בנות אני חייבת להמליץ לכן בחום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • על ההרצאה של מיכל דליות "ההורה המודרני והילד הדמוקרטי"
    הבחורה הזאת פשוט חכמה ברמות!!!!
    אהבתי את הדרך שהיא מתחילה את ההרצאה בתובנה הכל כך ברורה מאליו - כל הילדים כולםםםםםםם נולדו בדיוק אותו הדבר, גם הילדים מלפני מאה ומאתיים שנה, אין ביניהם שום שוני - ועדיין גודלים להיות כל כך שונים - מה שאומר שאנחנו "אשמים" בהכל!!!!
    צריך להפסיק לבקש מהילדים שלנו להשתנות ולשנות - אנחנו צריכים להסתכל על עצמנו ולהשתנות ולשנות - זה התפקיד שלנו.
    אנחנו המנהיגים, המנהלים, הבוסים, ואנחנו אלה שמחליטים, אומרים, וקובעים מה יהיה מתי למה ואיך.
    היא אומרת שנשים לב כמה פעמים ביום אנחנו מסיימים משפט אל הילד ב"טוב?" "בסדר?" "אוקיי?" - שנפסיק לשאול את הילד, ההחלטות לא בידיו, אלא רק בידינו (הכוונה היא כמובן לא אם הוא רוצה ביצה קשה או מקושקשת, זה ברור שצריך לתת לו זכות בחירה. הכוונה היא לדברים כמו "עכשיו נלך לגן, טוב?" "עכשיו אמא תנוח קצת, בסדר?, ואח"כ נשחק, טוב?")

בקיצור אני יכולה להמשיך להמשיך ולהמשיך ומין הסתם אני לא אצליח להעביר את מה שהיא אמרה בצורה הנכונה והיעילה - ממליצה לכן ללכת ולהשכיל. אני נהניתי ובהחלט מקווה להצליח וליישם לפחות חלק ממה שהיא העבירה
16 תגובות
עמוד 1

• ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• אני מאוד רוצה ללכת
    אני אחכה שהיא תגיע שוב לחולון וללא ספק אלך להרצאה שלה

• אני הייתי לפני משהו כמו חודש... היה ממש מעניין.... גם אני ממליצה בחום!!!!!!!

שלומית
  • גם אני הייתי ומאוד נהנתי (למרות שתכלס, מי שעוקב אחרי התוכנית בטלויזיה, היא לא חידשה הרבה...)

• סיווני אני מאוד שמחה שנהנת
  • איזו תבונות על הבוקר

טוהר
  • וואי ענבל היא מצחיקה ברמות - לא ציפיתי לזה
  • שכחת משהו....
    לא להגיד "עכשיו אמא נחה" אלא להגיד עכשיו אני נחה, לתת לנו את המקום שלנו לא את הגדרת התפקיד אלא את עצמנו.
    אלו שתי התובנות העיקריות מדבריוה.
    גם אני מאוד נהנתי מהרצאתה.

• נכון לינבר - צודקת
    אכן תובנה נכונה

בקיצור אפשר להמשיך ולספר בלי סוף - לכו תשמעו את המקור
  • באתר שלה נראה לי
    http://www.michaldalyot.co.il/default.asp

באהבה, סיון

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • וואי, הקטע הזה עם ה- "טוב"? "בסדר"? ראיתי פעם בשבריר שניה של תכנית שלה בטלוויזיה,
    וממש לקחנו את זה על עצמינו!
    זה כזה נכון.. ואני שומעת את זה כ"כ הרבה מהורים אחרים!
    כל העניין שהיא אמרה אז זה פשוט בכל מה שאין סיבה שהילדים יענו לנו, במיוחד אם יענו- "לא"! אז פשוט לא לשאול!
    כי אם אנחנו שואלים אנחנו מציבים את האופציה לענות לא!
    גאון!!

חוצמזה שלאחרונה ממש התמכרתי לתכנית שלה, אני רואה באינטרנט.. וכל פעם שיש לי זמן פנוי אני רואה.
    לפעמים אני מזדעזעת איך ההורים הגיעו למצב כזה.. ובעיקר משתדלת ללמוד ממיכל, לחשוב איך כל מה שהיא אומרת יכול להתקשר אליי..
    היא בהחלט חכמה!

=) אין ייאוש בעולם בכלל!
    אתר חדש של סקרים מתוגמלים-
    http://www.midgam.com?ref=93043
  • טוב לדעת

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי