שאלה לגבי מד חום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני משתמשת במודד חום דיגיטלי במה אתן משתמשות ?? אמרו לי שהספירלה ( המודד השקוף זה השם??) יותר מדויק ושהדיגיטלי תמיד מראה כמה מעלות יותר...
    אני כבר אובדת עצות יובל מעלה חום כל שבוע זה פשוט לא יאמן במשך חודש וחצי כל שבוע ולמשך כמה ימים הרופא טוען שאין צורך בבדיקות ושזה נורמלי לגמרי בגלל שהיא בגן אני בכל זאת מתכוונת ללכת אליו מחר ולהתעקש לקבל הפניה לבדיקות דם ושתן...
    מה דעתכן??
    [/]
5 תגובות
עמוד 1
  • לא נראה לי ששינוי מד חום יעשה שינוי בחום.
    ז"א אם היא חולה - היא חולה.
    זה יכול להיות וירוס שבא והולך, וזה יכול להיות עוד מיליון דברים.
    לדרו שלעשות בדיקות דם נשמע לי רעיון טוב, כמו כן כדאי מאוד ללכת למטפל אלטרנטיבי לחזק לה את המערכת החיסונית (דיקור סיני, פרחי באך, הומפאט וכו')
    אני מקווה שלא על כל טיפת חום את נותנת אקמולי ושות' אלא רק כאשר היא מרגישה רע והחום גבוה.

• אני משתדלת לתת רק שהחום גבוה נגיד מ38.5 ולפני השינה גם אם החום הוא יותר נמוך....
    [/]
  • אם יש חום לא משנה איזה מד חום יהיה לך...
    לגבי הרופא,תשובה ממש לא מקובלת

• יכול להיות שככה היא גם מוציאה שיניים ,למרות שטוענים שאין קשר בין שיניים לחום
    ליאבי הוציא לי ככה שיניים עם חום עולה ויורד ,התקפי ברונכיט ומה לא
    אני גם לא חושבת יש הבדל משמעותי במעלות בין המדי החום

רעיון טוב ללכת לרופא שישלח לבדיקות דם
    החלה מהירה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • גם אני בדעה שתדרשי בדיקות דם.
    שתרגיש טוב

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה