טוב תקשיבו שיתוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד כששומעים על איזה אסון - ילד נכווה, ילד נעלם , ילד נפל ,
    תמיד יוצא לנו לחשוב - שיווו איך ההורים האלו לא שמרו על הילד?? נכון?
    אז אני רוצה לספר לכן שעם כמה שאני אמא שומרת , ובאמת עם יד על הדופק,
    ירין היה במרחק חלקיק שניה מאסון , גם ביום חמישי וגם בשישי !
    בחמישי היינו במרום נווה ברמת גן . מי שמכיר, זו רחבה של בתי קפה ומזרקה וקניון שכונתי קטן.
    קיצר אני ובעלי יושבים עם ירין על שפת המזרקה ואז ירין החליט שהוא רוצה לרוץ לתוכי . בסדר.. מרחק ראיה.. לא נורא ..
    אבל מה? פתאום איזה אופנוע החליט לחצות את הרחבה (שלא מיועדת לכלי רכב )
    במהירות , וירין לא ראה , רץ כאילו אין מחר, האופנוע נוסע ממש לכיוונו , וכל מה שתצעקי או תרוצי - לא תגיעי בזמן .. הלב שלי נפל נפל נפל ראיתי שחור בעינים והאופנוע פיספס את ירין נראה לי בפחות מחצי מטר!!!!!!!!!!

ארוע שני :ביום שישי היינו בארוחת ערב אצל אחותי . יש לה 3 ילדים קטנים ..ומשום מה , באמת לא יודעת למה,הספה הוזזה והוצמדה לחלון נמוך יחסית .
    אני ובעלי יושבים על הספה ובעלי שואל את גיסי - תגיד זה לא מסוכן שהחלון ככה פתוח? (קומה 5! )
    אז גיסי אמר שבדכ החלון נעול ובשאר החלונות יש סורגים .. לא עברו 5 דקות ,אנחנו ממשיכים לדבר , אני ובעלי וירין על אותה הספה בדיוק, לידו !!!!!!!
    ואז אני מעיפה מבט הצידה , רואה את ירין עומד על הידית של הספה ,שכאמור הוצמדה לחלון , מתכופף למטה בחלון , ורגל אחת כבר באויר!
    איזה צעקה אני שמתי שם ! אין , תוך שניה הילד היה נופל , ואנחנו היינו לידו!!!!!!!
    וירין אחרי זה עוד חשב שכעסתי עליו והוא אמר - אבל רק רציתי לראות למטה
16 תגובות
עמוד 1
  • איזה פחד אני הייתי מתעלפת

• טוב עשית לי מועקה על הבוקר

• באמת שלא נדע , זה פחד אלוהים !
  • בהחלט! חיים יכולים להשתנות בשבריר שניה של חוסר תשומת לב.... ומה עם תאונות דרכים? לא הכל בשליטתנו, אבל צריך להיות עירניים תמיד! ברוך ה' שלא קרה כלום....
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]

• איזה פחד את ממש צודקת לפעמים כמה שנשים מליוני עיניים במאית השניה זה יכול לקרות
  • אוי כמה שזה נכון

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • מפחיד קורים דברים ומה לעשות אנחנו בני אדם
    וצריכים להיזהר עוד יותר רק כי אנחנו לא יודעים מה הולך לקרות עוד שניה

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • אוי לא! ה' ישמור!

[[[

• נכון מאוד!
    בגלל זה אסור לשפוט הורים שדברים קורים, לא כל דבר נגרם מחוסר אחריות, לא כל דבר ניתן למנוע....
    תודה לאל שירין בסדר.

• אמא'לה!!!!!!!!!

איזה פחד!!!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • ה' ישמור ממש מפחיד
    בהחלט דברים יכולים לקרוא בשניות גם אני מישתדלת
    לא לשפוט את ההורים
    יש מישפט שאומר "אל תישפוט אף אחד עד שלא תעמוד במיקמו"
    וזה ממש נכון

קרן

• אמאל'ה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה