סיפור שקרה כך היה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני אקדים ואומר שאני כל כך עצבנית לא מצליחה להירגע מהעצבים - שעה רעדתי מעצבים

15 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחח שתהיי לי בריאה את מתעצבנת ממש משטויות
    יש אנשים שקמים בבוקר ומחפשים לריב עם כל העולם ואת..נתת לה יד
    אני פשוט הייתי ממשיכה לדבר מבלילענות לה..שתתפוצץ...
    ואם היא היתה מעירה לי שוב..פשוט הייתי צוחקת לה בפרצוף

• מאמי שלי
  • אני כל החיים מבליגה וסותמת ונותנת לאנשים לדרוך עלי
    נמאס לי כבר לסתום!!!!
    חוץ מזה את האמת מהשוק שהייתי הדברים פשוט זרמו החוצה

• נשמה שלי..את צריכה שיעור בפרחיות
    "גברת עיניינך? לא.שחררי תתמודדי וזה מה יש."
    אני אישית..חח מסכנה אם היתה מעירה לי..את עוד עדינה

תכל'ס אצלי במצב כזה..3 אפשרויות:
    1. כמו שאמרתי קודם או בסגנון "גברתי צר לי שאני מפריעה לשלוותך אבל זה מה יש"...
    2. לא עונה ולא מתייחסת אליה בכלל..נשמעת ממורמרת מסכנה ..חבל.

3. "אני שמחה שהבעיות הגניקולוגיות שלי לא מעניינות אותך..ד"ר..איך אמרת קוראים לך"...

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אני עם מיכל אני גם לא מסוגלת לשתוק
    עבודה מהבית :
    http://www.xn----miceskz.net/?refer=hadas15
    נסו ...זה עובד מקבלים כסף
    [center]אתר המתכונים שלי : [center]http://www.2all.co.il/web/Sites/2007-8/
  • וואי איזה מעצבנת

• גם אני במקומך הייתי יורה "סליחה, מה את מתערבת לשיחה שלא שלך"
  • טוב אני מאלו שלא אוהבים לדבר בנייד באוטובוס (לפחות כשלא היה לי רכב ונסעתי כל יום באוטובוס) וזאת אחת הסיבות - אנשים חצופים ומקשיבים לכל מילה ולכן לא ניהלתי שיחות באוטובוס רק שיחות ממש קצרות או SMS
    אבלללללללללללללללל אם מישהי הייתה מתערבת לי ככה חבל לה על הזמן גם אני הייתי עונה לה
  • את עדינה לעומתי
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • יש אנשים שפשוט לא שווים יחס

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אויש איזה מזל שכבר שנים אני לא נוסעת באוטובוס
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אני במקומך הייתי מחייכת וממשיכה את השיחה כרגיל ואם היא שוב הייתה מתערבת באמצע השיחה הייתי צוחקת ואומרת לזאת שאני מדברת איתה בטלפון: " יש אנשים שממש קשה להם לשמוע שקורים דברים טובים לאנשים אחרים", באותו רגע מסתכלת על האישה הזאת וממשיכה בשיחה כרגיל אבל לא מדברת עם האישה בכלל. מתעלמת ממנה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • ואוו, סיון, נפלת על מישהי מעצבנת במיוחד. אני לא הייתי עונה, כי זה סתם גורר אותנו למקומות נמוכים.
    פעם קרה לי ששמעתי מוזיקה באוזניות מיוחדות שממש אטומות, ומישהי מהמושב מולי הסתובבה ואמרה שהמוזיקה שלי מפריעה לה
  • בגלל זה אני לא מדברת בפלאפון במקומות שיש בהם אנשים שלא שייכים לחיים שלי, שלא יקשיבו לשיחות שלי.
    אני במקומך לא הייתי מגיבה לה בכלל ולא הייתי נכנסת איתה למשא ומתן. הייתי עושה את עצמי כאילו היא אוויר וממשיכה. תאמיני לי, זה היה משגע אותה

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה