... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
22 תגובות
עמוד 1

• מה קרה

• זה בסדר אני כבר אתגבר על זה לבד.
    אחררי 40 קריאות ואף לא תגובה או חיבוק מנחם אחד הבנתי שפה זה לא המקום

• תנסי לרשום עוד פעם

יש לפעמים שעות מתות פה בפורום ויש הרבה גם שפותחים הודעות בלי שהם מגייבים או חברים בפורום

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • תנסי אותנו שוב
  • אגיד לך ת'אמת.
    אני קראתי את מה שכתבת, אבל בגלל גברת נועה שמחליפה ניקים כל הזמן ומנסה "לעבוד" על כולם, בדרך כלל אני לא מגיבה לחסויות, אלא אם כן יש אישור מאחת מנהלות שלנו שלא מדובר בנועה.
    יכול להיות שחלק מהבנות שקראו את ההודעה לא הגיבו מאותה הסיבה.
    [[[

• זה היה בקשר לבן שלי בגן עיריה.
    הגננות הפכו אותו לילד אלים עד כדי כך שכל יום שאני שואלת איך הוא היה אומרים לי אם הוא הרביץ או לא הרביץ. הסיפור הוא ארוך יותר אבל אחרי ההפניית עורף שקיבלתי כאן אתמול אני לא חושבת שבא לי שוב לכתוב את כל המגילה.
    תודה על החיבוקים
  • לא קראתי את ההודעה שלך אתמול,מקווה שהיום יותר טוב
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • אני לא אתחנן שתרשמי שוב
    אבל אין לך מה להיפגע מכל העניין אם את רוצה תרשמי שוב מה קרה בגן וננסה לעזור לך
    ולמה את חושבת ככה

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני פיספסתי את ההודעה שלך סורי...

• אני בכלל לא ראיתי את ההודעה שלך.....
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • לא ראיתי שום הודעה ואין מה להיפגע
    כשאני רואה שלא עונים אני מקפיצה תהודעה
    ולגבי הבו שלך היה לי אותו קטע אם הבן שלי בתחילת שנה הגננת אמרה שהוא צועק מתחצף ומרביץ ובמעון הוא לא היה כך ובגן ערייה הוא הכי קטן היה לי מוזר
    ואז דיברתי עם כמה הורים והם אמרו שהגננת אמרה ככה על הילדים שלהם
    אז חשבתי איך זה יכול להיות שהיא מעירה כמעט לכולם
    אז אמרתי לגננת שאין מה לעשות וזו שנה חדשה והיא תצטרך לעמוד עליו
    ולא לוותר לו כדי שיתנהג יפה ובאמת הכל ישתפר
    אגב בבית הוא מקסים ואני יודעת להשתלט עליו
    בהצלחה
  • היי
    אני אתמול כן ראיתי את ההודעה שלך אבל בגלל הפחד שאת בלי שם וזה חסוי אז לא הגבתי כי אני לא רוצה לקבל קללות יש פה איזה חסויה שמקללת ומדברת לו יפה.
    אז סליחה שלא הגבתי לך קודם כל.

דבר שני אני רוצה לשתף אותך במה שהיה לי שנה שעברה עם הבן שלי גם אצלי הגננת התלבשה עליו שנה שעברה ואמרה לכל הילדים לא לשחק איתו והוא היה חוזר עצבני הביתה ושיהיה ברור זה ילד חברותי ואהוב על חבריו אבל היא החליטה שהוא לא מתנהג כמו שהיא רוצה בגלל שהוא היה אוהב ללכת איך שהוא נכנס לגן לשחק בקוביות ולא במשחקים שעל השולחן וככה היא החליטה שבגן שמגיעים נכנסים קודם כל ומשחקים בשולחנות בקיצור יום אחד הוא בא הביתה ואני מקלחת אותו ואז הוא שואל אותי אמא תגידי את אוהבת אותי אז אמרתי לו ברוררררררררררר אז הוא אמר לי אז למה הגננת לא מרשה לאף ילד לשחק איתי הוא שיום אחד באתי לקחת אותו מהגן וראיתי שהילד נרדם בפינת הספרים וזה ילד בן 5 אז שאלתי מה קרה ואז הוא סיפר שהוא בכה כי הגננת לא הסכימה לו לשחק אז הוא הלך לספריה ונרדם וגם שמתי לב שפתאום הילד התחיל לגמגם בקיצור נגשתי לגננת ואמרתי לה תקשיבי ככה זה לא ימשיך וזה היה רק בתחילת השנה בשבועיים של החגים ישבתי בגן וראיתי את ההתנהלות שלו בגן וראיתי איך היא לא מתייחסת אליו נגשתי לעיריה וספרתי גם לאחרית וגם למפקחת ודרשתי להעביר את הילד גן והם אמרו לי בהתחלה לו אז דפקתי על השולחן ואמרתי לאחראית הילד שלי לא שעיר לעזאזל של הגננת ולא של אף אחד עכשיו העברה הוא כתבה בעיתון מיד קבלתי העברה ואני רוצה להגיד לך שאחרי כמה זמן הגיעו עוד ועוד תלונות על הגננת אז שבסוף העיפו את הגננת הזאת לקיבינמט הילד עבר לגן אחר ואני רוצה להגיד לך שאחרי שבוע בגן החדש הוא הפסיק לגמגם וחזר להיות ילד מאושר התיעצתי עם קלניאית תקשורת ועם פסיכולוגית והם אמרו לי שהגמגום נוצר לו מלחץ שהוא היה שרוי בגן אז אני מציעה לך לבדוק טוב טוב מה קורה בגן כי גננת לא נכונה יכולה להרוס לך את הילד וחבל.

מצטערת שיצא ארוך

• וואייייייי רחל! אני פשוט נקרעתי ממה שסיפרת
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • "ילד אלים" זו מילה שאני הרמתי את הגננת שנה שעברה
    ודאגתי שתצא מהמעון דרך מפקחת.

לא יכולה לשמוע שאומרים מילה כה כבדה על ילד,
    אותה גננת שאמרה את זה מקומה לא לעבוד עם ילדים!
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • וואי רחל כל הכבוד שלא שתקת צריך לשים 10 עיניים

[center]
  • תודה רבה רחל.
    אני כמובן כבר דיברתי עם הגננת הראשית. נקווה לתוצאות טובות.
    תודה לשאר הבנות
  • ההודעה היחידה שרשמת וראיתי בשעה 19:30 בערב הייתה:
    הנושא: .....
    ובתוכן היה
  • אסור! פשוט אסור להגיד לילד: לא אתה "ילד אלים" לא אתה "ילד רע" לא אתה "ילד לא טוב" ועוד כהנה וכהנה כינויים שילד קולט ומפנים. ילד שהורה או מבוגר כמו גננת אומרים לו כך - זה מה שהוא יהיה! אני מציעה לך לעשות לזה סוף בכל דרך שהיא. ואם זה אומר להעביר אותו גן - זה מה שהייתי עושה....
    בהצלחה
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה