כמה זמן הסתגלות?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי הבת שלי בת שנתיים נכנסה רק עכשיו בפעם הראשונה לגן..העניין שהיא בד"רכ ילדה ממש חברותית..ובבקרים היא בועה ואומרת "לא רוצה גן"..קורעת אותי היא נרגעת קצת ואז אני הולכת..העניין שאני באה לקחת אותה חזרה היא תמיד במין הלם כזה..יושבת בדר"כ בשולחן עם התיק שלה(שממנו היא לא נפרדת כל היום..-כך הגננת אומרת..)אני מרגישה שלא טוב לה...ולי ממש לא טוב עם זה..כמה זמן ייקח לה להתרגל שיהיה לה כיף?אני דואגת שאין שם ממש תכנים שמעניינים אותה..אוף בא לי ללכת להחזיר אותה אליי הביתה...
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מבינה את מצוקתה של הילדה
    היא הביאה את התיק מהבית וזה הביטחון שלה בגן...
    תשאירו את זה ככה
    אצלנו היה אותו הדבר וניסינו לרכך את המכה
    כל בוקר אנחנו שרים שירים גן בדרכך לגן
    כשמגיעים לשם אני נותנת לה לצלצל לבדה בפעמון של הדלת (היא מחכה לזה כל בוקר)...כל מיני דברים כאלה קטנים שעושים את פרידה בבוקר ליום נעימה
    מקווה שהקטנה שלך תתגבר על זה ציק צאק
  • היי תראי אני עונה לך בתור מורה לחינוך מיוחד אמא אני בדרך...

בעקבות החגים הצפופים התחברות הילדה לגן נעשת קשה יותר. התהליך נעשה ארוך יותר ביחוד שבמשך שנתיים לא הייתה בגן אלא איתך או עם משהו אחר קבוע...
    עם כל הקושי עלייך להיות קשוחה ולא לוותר ופשוט לדבר איתה אולי לתת לה איזה חפץ מעבר, חפץ ששייך לך שהיא יכולה לשמור עליו עד שאת חוזרת לקחת אותה כמו גומיה או מחזיק מפתחות. להגיע בין הראשונים לקחת אותה ככה היא תתחיל לבטוח שאת חוזרת.
    היא לא נפרדת מהתיק כי זה משהו מהבית ששייך לה ולך וזה הדבר היחיד שמוכר לה .
    שלב זה יעבור את תגיעי למצב שהיא לא תרצה לחזור הביתה כי טוב לה......
  • אני אוסיף ואומר לגבי התכנים הילדה בת שנתיים התכנים הם בעיקר משחק חופשי ושירים וריקודים לא מכירה הרבה ילדים שמשתעממים מזה להפך ילדה שלא הייתה אף פעם בגן תזכה להכי כייף להתקדמות והנאה מהריקודים ומהתכנים ובעיקר מחברת הילדים. מהר מאוד הבת שלך תתאקלם כי גם לא תהיה לה ברירה תני לזה זמן. אני לא יכולה להגיד לךכמה זמן שזה יקח שאני הייתי גננת לקח פעם לילדה שלושה חודשים ויש ילדים שאחרי יום מסתגלים . נסי לפנות זמן אישי לך ולה לבד אחרי הגן זה יכול לרכך את הכניסה לגן כאשר את משלימה את הזמן "שכאילו הלך לאיבוד" אחרי הגן.

• היי דנה

גם אנחנו באותו סיפור ליאן נכנסה בתחילת החודש לגן בפעם הראשונה(
    (היא עד 13:00)
    היומים הראשונים היו בסדר ו.......... נפל האסימון מאז כל בוקר מלווה בבכי ואי רצוןללכת לגן
    הגננת אומרת שהיא נרגעת זמן קצר אחרי שאני נפרדת ממנה ...
    גם לי מאוד קשה ואני נקרעת בבוקר אבללללללללל אני יודעת שזה לטובתה היא חייבת להיות במסגרת בגיל הזה עם חברה הרגלים אחרים גירויים נוספים

אין לה מה לעשות בבית

אני מקווה שלאט לאט היא תתסגל ....
    ליאן נסיכה שלנו 18/05/08
    ttp:yoledet//tickers.families.com]
  • מירב גם אנחנו נכנסנו החודש וגם עד 13 וממש קשה לי עם זה..בוכה בבוקר כל בוקר..ולא נפרדת מהחפצים..מקווה שיעבור לה במהרה כי זה לא עושה לא טוב לה ובטח שלא לי...
  • מירב גם אנחנו נכנסנו החודש וגם עד 13 וממש קשה לי עם זה..בוכה בבוקר כל בוקר..ולא נפרדת מהחפצים..מקווה שיעבור לה במהרה כי זה לא עושה לא טוב לה ובטח שלא לי...תגידי מאיפה את בארץ?ואם אפשר לשאול כמה את משלמת?והאם משלמים על חוגים בנפרד?זה חדש לי אז אין לי מושג לגבי זה..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה