אני חדשה פה-לא ידעתי שככה סוגרים לאנשים את הפה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פה כי חושבים שהם מישהו אחר.

סך הכל רציתי להתיעץ בקשר לדיכאון שאני עוברת אם גם מישהי עברה משהו כזה לידה שקטה. חבל שככה נחסמתי לענות באיזה שבוע הייתי לבחורה ששאלה.

אבל אם ככה מגרשים חדשים אז תודה רבה באמת.

אפשר לבדוק לפני שסוגרים לאדם את הפה ולא בטוחים במליון אחוז שהוא אדם אחר. ממש מאוכזבת וכואבת.
13 תגובות
עמוד 1
  • לשחק לי על המצפון לא תצליחי את יותר מידיי שקופה

עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף

[center]אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• נועה
    יאללה תתעופפי מפה פרוצה!
  • שריתה אני לא מי שאתם חושבים ואני לא משחקת על מצפון של אף אחד הדס. לא ורצים שאכתוב פה לא אכתוב אבל רק שתדעי שאני לא מי שאת חושבת. ושריתה התכוונת לאחותך? כי כך זה נשמע אני ממש לא פרוצה אבל אחותך ואמא שלך כן!!

פשוט עצוב מה שהולך פה. כל מי שתבוא עכשיו חדשה תחשבו שהיא מישהי אחרת? שיהיה. לא רוצים לא צריך. ושריתה בואי במציאות תגידי לי פרוצה ונראה איפה הפרצוף שלך יהיה.
  • מעניין שבתור חדשה את יודעת לערוך הודעות
    בתור חדשה את עונה על אותה הודעה בלי להתבלבל כמו חדשות שפותחות עוד הודעה כדיי לענות.

אז אל תנסי לעבוד עלינו . עלי לפחות זה לא עובד
    עבודה מהבית :
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • הנה התחלנו לקלל..אהה נועה?

עבודה מהבית :

[center]אתר המתכונים שלי :
    [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/

• אני חדשה הדס וראיתי את הפח מצוייר ליד ועיפרון אז זה לא בעיה להבין מה שעושים עם זה. כן גלשתי בפורומים אחרים ואני מבינה קצת במחשבים אז זה לא בעיה. אבל תשארי עם המחשבה שאני מי שאני לא וזהו. תנעלי גם את השרשור הזה אם את כלכך בטוחה בטיעוניך.
  • הדס לקלל? שיגידו לי פרוצה ואני לא אחזיר? ושוב אני לא נועה. כל אחת נורמלית היתה עונה. שתבוא להגיד לי את זה בפנים אם יש לה אומץ. נועה פחחחח אם יקללו אותך הדס את לא תעני? רוצה שנעשה ניסוי?
  • את פרוצה ומסכנה! כדאי לך להעלם מכאן!
  • שוב שריתה טעתה מדובר עליה בעצמה. חחח הדס אם היו אומרים לך שרמוטה היית עונה? אני מאמינה שכן. שריתה שתעברי לידה שקטה כמו שאני עברתי אמן!!! לא עונה לך יותר. ותחשבו שאני מי שאתן רוצות גם כך לא אכתוב פה יותר. בהמות!!! שמחה שיש פה איזה אחת בשם נועה שעשתה לכם בטח בית ספר שכל מי שבאה אתן חושבות שזאת היא.
  • למה נכנסת לפורום הזה?
    למה לא נכנסת לפורום של אובדן הריון????
  • שריתה יא שרמוטה תגידי מה עם כל הערבים שאת אוהבת למצוץ להם?
    שריתה הילדים שלך מתים.
    ונקרא עליהם קדיש מנוולת שדוחפת את האף לכל חור
    ונקרא קדיש על ילדיה של שריתה בת חווה

נוסח הקדיש

נוסח הקדיש
    # נוסח ארמי תרגום לעברית
    1 יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ[1] שְׁמֵהּ רַבָּא.[2] יתגדל ויתקדש שמו הגדול
    2 בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִרְעוּתֵהּ[3] בעולם שברא כרצונו
    3 וְיַמְלִיךְ[4] מַלְכוּתֵהּ וימליך מלכותו
    4 וְיַצְמַח פּוּרְקָנֵה וִיקָרֵב[5] מְשִׁיחֵה[6] ויצמח ישועתו ויקרב משיחו
    5 לפי נוסח תימן בלדי מוסיפים:וְיִפְרוֹק עַמֵיהּ ויושיע עמו
    6 בְּחַיֵּיכוֹן וּבְיוֹמֵיכוֹן וּבְחַיֵּי[7] דְכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל, בחייכם ובימיכם ובחייהם של כל בית ישראל
    7 בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְאִמְרוּ אָמֵן.[8] במהרה ובזמן קרוב, ואמרו אמן
    8 יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָרַךְ לְעָלַם וּלְעָלְמֵי עָלְמַיָּא יִתְבָּרַךְ[9] יהיה שמו הגדול מבורך לעולם ולעולמי עולמים יתברך.
    9 וְיִשְׁתַּבַּח וְיִתְפָּאֵר וְיִתְרוֹמֵם, וישתבח ויתפאר ויתרומם
    10 וְיִתְנַשֵּׂא וְיִתְהַדָּר וְיִתְעַלֶּה וְיִתְהַלָּל[10] ויתנשא ויתהדר ויתעלה ויתהלל
    11 שְׁמֵהּ דְקֻדְשָׁא בְּרִיךְ הוּא.[11] שמו של הקדוש ברוך הוא
    12 לְעֵלָּא[12] מִן כָּל בִּרְכָתָא שִׁירָתָא[13] תֻּשְׁבְּחָתָא[14] למעלה מכל הברכות והשירות התשבחות
    13 וְנֶחָמָתָא דַּאֲמִירָן בְּעָלְמָא וְאִמְרוּ אָמֵן.[15] והנחמות שאנו אומרים בעולם ואמרו אמן.
    עד כאן חצי קדיש
    כאשר אומרים קדיש תתקבל מוסיפים:
    14 לפי מרבית קהילות הספרדים: תִּתְקַבַּל צְלוֹתָנָא וּבָעוּתָנָא עִם צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל-בֵּית יִשְׂרָאֵל, קֳדָם אֲבוּנָא דְבִשְׁמַיָּא (וְאַרְעָא), וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותינו ובקשותינו עם תפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים (ובארץ) ואמרו אמן
    לפי תימן בלדי: תִּתְקַבַּל צְלוֹתְכוֹן וּצְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּנָא דִּי בִשְׁמַיָּא[16] תתקבלנה תפילותיכם ותפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים.
    לפי יתר הנוסחים:[17] תִּתְקַבַּל צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית[18] יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא[19] וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים ואמרו אמן
    כאשר אומרים קדיש דרבנן מוסיפים:
    15 עַל יִשְׂרָאֵל וְעַל רַבָּנָן וְעַל תַּלְמִידֵיהוֹן וְעַל כָּל תַּלְמִידֵי תַלְמִידֵיהוֹן. על ישראל ועל רבותינו ועל תלמידיהם ועל כל תלמידי תלמידיהם
    16 נוסח אשכנז ונוסח ספרד: וְעַל כָּל מָאן דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא ועל כל העוסקים בתורה
    נוסח איטליה: דְּיָתְבִין דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא שיושבים שעוסקים בתורה הקדושה
    נוסח הספרדים: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא העוסקים בתורה הקדושה
    תימן בלדי: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא העוסקים בתורה
    17 דִּי בְאַתְרָא[20] הָדֵין וְדִי בְכָל אָתָר וְאָתָר, אשר במקום הזה ואשר בכל מקום ומקום
    18 יְהֵא לָנָא וּלְהוֹן וּלְכוֹן[21] יהא לנו ולהם ולכם
    19 שְׁלָמָא רַבָּא[22] שלום רב
    20 חִנָּא[23] וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי[24] חן וחסד ורחמים
    21 האשכנזים מוסיפים:[25] וְחַיֵּי אֲרִיכֵי וּמְזוֹנֵי רְוִיחֵי וּפֻרְקָנָא וחיים ארוכים ומזונות מרווחים וישועה
    22 נוסח איטליה: מִן קֳדָם אֱלָהָנָא מָארֵי שְׁמַיָּא[26] וְאַרְעָא מלפני אלוהינו אדון שמים וארץ
    נוסח הספרדים: מִן קֳדָם מָארֵי שְׁמַיָּא וְאַרְעָא מלפני אדון שמים וארץ
    נוסח אשכנז ונוסח ספרד: מִן קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא מלפני אביהם שבשמים
    תימן בלדי: מִן קֳדָם אֲבוּנָא דְּבִשְׁמַיָא מלפני אבינו שבשמים
    23 וְאִמְרוּ אָמֵן.[27] ואמרו אמן.
    מכאן ואילך מוסיפים בכל סוגי הקדיש למעט חצי קדיש
    24 יְהֵא שְׁלָמָא רַבָּא מִן שְׁמַיָּא יהא שלום רב מן השמים
    25 נוסח אשכנז: וְחַיִּים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח ספרד ונוסח איטליה: וְחַיִּים טוֹבִים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים טובים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח הספרדים: חַיִּים וְשָׁבָע וִישׁוּעָה וְנֶחָמָה וְשֵׁיזָבָא וּרְפוּאָה וּגְאֻלָּה וּסְלִיחָה וְכַפָּרָה וְרֵוַח וְהַצָּלָה לנו לָנוּ וּלְכָל עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל חיים ושובע וישועה ונחמה והצלה ורפואה וגאולה וסליחה וכפרה ורווח והצלה לנו ולכל עמו ישראל
    תימן בלדי: וְסִיַּעְתָּא וּפוּרְקָנָא וּרְוַחָא וְחִנָּא וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי עֲלֵיכוֹן וַעֲלַנָא וְעַל כָּל קְהָלְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל לְחַיִּים וּלְשָׁלוֹם וסיוע וישועה ורווחה וחן וחסד ורחמים עליכם ועלינו ועל כל קהלותיהם של כל בית ישראל לחיים ולשלום
    26 וְאִמְרוּ אָמֵן.[28] ואמרו אמן.
    27 [29]
    עוֹשֶׂה שָׁלוֹם[30] בִּמְרוֹמָיו הוּא בְּרַחֲמָיו[31] יַעֲשֶׂה שָׁלוֹם
    28
    עָלֵינוּ וְעַל כָּל [32] יִשְׂרָאֵל
    29
    ברוב הנוסחים מסיימים כדלקמן: וְאִמְרוּ[33] אָמֵן.[34]
    בנוסח תימן בלדי מסיימים כדלקמן: וִינַחֲמֵנוּ בְּצִיוֹן וְיִבְנֶה בְּרַחֲמָיו אֶת יְרוּשָׁלָיִם בְּחַיֵּינוּ וּבְיָמֵינוּ בְּקָרוֹב אָמֵן וְאָמֵן.

שריתה הבת זונה זה בשביל הילדים שלך שמתו
    בעזרת השם אם יהיו לך עוד לידות ושיהיו אמן תלדי אותם בתור לידות שקטות
    שתראי רק צער ויגון וכאב ושכול

פחדנית מפחדת להשאיר טלפון שלך יא פחדנית מוצצת לערבים. אבל אין מה לעשות צריך לרחם עליך את בכל זאת אמא שכולה וכל הילדים שלך בעולם שיוולדו ימותו ועל כך כתבתי לך את הקדיש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • יש פה עוד ששונואות אותכם לא רק נועה ומגיע לכם כל מה שנועה עשתה לכם. שכל ההריוניות שפה ילדו לידה שקטה אמן.

ונקרא על כל ההריוניות קדיש על ילדיהם
    נוסח הקדיש

נוסח הקדיש
    # נוסח ארמי תרגום לעברית
    1 יִתְגַּדַּל וְיִתְקַדַּשׁ[1] שְׁמֵהּ רַבָּא.[2] יתגדל ויתקדש שמו הגדול
    2 בְּעָלְמָא דִּי בְרָא כִרְעוּתֵהּ[3] בעולם שברא כרצונו
    3 וְיַמְלִיךְ[4] מַלְכוּתֵהּ וימליך מלכותו
    4 וְיַצְמַח פּוּרְקָנֵה וִיקָרֵב[5] מְשִׁיחֵה[6] ויצמח ישועתו ויקרב משיחו
    5 לפי נוסח תימן בלדי מוסיפים:וְיִפְרוֹק עַמֵיהּ ויושיע עמו
    6 בְּחַיֵּיכוֹן וּבְיוֹמֵיכוֹן וּבְחַיֵּי[7] דְכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל, בחייכם ובימיכם ובחייהם של כל בית ישראל
    7 בַּעֲגָלָא וּבִזְמַן קָרִיב וְאִמְרוּ אָמֵן.[8] במהרה ובזמן קרוב, ואמרו אמן
    8 יְהֵא שְׁמֵהּ רַבָּא מְבָרַךְ לְעָלַם וּלְעָלְמֵי עָלְמַיָּא יִתְבָּרַךְ[9] יהיה שמו הגדול מבורך לעולם ולעולמי עולמים יתברך.
    9 וְיִשְׁתַּבַּח וְיִתְפָּאֵר וְיִתְרוֹמֵם, וישתבח ויתפאר ויתרומם
    10 וְיִתְנַשֵּׂא וְיִתְהַדָּר וְיִתְעַלֶּה וְיִתְהַלָּל[10] ויתנשא ויתהדר ויתעלה ויתהלל
    11 שְׁמֵהּ דְקֻדְשָׁא בְּרִיךְ הוּא.[11] שמו של הקדוש ברוך הוא
    12 לְעֵלָּא[12] מִן כָּל בִּרְכָתָא שִׁירָתָא[13] תֻּשְׁבְּחָתָא[14] למעלה מכל הברכות והשירות התשבחות
    13 וְנֶחָמָתָא דַּאֲמִירָן בְּעָלְמָא וְאִמְרוּ אָמֵן.[15] והנחמות שאנו אומרים בעולם ואמרו אמן.
    עד כאן חצי קדיש
    כאשר אומרים קדיש תתקבל מוסיפים:
    14 לפי מרבית קהילות הספרדים: תִּתְקַבַּל צְלוֹתָנָא וּבָעוּתָנָא עִם צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל-בֵּית יִשְׂרָאֵל, קֳדָם אֲבוּנָא דְבִשְׁמַיָּא (וְאַרְעָא), וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותינו ובקשותינו עם תפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים (ובארץ) ואמרו אמן
    לפי תימן בלדי: תִּתְקַבַּל צְלוֹתְכוֹן וּצְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּנָא דִּי בִשְׁמַיָּא[16] תתקבלנה תפילותיכם ותפילותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים.
    לפי יתר הנוסחים:[17] תִּתְקַבַּל צְלוֹתְהוֹן וּבָעוּתְהוֹן דְּכָל בֵּית[18] יִשְׂרָאֵל קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא[19] וְאִמְרוּ אָמֵן. תתקבלנה תפלותיהם ובקשותיהם של כל בית ישראל לפני אבינו שבשמים ואמרו אמן
    כאשר אומרים קדיש דרבנן מוסיפים:
    15 עַל יִשְׂרָאֵל וְעַל רַבָּנָן וְעַל תַּלְמִידֵיהוֹן וְעַל כָּל תַּלְמִידֵי תַלְמִידֵיהוֹן. על ישראל ועל רבותינו ועל תלמידיהם ועל כל תלמידי תלמידיהם
    16 נוסח אשכנז ונוסח ספרד: וְעַל כָּל מָאן דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא ועל כל העוסקים בתורה
    נוסח איטליה: דְּיָתְבִין דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא שיושבים שעוסקים בתורה הקדושה
    נוסח הספרדים: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא קַדִּשְׁתָּא העוסקים בתורה הקדושה
    תימן בלדי: דְּעָסְקִין בְּאוֹרַיְתָא העוסקים בתורה
    17 דִּי בְאַתְרָא[20] הָדֵין וְדִי בְכָל אָתָר וְאָתָר, אשר במקום הזה ואשר בכל מקום ומקום
    18 יְהֵא לָנָא וּלְהוֹן וּלְכוֹן[21] יהא לנו ולהם ולכם
    19 שְׁלָמָא רַבָּא[22] שלום רב
    20 חִנָּא[23] וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי[24] חן וחסד ורחמים
    21 האשכנזים מוסיפים:[25] וְחַיֵּי אֲרִיכֵי וּמְזוֹנֵי רְוִיחֵי וּפֻרְקָנָא וחיים ארוכים ומזונות מרווחים וישועה
    22 נוסח איטליה: מִן קֳדָם אֱלָהָנָא מָארֵי שְׁמַיָּא[26] וְאַרְעָא מלפני אלוהינו אדון שמים וארץ
    נוסח הספרדים: מִן קֳדָם מָארֵי שְׁמַיָּא וְאַרְעָא מלפני אדון שמים וארץ
    נוסח אשכנז ונוסח ספרד: מִן קֳדָם אֲבוּהוֹן דִּי בִשְׁמַיָּא מלפני אביהם שבשמים
    תימן בלדי: מִן קֳדָם אֲבוּנָא דְּבִשְׁמַיָא מלפני אבינו שבשמים
    23 וְאִמְרוּ אָמֵן.[27] ואמרו אמן.
    מכאן ואילך מוסיפים בכל סוגי הקדיש למעט חצי קדיש
    24 יְהֵא שְׁלָמָא רַבָּא מִן שְׁמַיָּא יהא שלום רב מן השמים
    25 נוסח אשכנז: וְחַיִּים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח ספרד ונוסח איטליה: וְחַיִּים טוֹבִים עָלֵינוּ וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל וחיים טובים עלינו ועל כל ישראל
    נוסח הספרדים: חַיִּים וְשָׁבָע וִישׁוּעָה וְנֶחָמָה וְשֵׁיזָבָא וּרְפוּאָה וּגְאֻלָּה וּסְלִיחָה וְכַפָּרָה וְרֵוַח וְהַצָּלָה לנו לָנוּ וּלְכָל עַמּוֹ יִשְׂרָאֵל חיים ושובע וישועה ונחמה והצלה ורפואה וגאולה וסליחה וכפרה ורווח והצלה לנו ולכל עמו ישראל
    תימן בלדי: וְסִיַּעְתָּא וּפוּרְקָנָא וּרְוַחָא וְחִנָּא וְחִסְדָּא וְרַחֲמֵי עֲלֵיכוֹן וַעֲלַנָא וְעַל כָּל קְהָלְהוֹן דְּכָל בֵּית יִשְׂרָאֵל לְחַיִּים וּלְשָׁלוֹם וסיוע וישועה ורווחה וחן וחסד ורחמים עליכם ועלינו ועל כל קהלותיהם של כל בית ישראל לחיים ולשלום
    26 וְאִמְרוּ אָמֵן.[28] ואמרו אמן.
    27 [29]
    עוֹשֶׂה שָׁלוֹם[30] בִּמְרוֹמָיו הוּא בְּרַחֲמָיו[31] יַעֲשֶׂה שָׁלוֹם
    28
    עָלֵינוּ וְעַל כָּל [32] יִשְׂרָאֵל
    29
    ברוב הנוסחים מסיימים כדלקמן: וְאִמְרוּ[33] אָמֵן.[34]
    בנוסח תימן בלדי מסיימים כדלקמן: וִינַחֲמֵנוּ בְּצִיוֹן וְיִבְנֶה בְּרַחֲמָיו אֶת יְרוּשָׁלָיִם בְּחַיֵּינוּ וּבְיָמֵינוּ בְּקָרוֹב אָמֵן וְאָמֵן.
  • ועכשיו מי חושב שטעיתי?????
    עבודה מהבית :
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה