בנות שמבינות באבחונים ובבעיות של קשב וריכוז.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מאז ומתמיד אני יודע שאני "מרחפת".. כשהייתי קטנה אמא שלי אמרה לי את זה כל הזמן,
    אני גם זוכרת שבשיעורים הייתי מרחפת.. אני מסוגלת באמצע מבחן לבהות איזה כמה דקות ופתאום לחזור למבחן.
    כנ"ל באמצע נהיגה (רק שבנהיגה אני משתדלת להחזיק את עצמי ממש חזק), למידה..
    ולעיתים גם בעלי אומר לי שכשאני עם הילדים יש לי רגעים שאני "צפה"..
    התחום שאני לומדת גרם לי להבין שהיום- היו שולחים ילדה כזו לאבחון ואולי עולים על בעיות בריכוז..
    כנראה שבגלל שזה לא בא ביחד עם היפראקטיביות (זה רק ADD ולא ADHD..) אז היה קל לקרוא לי מרחפת ולא לטפל בזה..
    אתן יודעות אם עושים אבחונים למבוגרים?
    באמת.. אני בטוחה שיש משהו שיכול לעזור לי להתמקד יותר בחיים..
    "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים,
    אוהבי ה', יראי אלוקים.
    אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים..
    ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים,
    ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
8 תגובות
עמוד 1
  • בהחלט יש.
    שיטת אלבאום ודומותיה, השיטות שעובדות על הגופנפש כמכלול בהחלט יכולות למרכז ולמקד אותך יותר.

• יש בהחלט איבחון למבוגרים ,אני לא מכירה באיזורך אבל תבדקי דרך קופ"ח
    אילו מכונים עושים למבוגרים .יותר מזה יש גם הנחה דרך המושלם

• דווקא השבוע שנתנו לעדן שלי טיפול בכדורים הרופא שאל אותי ואמרתי לו שאין לי ספק שיש לי הפרעת קשב. והוא דווקא לא המליץ לעשות איבחון. אלא כמובן אים ברצוני ללמוד וזה יכול לעזור או משהו כזה. הכל תלוי במה את עושה. אני כן הייתי הולכת לעשות איבחון אים הייתי רוצה ללמוד משהו ולהתעסק איתו. אבל בגיל שלי לא נראה לי פרקטי. ואני חותמת שיש לי הפרעת קשב ועוד חזקה.
    בהצלחה מאמי
  • עושים לסטודנטים. תבדקי בקופה או תיפני ישירות לנוירולוג.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• חחח גם אני כזאת לפעמים

טוהר
  • אני מאובחנת ולוקחת ריטלין.
    אמת? שינה לי את החיים
  • היי פיתוש'
    אני סטודנטית לחנ"מ ואכן כמו שאמרו הבנות עושים אבחונים גם לאנשים כמונו
    אני עשיתי את האבחון אצל דודה של בעלי יש לי ADD כמון מרחפת ונעלמת עם המחשבות

• פיתוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה