צריכה עצה דחופה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מי יודעת איך מתמודדים עם ילד בן שנה +שלושה חודשים שנושך נוראות.
    אני חושבת שזה התחיל לו בשבוע שיצאו לו שיניים, ואז הוא קלטל שהוא יכול להשיג הרבה דברים בדרך הזאת והוא פשוט נושך כל הזמן!
    בגן אמרו לי ששמים אותו בעריסה לשתי דקות אחרי שהוא נושך, אבל ממש לא נראה לי שהוא מבין מה רוצים ממנו.
    גם בבית, הוא נושך את יהודה נורא.
    מה עושים???
    כמה שאני כועסת עליו ומראה לו כמה שאני כעוסה, הוא פשוט נראה לי לא מבין!!!
    מה עושים?

מירי, אמא לשתיים וחצי
4 תגובות
עמוד 1
  • אוי, הנשיכות....
    אצלי שניהם היו נשכנים גדולים..
    אבנר התחיל מאוד מוקדם- קצת לפני גיל שנה...
    לשים אותו בעריסה בגיל הזה אחרי שהוא נושך- ממש ממש אבל מ-מ-ש לא נשמע לי....!
    הוא לא צריך לקבל עונש- הוא לא מבין את המשמעות של עונש...
    האמת שאין יותר מדי מה לעשות עם הנשיכות- צריך בכל פעם להגיד לו בטון תקיף משהו בסגנון של- עם הפה אנחנו רק מנשקים- לא נושכים.. ולהרחיק אותו מהילד הננשך (אפשר ומומלץ גם לחבק את הילד שננשך מולו- כדי שיראה שמי שמקבל את תשומת הלב כתוצאה מהנשיכה זה לא הוא)...
    זאת תקופה מייגעת אבל היא עוברת...
    ואני ממש לא חושבת שצריך להעניש ילד בגילו....
    אם הגננת יודעת שהוא נושך, מתפקידה להקפיד לשים עליו יותר עין ולנסות למנוע נשיכות שלו- לזהות סיטואציות שעלולות לקרות. כמובן שלא תמיד אפשר למנוע את זה, אבל צריך פשוט לשים עליו יותר עין, אבל לגבי העונש- זה אפילו די מקומם אותי שגננת מענישה תינוק בן שנה ורבע...
    אני הייתי אומרת לה משהו...

נעה
  • אין הרבה מה לעשות בגיל הזה

גם הקטנה שלי עדיין נושכת אותי - ואני יכולה רק לכעוס ולהראות שכואב לי

הם לא ממש מפנימים שזה כואב עד שמחזירים להם......
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • אתן ממש ממש מעודדות...
    אני ביקשתי מהגננת להפסיק כי בכל מקרה ראיתי שזה לא עוזר והוא ממש לא מבין מה רוצים ממנו.
    אני מרחמת על הילדים הננשכם, המיוחד שאפילו יהודה שהוא פי שתיים ממנו בגיל לא מצליח להתמודד איתו כשהוא רוצה לנשוך אותו.
    אני מנסה להגיד לו לתת נשיקה, אז הוא נותן יפה מאוד, או כשהוא מושך בשערות אני אומרת לו לעשות טובה ולא למשוך, אבל הוא נראה לי פשוט ילד קצת יותר אגרסיבי מיהודה, כי אצל יהודה בחיים לא התמודדתי עם דברים כאלה, להיפך, תמיד חששתי שהוא יהיה הילד המסכן שכולם מציקים לו והוא לא יודע לעמוד על שלו, אבל לאחרונה הוא השתפר בנושא.
    אבל חיים- זה סיפור אחר לגמרי, הוא ילד הרבה יותר דעתן, הרבה יותר מעיז וגם יותר אגרסיבי.

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • אני מציעה לך להתייעץ עם שרון שמש, או לחפש שרשורים בפורום שלה בנושא הנשיכות

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה