אני פשוט ידעתי שאני מוכנה לעוד ילד, כמו שעכשיו אני מרגישה לא מוכנה, למרות שיש בי את כל התחושות שנכתבו לעיל, כמו הרצון לחיוך, הריח, געגוע להריון וכו'...

הקריטריונים תמיד היו מוכנות שלנו, בשילוב מסוים של מצב כלכלי

• תרגישי טוב!
    איך יודעים שמוכנים לעוד ילד?
    האמת שתמיד רציתי הפרש יותר קטן ממה שיהיה לי.. אבל הטבע עשה את שלו וילדתי בקיסרי כך ששנה לא יכלתי להיכנס להריון... ושאוראל הייתה בת שנה התחלתי לעבוד אז חיכינו עוד קצת שאני אצבור קצת ותק בעבודה ושהיא הייתה בת שנה וחצי החלטנו שזה הזמן
    בלידה אוראל תהיה בת שנתיים ו 5 חודשים בע"ה
    קריטריונים?
    כמובן כסף וזמן... רציתי להתחיל לעבוד על מנת לקבל את התנאים שמגיעים לי
    וכמובן לקנות בית מה שהסתדר לנו אחרת לא היה לי מקום לעוד ילד... בקושי לאוראל היה מקום בבית שגרנו בו קודם (48 מטר!)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה