גן עיריה והשכונה שלכם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכל האימהות והילדים
22 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי ממה ששמעתי מאוד קשה לשנות שיבוץ של גן עירייה, אבל אצלנו לפחות יש גם גנים פרטיים לטרום חובה.
    את בטוחה שאצלכם אין?

יעל, אמא של יונתן
  • אצלנו בגן יש כביכול, השנה אמילי בקבוצה עם הבוגרים ביותר בגן (יש בני 3.7 ויותר אולי), אבל בספטמבר הבא היא תהיה בת 4
  • בדרך כלל גן עייריה לא ניתן לשנות את השיבוץ לגן

אבל אני יודעת שאצלנו לפחות זה ככה

אם יש לילדה צהרון אחרי הגן באים ולוקחים אותה את יוכלה להמציא אישור כזה ושמים במידה ויש מקום את הילדה בקרבת הצהרון
    אבל קודם מתחשבים במי שגר קרוב לגן ברדיוס מסויים

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • וואלה יפעת- אני אבדוק את זה! כי הרי בטח אני כן אשים אותה בצהרון של הגן שלנו
  • תיראי זה שהשכונה לא מהשהוא עדיין לא אומר שהגן גרוע.
    לדוגמה כשילדתי את הבכור גרתי באזור ממש טוב אבל הגננת באותו גן אליו היה אמור ללכת הייתה גרועה . אני לא ידעתי את כל זה כי רוב הזמן הוא ואני בילינו אצל הורים שלי ולא הכרנו את השכונה. למזלינו בשנה שעלה לגן טרום טרום חובה החליפו את הגננת וחל שיפור לטובה. עכשיו אנחנו גם גרים בשכונה שלא נחשבת טובה אבל דווקא מוסדות החינוך בשכונה מאוד נחשבים וההורים עושים מאמצים להביא לשם ילדים מכל העיר. אז תעשי בירור לגבי הגנים . את יכולה לתחמן את המערכת ולעשות חוזה שכירות פיקטיבי עם מישהוא שגר באזור של גן טוב לפעמים זה עובד.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• בהצלחה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • גם אני מתכוונת לרשום את עידן לגן עירייה שנה הבאה למרות שהוא יהיה רק בן 3
    הוא משחק רק עם הילדים הגדולים ממנו ושנה הבאה כשהם לא יהיו לדעתי הוא לא ימצא את עצמו בגן הנוכחי

• אולי תנסי לשנות את הכתובת להורים שלך
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • מסכימה עם קושקושוני- זה הפתרון היחידי יקירתי.

חבל לך להתחיל את מסכת ההתשה הזו, פשוט תשני את הכתובת ובזה ייגמר הסיפור באופן קל ומהיר.

ניסיתי לכתוב לך את זה בצ'אט בפייסה אבל לא היית.

• ממש לא אפשרי
  • לפי מה שאני הבנתי משיחה עם העירייה אצלנו (גם אני חרדתית לעניין)כל נושא השיבוץ הולך גם לפי כמות הילדים של השנתון ז"א שאם יש יותר ילדים שאמורים לעלות לגן חובה יפתחו קודם גני חובה ורק אח"כ תת חובה או טרום חובה, הבנתי שנותנים 2 גנים לבחירה ואם יש מקום אז נשבצים לשם ואם אין יכולים לשלוח את אמילי גם לגן מרוחק במרחק נסיעה
    רק גני חובה הם ברדיוס של עד 2 ק"מ מהבית ( בכל אופן ככה זה אצלנו לפי מה שהבחורה מהעירייה הסבירה לי).

היא גם אמרה לי שהשיבוץ מגיע לפי כתובת תשלום הארנונה.
    מה שלא קיבלתי תשובה ברורה זה אם נניח אני בשכירות ובעירייה אני רשומה על הארנונה לבד לדוגמא ובת.ז הכתובת שלי היא כתובת ההורים ובעלי רשום שם
    לפי מה הם שולחים שיבוץ על שמי או על שם בעלי??????
  • אצלינו נתנו 3 אפשרויות ולהסביר ךמה. ודווקא התקשרו ושאלו למה אנחנו רוצים גן אחר מרוחק והיו לנו סיבות כמו קירבה למקום עבודה וקירבה למעון של הקטן...והם הסכימו.
    בסוף הלכנו על גן שכונתי מול הבית וזה הכי נוח. גם השכונה שלנו לא משהו אבל את יודעת מה? יש שם ילדים מאוד נחמדים. גם בשכונות ״טובות״ יש ילדים עם חינוך לא משהו אבל שם יודעים גם להסתיר את הבלגן
  • תמי... לא רוצה לבאס אותך.... אבל בחולון אף אחד לא שואל אותך איזה גן את מעדיפה.... לא שניים מועדפים ולא אחד...

• מנסיון של מישהי שעוברת במערכת, מנסים ללכת בד"כ כמה שיותר לפי
    בקשת ההורים ומומלץ לבצע ברגע שמתחילה ההרשמה ולא לחכות לסוף אוגוסט
    ותתפלאי יש כאלה הורים...לדעתי הכללית, דווקא מגן שלא מצפים ממנו,
    מקבלים יותר

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • נכון להיום אין לנו את הבעיה , יש סכ"ה 6 גנים ביישוב
    של גילאי 3-5 , בכל מקרה אף אחד לא קרוב ממש לבית ואין לנו בעיה כי כולם כאן עם גלגלים... בעבר בחדרע בדירה הראשונה הגן היה ממש מתחת לחלון חדר השינה
  • ההעברה די בעייתית,
    כדאי להתחיל מעכשיו לבדוק את הגנים,
    עד כמה שאני יודעת היא יכולה שנה הבאה להיכנס כבר לטרום חובה ולא לטרום-טרום, נכון?
    אני יכולה להגיד לך שאת יכולה להיות מופתעת לטובה, זה גם עניין של מזל על איזה אוכלוסייה את נופלת באותו שנתון אבל הגננת עושה את הגן ומשרה את האוירה.
    אני רשמתי את עילאי לממלכתי דתי ופה אין הרבה אולוסייה דתית, ככה שבגן יש ילדים מכל העיר (מהשכונות העשירות והעניות). לא ידעתי למה לצפות, ואני רוצה להגיד לך שהילדים מקסימים! הגננת נהדרת, עדינה וחינוכית, והילדים פשוט מתאימים את עצמם למסגרת.

מיטל
  • השיקול העיקרי שלי לגן חובה (שבע"ה מעין תיכנס אליו שנה הבאה) הוא שעם אותם ילדים היא תלך אח"כ לביה"ס. נראה לי חשוב שעם כל הדברים החדשים לפחות יהיו איתה כמה ילדים מוכרים, משהו ידוע ומוכר.
    אצלנו ילידי ינואר-מרץ נכנסים לגן חובה לשנתיים כך שאם שנה הבאה היא תלך לגן רגיל - זו תהיה המסגרת שלה.

• וואוו החכמתי
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • זה מאוד פשוט קחי כתובת שאת יודעת שזה אזור טוב ותשני בת"ז לכתובת הזאת
    זה מה שאני אעשה דרך אגב
  • זה לא כל כך פשוט להחליף כתובת למקום שאת לא גרה בו (והורייך לא גרים בו) כי יש כל מיני דואר רשמי שנשלח לפי הכתובת בת"ז (כמו אגרת טלויזיה ורשיון נהיגה)

יעל, אמא של יונתן
  • זה בסדר את האגרה אני לא משלמת חחחחח
    ורשיון חידשנו עכשיו שנינו
  • ממאמי קודם כל, אם את מתעקשת את יכולה לרשום איפה שאת רוצה כי תמיד יש חריגים ואם יגידו לך שלא - אז לא נכון...בדקי את הגן שאת רוצה, רשמי בין הראשונים ככה שתהיה "חריגה ראשונה" ותעמדי על שלך...!!! חייבים לתת לך...!!
    לי זה קרה עם בית הספר של היא-לי בזמנו.... התעקשתי וקיבלתי

[center] שיהיה לכולנו יום מלא בחיוכים, שירלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה