סקר -נעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה סבונים וקרמים אתן משתמשות לבייביז?
    אצל עמית השתמשתי רק בקמיל בלו הרגיל לא הסגול ריח מדהים!!!
    עוד לא מצאתי משהו בקנדה עם ריח כזה יש כאן ג'ונסון אז ביקשתי מההורים שלי שיביאו איתם לפחות להתחלה בקבוק גדול מכל דבר
9 תגובות
עמוד 1
  • כשגל הייתה תינוקת עד גיל שנה בערך השתמשתי רק בדאב לתינוקות, שזה סבון, כי בקושי היו לה שיערות

• איך אני מחכה לזה לריח של השמנים והקרמים
    היום שחר כבר לא נותן לי הוא רוצה לבד לבד למרוח בגוף

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תודה אולגה ביקשתי מאמא שלי שתביא לי בקבוק אחד של שמן אמול כמו שאמרת שיהיה
    ואיפי יאווווווווווווו אני כל כך מחכה לזה אני עדיין מסבנת את עמית אבל כמו שאמרת הוא מעדיף לבד ולא יודעת למה אבל הריח על התינוקות נשאר ליותר זמן
  • את עושה קיסרי נכון?

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כן קייסרי בנתיים הוא קבוע ל 21 לחודש יום חמישי הבא אלא אם כן הוא יחליט שבא לו לצאת קודם :-)
    אתמול עשיתי מסלול טיולים של 3 ק"מ עם עלייה ואין שום התקדמות לא נראה לי שהוא יצא לפני חחח

[
  • בהצלחה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • האמת היא שאני לא ממש אוהבת למרוח הרבה על תינוקות ממש קטנים... העור שלהם עדין ובאופן טבעי אין צורך למרוח עליו כלום....בשביל הריח הנעים אני מורחת מדי פעם קרם של ד"ר פישר. לתינוקות יותר גדולים- יש ליין חדש של "ללין" לתינוקות, והכל שם בריחות מעלפים....
  • סבון של בביבי כיף כול פעם יש 1+1 קונה איזה שש

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה