האם אתן הייתן נותנות לילד??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש כל הזמן מסתכלת על הרגל במקום בו עשו לה באילת באירוע ערב שהיינו מהעבודה קעקוע נצנצים וכל הזמן אורמת עוד בבקשה ומצביעה על הרגל
    אתן הייתן נותנות לילד בגיל שנתיים וחצי מדבקות קעקועים? החומר לא רעיל לעור הרך שלהם?
    וגם כמובן נדלקה לי על הצמידים בצורות החיות שנמכרים בסופרפארם ומקדונלד אז קניתי לה חבילה בשישה שקלים באילת אבל זה רק כי היתה ילדה נהדרת ומדהימה בדרך לאילת וממש היה לי כייף לנסוע איתה
    אז לגבי המדבקות קעקועים מי היתה נותנת? אני אולי פארנואית מזה אבל.........

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

13 תגובות
עמוד 1
  • שחר מגיל שנתיים אני שמה לו קעקועים כאלה הוא אוהב
    בזמן האחרון מבקש לשים אבל מיד גם מבקש להוריד

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • למה לא לתת מדבקות קעקועים? מקסימום היא תדביק על הרגל או בכל מקום אחר שיהיה לה כייף- אם היית אומרת לצייר לה קעקוע חינה הייתי אומרת לא.
    זה בדיוק כמו שתתני לה לשחק בחותמות והיא תעשה חותמת על הרגל- זה יורד.
    אריאל ורואי חוזרים כל שבוע מהגן עם חותמת של חיה על היד מחוג שעושים להם בגן, בבית הם משחקים עם מדבקות וחותמות וכלום.
  • לא רואה שום דבר פסול בזה

• סורי אבל אני לא אוהבת
    ל-נו
    י-ה'
    א-ותך
    נ-תן

עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! !
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• אין אם זה בעיה של רעילות, אבל אני אישית לא אוהבת בגיל כזה קטן להרגיל אותן לשטויות האלה - לקים, קעקועים, איפור וכו'...

סתם כי זה נראה לי לא מתאים. בגיל הזה הבנות עוד יפות מעצם התמימות והילדותיות שלהן....
  • גם אני לא אוהבת
    לדעתי זה לא לגיל שלהם

קרן

• אני בעד ליזרום עם הילד, אם זה הטעם שלה והיא ביקשה מיוזמתה אז תעשי לה
  • אני לא הייתי שמה.....נראה לי מוקדם מדי להרגיל לשטויות האלו
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • תודה
    האמת דנדוש נמשכת ללקים איפור (כבר הרסה לי סט אחד) בשמים קרם גוף
    צמידים
  • אני אישית לא אוהבת קעקועים

[[[

• לי אישית אין בעיה אבל אבא שלנו נגד זה אז אני זורמת עם בעלי . מצחיק היה ששאלתי אותו האם הוא רוצה עגיל באוזן ובעלי התחלה עשה פרצוף

http://www.holdthatpic.com/
  • לא ניראה לי אמור להיות בעיה פעם אחת שמתי לאופק והוא ביקש להוריד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה