היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כל הזמן חושבת- איזו שמיכה לקנות לשקד לחורף? כשהוא היה במיטת התינוקות, כיסיתי אותו בחורף בשמיכה של סט המצעים (הקטנה). עכשיו שהוא במיטת מעבר- שמיכת פוך יחיד תהיה ענקית למיטה! נראה לי לא ישאר מקום לשקד במיטה
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
14 תגובות
עמוד 1
שמיכה מקופלת לשניים. אבל לא מפוך, אלא משהו קצת יותר דק. כשניהיה ממש קר, אז אפשר פוך מקופלת לשניים.
בשנה שעברה הוא היה עם שמכת פוך של תינוקות אבל לא מהסט ,קניתי לו בנפרד ,נראה לי שגם השנה הוא ישתמש בזה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
קניתי באיקאה שמיכת פוך דקה אבל מחממת וקיפלתי אותה ל 2 אבל את צודקת זה מה שזיזרז לי את עניין המיטה הגדולה כי בקושי ראו את עמית מתחת לשמיכה חחח וגם הבנתי שזהו קטן לו מידי
מיטת המעבר קצת יותר גדולה ממיטת התינוק (של פו הדב ממוצצים), ושמיכת הפוך של התינוקות נראית לי קטנה מידי בשבילו. אין משהו גדול יותר משמיכת תינוק וקטן יותר משמיכת יחיד?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים. ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
אני משתמשת בשמיכות של מיטת התינוק
ענת- מה את אומרת!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
זה מה שקרה עם עמית אני מתעוררת המון בלילה וכל פעם שהלכתי לכסות אותו הוא לא היה מכוסה כשהוא היה עם השמיכת תינוק ולכן הבנתי שהיא קטנה לו מידי ואחכ עם השמיכה הגדולה של היחיד רה הזמן הוא מכוסה את יכולה אולי לקחת שמיכת צמר ולשים אותה בתוך כיסוי של שמיכת פוך ואז לקפל על 2 נראה לי גם חם