סימילאק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לתינוקת בת חודש כמה סימילאק נותנים?כמה ס"ס?וכל כמה זמן?מסכנה שלי רציתי להפסיק עם ההנקה ולשלב...אז התחלתי ופתאום היא ממש סובלת מגזים ואין לה יציאה כל יום...רואים שהבטן שלה קשה והיא מתכווצת מכאב..אוף מצד אחד כואב לי שכואב לה ואני ממש רואה איך שבהנקה היא נרגעת..וטוב לה..אבל מצד שני אמרתי שהפעם אין לי כח כמו בראשונה שהנקתי עד 7 חודשים..אמרתי שאתן לה עד חודש ודי..שתעלה יפה במשקל
6 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל - זה ידוע שתמ"ל עושה גזים הרבה יותר מהנקה.....

אם את רוצה לשלב לה בכדי שתכיר את הבקבוק - זה טוב, אני הייתי מתחילה מארוחה אחת ביום בבקבוק והיתר - ציצי.

לגבי כמה לתת לה - זה תלוי במשקל שלה. אני הייתי מתחילה מ-100 מ"ל בבקבוק פיטמה מס' 1 ולראות איך הולך.

לגבי גזים - טוב מאד להרים רגליים לכיוון הבטן ולעסות את הבטן שלה. עצם ההרמה של הרגליים - מסייעות לקקי לצאת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אורטל היא שוקלת בערך 4 ק"ג בקבוק של 120 היא בדר"כ מסיימת וכל 3 שעות בערך זה בסדר?כי אני לא יודעת אולי אם היה עוד בבקבוק אולי הייתה ממשיכה לשתות
    וכן אני עוזרת לה בהרמת רגליים...שאני מחליפה לה בדרכ ואז זה באמת עוזר..
  • אם היא בוכה ונראה שרוצה עוד (תוציאי את הבקבוק ותחזירי ותראי מה התגובה שלה) אפשר להעלות בעוד 10 מ"ל בהדרגה, ככה אני הייתי עושה.

אם היא שבעה ורגועה - כל 3 שעות זה מעולה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה על התגובה
  • לא יודעת להגיד לך כמויות כי הנקתי במשך 4 חוד' הנקה מלאה... אבל עם גל אני זוכרת שניסיתי לתת לה סימילק וזה היה פשוט יציקה, היציאות היו מעטות ואז החחלפתי לה מלטרנה והיה הרבה יותר טוב.
    עם דניאל, המעבר מהנקה לתל"מ לא היה קל אבל נתתי לה גם מטרנה וגם טופטימיל ולבסוף נשארתי עם אופטימיל כי היה הכי קל לעיכול...

בהצלחה

• גם אני, כמו אורלי, רציתי לייעץ לך לנסות תמ"ל אחר.
    מניסיון שלי, מפעוטון בו עבדתי, סימילאק יותר קשה לעיכול.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
    ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה