לכל המקסימות והמייעצות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייתי ביום ראשון עם חיים אצל הרופא ילדים וגם הוא אמר שזה כבר ממש מוזר שהוא ככה משלשל כל פעם.
    הוא רוצה להתחיל בדיקות מקיפות, גם בכיוון של חיידק כלשהו וגם בכיוון של רגישות או אלרגיה כלשהי.
    בקיצור, אתמול בילינו בקופת חולים, עשינו בדיקת צואה לתרבית ואחת לפרזיטים.
    חוץ מזה עשינו גם ספירת דם וגם בדיקת דם לצליאק (רגישות לגלוטן).
    אני כבר נבהלתי כשהוא אמר לי צליאק, אז הוא הרגיע אותי שגם אם יש לו הוא לא ברמה גבוהה מאוד ומירב הסיכויים שזה יעבור לו בגיל מבוגר יותר.
    בקיצור, אנחנו ממתינים עכשיו לתוצאות (ובינתיים מנסים לעצור את השלשולים בצורות אחרות) אם לא יראו כלום אנחנו נלך לבדיקות קצת יותר מקיפות.
    תודה לכן על כל העזרה והתמיכה!!!
    בשורות טובות והרבה בריאות לכולן ולמקסימים המתוקים שלנו!

מירי, אמא לשתיים וחצי
6 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה המון בהצלחה
  • הצלחה ורפואה שלמה

שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

גל

מאי

טל

שי

מתן
  • בהצלחה והחלמה מהירה
  • מקווה שימצא פתרון ומהר

• שמחה לשמוע.

יש לי חברה עם צליאק וגם הבן שלה - אפשר לחיות עם זה, ועדיף שזה יהיה מאשר חיידק אלים חלילה.

רק רפואה שלמה, הכי חשוב! בהצלחה עם הבדיקות ותעדכני אותנו!
    מייל:ortal_halag@walla.co.il
    מסנג'ר: ortaly10@hotmail.co.il
  • רפואה שלמה, ובשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה