היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שוליקו ופיתוש..... תאמינו לי אם היו לי 2 העתקים הייתי שולחת לכל אחת את הספר אבל מפאת שיש לי רק אחד..... אז תסגרו ביניכן.... מקסימום אתן יכולות אחרכך להעביר אחת לשניה.... מי שמחליטה ראשונה שתשלח לי כתובת למייל או להודעה פרטית בפייסבוק
האמת,רק כעת בבי"ח יצא לי ברצינות להתחיל ולקרוא אותו באופן-אקטיבי (עם מרקרים והערות, כמו שאני אוהבת) וישנן תובנות מאוד יפות ונכונות בעיני..
מה שאני מאוד אוהבת אצלה,זה שהיא בעד לתת כבוד לילד כבן-אדם. והיא מאוד אוהבת שיגרה-מובנית (אצל אחותי זה עובד יופי: לפי-הספר היא לא-מדברת לפני-השינה והילדה נרדמת מצויין..אבל מאז שנעמה נולדה, הייתי חייבת לתת את האני-מאמין שלי,שכולל לשיר שיר נעים,לחבק,ללטף ולומר מילים-נעימות כאלו לפני-השינה וגם ילדתי הולכת לישון ברצון,חמסה, כך שאין נוסחה-אחת להצלחה, לכל-אמא יש את הדרך שלה)..פשוט בגדול,הרעיונות שלה מאוד נכונים בעיני...