היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כל הלילה לא ישנתי הייתה לי הרגשה מוזרה כזאת היום כל היום כואב לי הגב בטירוף לחצים בבטן איך אני יודעת אם זה צירים??? אצל עמית הייתה לי ירידת מים ונתנו לי זירוז אז הצירים לא היו צירים רגילים כואב לי מאוד הגב התחתון אבל זה לא כאב שבא כלפי הבטן אני אשכב קצת לנוח ונראה אם זה עובר או לא אבל הייתי חייבת להתבכיין קצת למישהו תודה על ההקשבה
אני ממש לא לחוצה הדסוש אני ממש להפך כל כך אדישה פשוט מאוד מאוד כואב לי ויש לי תחושות מוזרות כאלו לא יודעת למה אבל מצד שני כל הבוקר הייתי בסידורים על הרגלים יש מצב שזה מהמאמץ אני הולכת לנוח אני אעדכן בהמשךךךךךךךךךךךךךך תודה בובה
כאב בגב התחתון לא חייב לבוא כלפי הבטן- בלידה השלישית שלי, הפקק לא יצא ולא הייתה לי ירידת מים, אלא צירים כל 30 שניות שבאו דווקא בגב. תתזמני את הכאבים- כל לידה שונה מקודמתה. איזה שבוע את??? בכל אופן שתהיה לידה קלה ומהירה
אני בשבוע 38 פלוס 1 ולגבי קופ"ח אני גרה בקנדה יש לי גם מספר לבית חולים למקרה ואני רוצה להתייעץ בנתיים אני שוכבת ועדיין כואב אבל זה לא משהו שאני יכולה לתזמן
ברוכה הבאה למועדון לפחות לא נשאר לך עוד הרבה עד הקיסרי
גם אני עם אותם תופעות בדיוק זה צירים שלא מובילים ללידה
נקווה שלא נסבול אותם הרבה כי עם שחר לא היה לי ככה *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
אורטלוש אני עושה קייסרי כי עמית נולד בסוף בקייסרי לטענתם כי אני צרה אז אני והרופא החלטנו יחד שנלך מראש על קייסרי ואין לי בעיה עם זה דווקא רציתי עם עמית לא הייתה לי החלמה קשה מידי מקווה שגם הפעם
הלידה של רואי הבן השני שלי היתה קיסרי וכגיליתי שאני בהריון עם מתן אמרו לי שיש סיכוי לקיסרי אבל גם אופציה ללידה רגילה. אני ילדתי את 2 הגדולים בשבוע 39+1 ומתן החליט ב-38+1 שהוא רוצה לאת והייתי צריכה באותו יום להגיע לביקורת ולהחליט האם הולכים על קיסרי או לידה רגילה - בסופו של דבר הלידה הסתיימה בקיסרי. קחי בחשבון שגם אם יש לך תאריך לשבוע הבא זה לא אומר שזה לא יכול להקדים. לגבי צירים- זה שזה כואב זה נכון אבל יש כאלה שמסוגלות לעמוד בכאב ולא יודעות שיש להם צירים של לידה- שווה בדיקה אם את עדיין עם כאבים ולחצים.
וד"א החלמה אחרי קיסרי שני היא יותר קלה כי בד"כ חותכים על אותה צלקת שכבר מימלא "מתה" - בהצלחה
גם אני לא ישנתי בלילה התעוררתי כל איזה רבע שעה מכאבים וגם היום לא הצלחתי לישון עדיין כואב
עדין אין התפתחות של לידה אצלי *************************
שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי