שמעתן על הטרנד החדש במשק בית :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב נקרעתי מצחוק או בהלם, אני ואחותי לוקחות עוזרת פעם בשבועיים
    היא תגיע מחר לראות את הבתים....אמרתי לאחותי אולי היא רוצה גם
    המלצות

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
25 תגובות
עמוד 1

• עד שהבנתי.... חחחחחחח גדול
  • באמת.. תסדרי את הבית לכבוד העוזרת!!

מקווה שהיא תאהב אותו ותרצה לנקות אותו,
    שיהיה לו בהצלחה!!

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • מוכר... באמת מצחיק

• ככה זה . הן באמת לא מסכימות לכל עבודה . מעניין אותם גם עד כמה הבית נקי , גודל , אפילו כמות חלונות וכו' . היתה לי אחת שחשבה שתפקידה זה לנקות חלונות בלבד , כל שאר חפיף. אחרי שפעם היא אמרה "אני אסיים וטרינה ואחרי זה את תעבירה מגב על כל הבית " אמרתי שאחרי שהיא תשתןף ריצפה כמו שצריך שתאשיר לי מפתח על השולחן ". כך נפרדנו.
    http://www.holdthatpic.com/

• תבקשי תעודת יושר מהמשטרה
  • תזמיני עוזרת שתנקה לפני שהיא באה

• חחחחחחחחחח
  • לקח לי קצת זמן להבין...

[[[

• ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • תיצחקו , תיצחקו! לי יש אחת שלא עושה חלונות ואין לי אומץ לפתר אותה עד שלא אמצא אחת אחרת .
    [url=http://www.glitterfly.com]

• היי אורלוש
    גם לי יש עוזרת בית במקרה זאת אחותי שהיא מנקה חבל על הזמן היא חולת ניקיון ושאני חוזרת לעבודה היא תטפל לי במאיה וגם בבית ותפסיק לעבוד בבתים שהיא עובדת.
    אני רוצה להגיד לך שעוזרת בית באה לראות את הבית לראות עד כמה הבית מסודר פחות או יותר עם זה שווה לה לקחת בית פעם בשבועיים או צריך כל שבוע וכן גם מה גודל הבית.
    יש כאלה שחושבת שהם לוקחות עוזרת אז היא צריכה לנקות להם את כל הבית במכה אחת אז לא.
    מצטערת שאחותי מגיעה אליי היא עושה כל שבוע את הבית פעם היא עושה את המטבח יסודי ושוטפת את כל הבית מחליפה מציעים של כולם מנקה שירותים אמבטיה וכמובן היא מזיזה לי את כל הבית הבית נראה אחרי זה מדוגם ומבריק וזה לא בגלל שזה אחותי.
    ועוד משהו יש כאלה שלוקחת עוזרת בית והם משלמות לה אז הם קנו אותה אז זהו שלא עוזרת בית זה עבודה לכל דבר וכמו שכל אחת הולכת לראות את העבודה שהיא הולכת לעבוד אז גם לעוזרת בית מותר לראות את הבוסית שלה ואת הבית שאותו היא מנקה. זה זכותה המלאה.
    רחל

• חחחח

• מה זה משנה מה גודל הבית ואם הוא נקי או מזוהם? משלמים לפי שעה לא לפי עבודה... לא?
  • יודעות מה? בהתחלה צחקתי ואז חשבתי לעצמי שזה ממש הגיוני מצידן לבוא ולפגוש את בעלת הבית, לראות את הבית, למה הן צריכות לקבל כל עבודה? למה הן צריכות לעבוד עם בעלת בית מניאקית שמתייחסת למנקה כמו לזבל ושהבית נראה זוועה?
    כל הכבוד להן שהן בודקות לפני שמתחילות לעבוד!
    לא מעט בנות כאן שהתקבלו בעקבות ראיונות למקומות עבודה לקחו לעצמן כמה ימי חשיבה ורק אח"כ נתנו תשובה אם זנ מתאים להן או לא. אז למה עוזרת בית שנכנסת לתוך המקום הכי אישי ורגיש לא יכולה להחליט אם מתאים לה אם לאו?
    היא עובדת קשה מאוד.

טוטילה - משלמים לפי שעת עבודה אבל יכולים להגיד לעוזרת שתנקה את כל הבית בארבע שעות - ואין סיכוי לזה או שהבית מצחין ומגעיל ולא נעים לעבוד בבית כזה.

• אורלוש אהובתי
    מה שלומך יקירתי?... מזמן לא דיברנו... ואין לי פייס', אז גם לא ראיתי תמונות גוזלייך ממש ממש מזמן...
    אני מסכימה עם ענבר.
    לי יש עוזרת שנמצאת אצלי כבר 5 שנים (). היא משכנינו ממזרח, וחוץ מהעבודה, שבשבילה היא מגיעה אלי פעם בשבועיים, נהיינו 'חברות' ואנו מדברות בטלפון וכו'.
    אני תמיד שומעת את תסכוליה ומרירותה כשהיא מספרת לי על בעלות בית שמתייחסות יותר גרוע מאשר יחס לסמרטוט, דורשות דרישות לא הגיוניות ולא פייריות, בשעה שבתיהן מלוכלכים ברמה שקשה להסביר (כנראה שלא אני ולא את מכירות מצבים כאלו - דרישה לשפשף באקונומיקה קירות שלמים, צרכים מרוחים בשירותים, דרישה לנקות בשעה ש - 4 ילדים שובבים וקטנים נמצאים בבית והדרישה לעוזרת היא גם לנקות וגם להיות בייביסיטר באותו זמן, ועוד דברים הזויים).
    הרבה פעמים כשהיא סיפרה לי דברים, ציינתי לעצמי שזהו לא יחס אנושי...
    אז, אני מבינה את המקום שממנו בא הצורך גם של עוזרת הבית, להגן על עצמה מפני מצבים שכאלו, שקורים...
    רק אציין, שאני כשלעצמי, אומרת לה תודה בכלל על העובדה שהיא מוכנה להגיע לביתי פעם בשבועיים (ואז אני דואגת שהבית יהיה ריק ולרשותה בלבד, חומרי הניקוי הם אלו שהיא דורשת ונוקבת בשמם, השיא היה שהיא טענה ששואב האבק שלי כבר "לא עובד" (והוא דווקא עבד יופי...) - למחרת קניתי שואב חדש...
    גם זו קיצוניות, ואולי לא לטובתי, אבל אני מעדיפה אותה...
  • אז בואי ואני אגיד לכן משהו, אני כל מנקה שהייתה לי דאגתי לה כאילו זו אחותי
    ואני לא צוחקת, תמיד אפיתי לפני או דאגתי שיהיה משהו מתוק ואוכל בבית,
    זרמתי איתן ולא דרשתי דרישות מוגזמות ובטח לא כל את החלונות בבת אחת
    כל פעם משהו אחר, ממש הרגשה של בית, מרימה את הבית לפני שהן מגיעות
    ועוד ועוד ומתנות בחגים, בימי הולדת של הילדים שלהן ומה בסוף,
    הן מרגישות כאלו חופשיות איתי אז מנקות חפיף

לעומת זה, יש לי מישהי שהיא באמת מסריחה, לא מרימה את הכלים,
    משבוע לשבוע זה נשאר בכיור, הפדים זרוקים בחדר שינה ועוד בסגנון
    והמנקה אצלה שנים על שנים והיא גם שומרת על דיסטנט איתה.

אז באמת מה לעשות כבר? אני יודעת שהן עובדות קשה אבל באמת הן
    לא באות לבית בשביל שישבו ויעשנו וידברו בנייד, גם אני עובדת מאוד
    קשה בשביל לשלם להן!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • שרון עכשיו קראתי את דברייך ואני מוזעזעת אבל זה ממש כמו הדוגמא
    שרשמתי על מישהי שלא מזיזה סיכה בבית שלה ולא "חברה" של המנקה
    והיא איתה

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • אורלוש -
    את אשה נדירה. באמת נדירה.
    יחסי האנוש שלך מדהימים, את תמיד נוהגת להגיד לכולם מילה טובה, לא מתנשאת, אבל המנקה שקבעה לבוא לראות את הבית - לא יודעת מי את....
    היא מכירה בעלות בתים אחרות, והיחס אליה היה כניראה לא פעם ולא פעמיים מחפיר.
    לכן אני בהחלט יכולה להבין את הצורך הזה לדעת מה עומד לפניה לפני שהיא מתחייבת אליכן.
    לראות מה וכמה אפשר לעשות בבית, להכיר אתכן קצת. אני חושבת שזה פייר! אני חושבת שזה נהדר שאנשים יעריכו את מי שבא לנקות את ביתם, את העבודה הקשה, ובאמת לא חייבים להיות חברות שלהן - רק להעריך.

• נו אז מה היא אמרה???

אורלי אולי באמת את צריכה קצת לשמור על דיסטנס..אולי את טובה מדי?
  • כמו שיש בעלות בית מגעילות גם יש עזרות לא משהו .עכשיו יש לי אישה מצויינת , אבל פניה היתה הזאת שלא עשתה כלום חוץ מחלונות , היתה לי אחת שגנבה כסף ובשמים .
    אני לא רוצה שיסדרו לי מיטה או יחליפו מצאים , אנו עושים את זה לבד , נראה לי אנטימי מדי , כולל מיטה של הילד . מסדרים כל הדברים . אין לי בחיים כלים לא שתופים , זה מביא לי עצבים אז אני בחיים לא צוברת אלא ישר שותפת . מה עוד שמי כמוני מכירה את העניין , אמא שלי עבדה בזה איזה חצי שנה שעלינו ארצה (בדיוק 20 שנה עברו ) וסיפרה סיפורים ומשכורת עיתה 10 ש"ח לשעה אז . למזלינו מאז כולם התקדמו אבל מכבדים כל עבודה , עדיף ככה מלחיות על קצבאות . אישית עישיתי לעוזרת שלי ביטוח תענות אישיות שאני משלמת לה ( כולו 40 ש"ח לחודש ותופס לכל השנה ) , שאנו בחו"ל וזה נופשל על שבוע שלה אז אישית אני משלת לה עבור "פיספוס" פרנסה הזה כאילו היתה עובדת רגיל . עושה לי שקט נפשי והיא מאוד מעריכה את זה .
    http://www.holdthatpic.com/
  • בקיצר המנקה הגיעה אתמו ואני לא הייתי בבית (הלכתי לעשות קניות
    טל היום אבא שבת שזה בכלל ריגש אותי) מאי וגל היו והיא נכנסה
    אחרי שנייה התקשרה, שאלה איזה יום, אמרתי לה מה שלה נוח,
    נשאר לה ג', סגרתי אבל ל-4 שעות גג, כי זה 50 לשעה לא כולל נסיעות...
    אמרתי לה שיום ג' אני אחכה לה ואראה לה מה קורה ואיפה כל החומרים
    ואני אסביר לה שאני לא מאלה שמצפות שתעשה באותו היום את הכל
    כי בינינו גם לי קשה ביום אחד להספיק הכל...

מקווה שאצליח הפעם לא להיות יותר מדי חברותית, כנראה זה מה שדופק איתי
    בקטע הזה....

תודה חברותיי על ההתעניינות, אוהבת

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • את יכולה להיות חברותית וטובה ונדיבה אבל במידה.

חשוב שהיא תעשה ב4 שעות בדיוק מה שאת מקציבה לה לעשות ב 4 שעות. חשוב שתקציבי לה לעשות דברים שנראים לך שבאמת אפשר לסיים בזמן הזה ולא להעמיס אבל גם לא לתת לה לשטוף חדר אחד וללכת. בקיצור תציבי גבולות. תהי קשוחה איפה שצריך. ושצריך להיות נחמדה ולתת מתנה לחג אז כן לתת בעיני.
    ואין מה לעשות שיותר מידי טובים למישהו אז הוא מתנהג בהתאם בעיני זה אסור להיות יותר יותר מידי וכמובן שהכל במידה אבל כן להיות אנושית כי את כזאת ואת לא יודעת להיות אחרת רק שימי גבול ויהיה בסדר.
  • תודה בנות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה