אמונה ומשברים בחיים..מה דעתכן??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עברתי הפלה, כמו שהבנתן...
    האמונה-הפנימית בבורא-עולם סייעה לי רבות לעבור אותה,עם תיקווה להבא בע"ה..
    אני חשה שקיבלתי מתנה,מלפני-שנתיים,אחרי-ההפלה הראשונה...

יש לי חמות וגיסה,חוזרות בתשובה פאנטיות שחיות בחו"ל..
    אתמול הייתה לי שיחה איתן..
    האמת,יצאתי רק חלשה,עצבנית וכועסת..
    יש לי חברות-דתיות, בעלות שלימות-פנימית,שרק חיזקו נפשית אחרי וגם יבואו לעזור פרקטית השבוע..הן לעומתן,לוקחות רגע של משבר לחפירה על שכר ועונש ועל רגע להתחזקות מבחינת-המיצוות..

בעלות-התשובה ממשפחתי החלו לטחון לי על מיקווה (ודווקא חשבתי בפנים,שלמה לא בעצם הפעם לחזור לזה. עוד לפני שהן חזרו על זה 100 פעם בשיחה) וגיסתי שיגעה אותי עם הלבוש שלי,שכדאי לשים כיסוי-ראש+לא-ללבוש יותר גופיות.
    אמרתי לה,שברור לי שעם בעלה,אני תמיד מתלבשת בסקייפ בכבוד,הראוי קודם לי כבן-אדם הבא בקשר עם דתי.
    אמרתי לה בעדינות,שזה לא-מקובל לומר זאת לי אחרי-מה שעברתי.
    היא טוענת,שאני באה לקראתה,אך היא לא-יכולה ההיפך..אצלי: החיים-ארוכים ואצלה: קצרים..
    אצלי: האמונה-פנימית ואצלה,האמונה לדעתה יותר חזקה ולכן היא מתבטאת גם בחיצוניות..

הסברתי לה,שאני רוצה שלום-בית עם בעלי ואני לא-אתרחק ממנו עם לבוש-חיצוני אחר..

אני חיה מתוך אמונה-שלימה את חיי,טוב לי בחיי ונימאס לי מהרצון שלהן להפחית מערכי,כאילו אני מאמינה פחות ושאין-אמצע בחיים..

מה אתן אומרות??? מה לעשות???
    בא לי לרשום להן מייל...כדאי??? מה הייתן רושמות???

אני יודעת,שיש כאן בנות-אמיתיות באמונה-שלימה,ללא-רצון להצדיק את עצמן ביחס לאחרות ואני מוקירה על הסובלנות שלהן כאן!
    יש לי חברה כזאת בחיים,לא-מתחסדת,חיה את חייה בפשטות..לא-מנסה להחזיר אותי בתשובה,שאהיה בול כמוה במראה,מעריכה אותי כפי שאני..

יש בי הבנה לאיך שהן מדברות, מהיכן זה נובע, מרצון-טוב בסה"כ,אמרתי לה: אני הצלחתי להיקלט בזכות החליטה-הקסומה של אייל-פוליטי,אז אני תומכת-נילהבת שלו ודואגת להזכיר את שמו תמיד כששואלים אותי,כי אני רוצה,שכולן ייקלטו בע"ה..
    אבל עובדה היא שבנות הצליחו בלעדיו..
    התובנה שלקחתי מזה: גם אם הצלחתי עם משהו,אסור לחפור לאחר..
16 תגובות
עמוד 1
  • היי
  • אני חייבת להודות שמצורת הכתיבה שלך הייתי בטוחה שאת בחורה דתייה עם כיסוי ראש והכל!
    זה רק מוכיח בעיני עד כמה האמונה שלך חזקה מבפנים וזה שאת לא זקוקה לסממנים חיצוניים כדי להוכיח את זה יפה בעיני

• אני חושבת שאמונה אמיתית בבורא העולם לא מתבטאת רק בסימנים חיצוניים (כמו סגנון לבוש או כיסוי ראש), או בשמירת מצוות, אלא במה שקורה בלב של בן אדם.
    כל אחד חי עם מה שעושה לו טוב ומחזק את האמונה בה'.
    אצל מישהי זה לבוש צנוע וכיסוי ראש, אצל מישהי אחרת זה שמירה על כל המצוות וכ"ד...
    אני חושבת שאסור "לחפור" לבן אדם איך הוא צריך לחיות עם האמונה שלו, כי זה מיותר. אני לשמל שואפת את האמונה שלי מדברים מסויימים בחיים, ולא יעזור לשכנע אותי לשים כיסוי ראש או ללכת למקווה, זה פשוט לא יעשה את העבודה אצלי.

אני עובדת במקום עבודה ש80% מהעובדים הם דתיים עם כיפות סרוגות וכיסוי ראש.
    אני מאוד מעריכה אותם, דווקא כי אף אחד מהם לא מנסה לשכנע אותי לחיות בסגנון חיים שהם חושבים לנכון. הם מבינים את הצורך שלי לחיות את חיי, מכבדים את זה ומכבדים אותי בתור בן אדם כפי שאני.
    כל אחד באמונתו יחיה ויעשה את מה שהוא חושב לנכון בחייו.

[url=http://www.mamaibebe.com]

[[[

• זהו,בדיוק! סיווקוש
  • "ואהבת לרעך כמוך" זה בהחלט דבר ראשוני.
    אני חושבת שבכלל כל מי שהוא קיצוני לכיוון כלשהו - בכל דבר - חוטא לעצמו ולמקום.
    ולומר לך רגע אחרי הפלה שזה בהחלט משבר את הדברים האלה זה כמו לומר שאת אשמה בכך. זה דבר שלא ייעשה בעיקר כי אין בך שום אשמה.
    מאוד מכעיס אותי שכך העזו לדבר איתך.
    אני שמחה שהיא מבינה שאת מקבלת אותה אבל היא לא מקבלת אותך, חבל מאוד שע"מ שהיא תוכל לקבל אותך היא דורשת ממך לעשות שינויים באורח חייך.

אפשר לחשוב שכל הדתיות - שלובשות צנוע, שמות כיסוי ראש ומלאות באהבה לבורא עולם - נכנסות להריון מיד וללא שום בעיות, שאין אצל אף אחת מהן קשיים.

אני חושבת שאם זה המצב ביניכן - אין לך מה לרשום מייל ולהסביר דברים, אין להן יכולת הבנה מינימלית בנפש האדם.
    אני הייתי מתרחקת פרט לטלפונים של חגים ומועדים וימי הולדת וכו'. מי שלא מסוגל לקבל אותך בגלל שאת לא דתייה כלפי חוץ - לא יוכל לקבלך ולהיות עבורך.
  • אני חושבת שאיש איש באמונתו יחיה.
    הטפה לא מביאה לשום מקום טוב אלא רק לכיוון השני.
    אם את מרגישה טוב עם עצמך ובאמונתך- אז שכולם יקפצו (סליחה על הביטוי)
    את בעצמך אומרת חוזרות בתשובה פנאטיות- תזכירי להן שגם הן היו במקום שלך אם לא יותר אחורה ואף אחד לא שפט אותן לא אז ולא בחזרה שלהן.
    ההפלה שהייתה לך הייתה צריכה להיות וזהו בלי שאלות וחקירות עם כל הכאב שיש בזה והפעם הבאה יהיה לך הריון תקין
  • מרווה יקירתי. דווקא לנשים הצדיקות בתנך היה קשה להיתעבר... נקודה למחשבה
    וגם בפורום הזה יש בנות צדיקות (בעיני) שקשה להן להיכנס להריון.
  • בדיוק מה הקרין כתבה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • אין לך שמץ של מושג עד כמה אני כועסת ועצבנית עכשיו!!!

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • בתור אישה דתית קשה לי מאוד לשמוע על דתיים שמתנהגים בצורה כזאת מטיפה.
    על אחת כמה וכמה בסיטואציה קשה כמו שלך.

לדעתי אין כרגע מקום נוסף בלב שלך לכעס כלפיהן.
    מה אכפת לך ממה שהן אומרות? רחוק מהעין רחוק מהלב, כך שאפילו טוב יותר שהן רחוקות אי שם בחו"ל....

תמשיכי בדרכך, ואם את מרגישה צורך כלשהו להשתנות, עשי מה שאת מרגישה לא בגלל שמישהו אמר לך לעשות....

תרגישי טוב,
    ותהיי חזקה

• מרווה את אישה מקסימה. תמיד הגבת מקסים לשרשורים שלי וכתבת אמת!

בכל מקרה מתערבת כי אכפת לי ממך. אסור לך לשמוע בקולן של אף אחת מהמשפחה אם זה בא ממך תתלבשי כדתיה חרדית או כדתיה או כל דבר אחר אבל זה צריך לבוא ממך ואם זה בא כדי לרצות אותן בסוף את גם תרדי מהלבוש הזה.
    אל תעשי מה שאומרים לך תעשי מה שהלב שלך אומר ואני מאמינה שאם את מאמינה באלוהים האמונה הפנימית זה מה שהכי חשוב. וזה שהגיסה שלך גם מתלבשת כדתיה שיבושם לה אבל זה לא אומר שהיא מאמינה יותר ממך. בדרך כלל אני מציעה לך לא להקשיב לחמות או לגיסות אבל במקרה הזה שגם במשפחה שגם המשפחה שלך חושבים על התקרבות אני מציעה לך תתקרבי וזה אחלה וטוב אבל רק אם הלב שלך רוצה בכך ואת יודעת שתעמדי בזה.

זהו

וצר לי מאוד על ההפלה כאב לי מאוד על אחרות אולי לא היה כואב אבל על הסבל שאת עברת כאב לי מאוד מאוד.
  • ולגבי אם עשית ככה קרה לך ככה תדעי שברוב הבתים הדתיים או המסורתיים יש את האמונה הזאת. אם תבגדי הילדים יסבלו אם תעשי ככה וככה הילדים יסבלו. אל תתייחסי לזה. הכל גורל בעיני הכל כתוב לנו מראש. בני האדם המציאו את העניין הזה אם תעשי ככה וככה יקרה ככה וככה. איפה זה כתוב בתורה? זה לא כתוב. זאת אמונה מפגרת שיש אצל הדתיים.
  • אם יש דבר שמעצבן בעיניי זו כפייה.
    איש באמונתו יחיה ואוי ואבוי אם מישהו יגרום לך להרגיש שבגלל
    שאת לא מאמינה מספיק קורים דברים כאלו ואחרים.
    אם יש שם אלוהים אז הוא היחיד ששופט ואף אחד לא מוסמך
    לבוא לדבר בשמו ולהגיד לך מה טוב או לא טוב.
    את שלמה ונינוחה באמונה שלך? שאף אחד לא יערער אותך!
    זה מה שעושה ומרגיש לך טוב אז זה מה שטוב בשבילך!
    מחר תרצי להתחזק? אחלה! מחרתיים תרצי להיות חילונית? גם אחלה.
    היחידה שאת צריכה לתת לה תשובות היא את עצמך!
    היי שלמה עם עצמך ואז אף אחד מבחוץ לא יזיז לך!
    [
    [/][
    []
  • אני רואה שכבר אורית וקרן ענו לך יפה מאד
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה