אין כמו רגש של אמא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש קמה היום בבוקר עם שיעול ונזלת ירוק צהוב קשה (סליחה על התיאור) בלי חום אבל גם מתלוננת על האוזן (פעם ראשונה בשנתיים וחצי שמתלוננת שכואב לה )
    לקחתי אותה לגן בלב כבד אחר הצהרים לקחתי אותה לרופאה התחילה ישר אזניל אמרה כל עוד אין חום דנדוש יכולה ללכת לגן
    היא עם התחלה של דלקת באוזן והתחלה של ברונכיטיס אולי יותר מזה כדי למנוע המשך התפתחות מקבלת אזניל
    הרופאה ממש "עודדה" אותי אמרה שעוד עלול להתפתח חום ביום יויים הקרובים בגלל האוזן והריאות מקווה שלא

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

8 תגובות
עמוד 1
  • החלמה מהירה
    עכשיו עונת מעבר ,לא קל בכלל למי שסובל מבעיות נשימה.
    גם זה יעבור
  • והכי עצוב הרופאה קשרה חלק מזה לבריכה באילת. בחופש
    מה יכולתי לעשות? לשבור לילדה את המצב רוח את האושר? למנוע ממנה להכנס כמו כולם לבריכה? הילדונת חיכתה לזה איך שראתה את הריכה התלהבה וצעקה בריכה בריכה יש יש יש לא היה לי לב לומר לה לא
    מה שבטוח גם אם רציתי להחזיר לה חוג שחיה עכשיו בכלל ירד מן הפרק
  • שתהיה לה החלמה מהירה

ישקף אלוקים ממעון קודשו
    ויך כל שונאי עמו כהרף עין
    הנה ה' קם וניצב על אנך
    ישקם לכוס רעל, אבל לא יין
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• רפואה שלמה
  • גם הבן הגדול שלי סובל מאוזניים (בעבר שני ניתוחים של כפתורים פוליפים וצריבת שקד) והוא מצונן עכשיו. תמיד זה מתחיל מצינון ומגיע לכאבי אוזניים.
    מקווה שלא נגיע לזה!!!!

בהחלט עונת מעבר זו העונה הכי מגעילה מבחינת מחלות

שיעבור בקלות ורפואה שלמה
    יעל
  • החלמה מהירה

• החלמה מהירה לדנדוש
  • תודה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה