התחלתי ללמוד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהו, עכשיו כבר רשמית אפשר להגיד שעשיתי מעשה!
    התחלתי ללמוד בוינגייט יוגה לילדים ותנועה לגיל הרך. תחום חדש ושונה לגמרי ממה שעשיתי עד היום, מה אני אגיד לכן- בנתיים רק כיף כיף כיף!!
    מנסיוני אני מלאה חששות ומקווה שהחיים אחרי מהנים- אם לא כמו הלימודים אז לפחות בחלקם, המטרה היא לעבוד אח"כ בגנים פרטיים, חוגים, צהרונים וכו'.

מאחר וגם ככה אני נותנת לעצמי מתנה ונמצאת השנה עם הקטן בבית, החלטתי לנצל את התקופה כדי לבנות לעצמי חלופה לחיים אחרים מאשר שכירה במשרה מלאה במשרד- שזה מה שעשיתי עד היום וזה הפך אותי לאומללה....(כמובן שזה אישי ויש כאלו שלא יבינו אותי וזו זכותן המלאה!)

תאחלו לי בהצלחה שזה באמת יתפוס ויצליח וש...אני אמצא את עצמי כבר לעזאזל
12 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מאמי

• מעולה

• ב ה צ ל ח ה !!!!!
  • כל הכבוד לך
    בהצלחה
  • איזה יופי בהצלחה
    [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
  • מזל טוב ובהצלחה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • בהצלחה
  • תודה על הפירגון..
    אתם מותק של פורום
  • וווואווווווו זה נשמע ממש מעניין!!!!!!

כל הכבוד לך ושיהיה המון המון בהצלחה ובהנאה
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • מה זאת אומרת אור טל ?!
    בוודאי ובוודאי שאשתף!!
    בקרוב- קבוצת הורים וילדים של בוגרות הפורום
    רק תני לי לסיים את ההסמכה, להתארגן על מקום ואתן כבר תקבלו הזמנה אישית- עלי...
  • קנאה ירוקה...
    תיהני ותחכימי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה