עוגייייייית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ממצב? שמעי , אני מתנצלת שאני מתעלקת עליך ,
    פשוט התקשרו אלי מטיפת חלב ואמרו לי שירין ירד באחזונים שוב לאחוזון 3
11 תגובות
עמוד 1
  • הוא שוקל בערך כמו בייבי שלי
  • תודה !
    הוא שותה שוקו שזה אחלה תוספת ואני מנסה להוסיף לו גבינה צהובה או מותכת ..
    למרקים אין מצב.. אבל אולי באמת אוסיף לו חמאה לטוסט או כריכים ..שישמין קצת
  • עוד כמה רעיונות:
    טחינה, חטיפי חלבה (יש קטנים כאלה), חמאת בוטנים מסוג טוב (לא אלו שמבוססות על שומן צמחי מוקשה), חטיפי אנרגיה.
    נסי להוסיף לו ארוחת ביניים אחרי הצהרים אם אין לו.

• פנינוש ממצב ? שנים שלא "דיברנו "...
    אני הגעתי למסקנה שהכל זה גנים !!
    הייתי משתגעת בניסיונות לגרום לתאיר לעלות במשקל... וכלום !!!
    היום היא 99 ס"מ שוקלת 13 ומשהו....
    פשוט עזבתי אותה- ב"ה היא בריאה היא אוכלת טוב פשוט לא משמינה....
    והאמת גם אני כזו... 1.70 ושוקלת 50 אז אין לי מה להתאמץ כנראה ירשה ממני...

בקיצר- עזבי אותו. כל עוד הוא אוכל טוב, בריא, אין לו חוסרים של וויטמנים וכו'... אז הוא רזה אז מה ?
  • תודה , נתת לי אחלה רעינוות ... (חלבה וחמאת בוטנים - נשמע סוף)
    דניס - געגעתי !
    אין ספק שזה גנים ..ואין ספק שאני הרבה יותר רגועה מפעם , כשלא היה אוכל כלום . אבל הם התקשרו בלחץ שהוא צריך העשרה קלורית כי הו צונח באחוזונים ..
    אם אפשר להוסיף - נוסיף ..
    ואם לא ישמין - לפחות ניסינו
  • גם אנחנו במשקל הזבוב כמו אבא , ואין מה לעשות - ניסינו הכל כולל שקדיה וכו . לא מגבלים אותו גם בשוקלד . מבחינת התיפת חלב תמיד יש בעיה אצלינו , היתה את האמת . הרופאה שלו רגועה . הבעיה שלנו שהוא לא "מנשנש " , לא אוהב את הבמבות וכו . ואם כבר בה לו נשנוש זה מלפופון , אגבניה או איזה פרי שלא הכי משמין בעולם .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אה.. אם הוא יורד באחוזונים זה משהו אחר.... צודקת

תאיר לא הייתה יורדת הייתה נשארת באותו אחוזון ואפילו עלתה מעט

נו טוףףףףףףףף העיקר שהכל בסדר..
    מהחוץ מזה? יש חדש?
  • גם מוריה שלי שוקלת 12+
    http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&feature=related
    [/center]
  • אל תתייחסו רק למשקל, זה תלוי גם בגובה וגם בעקביות של העליה במשקל (לפי העקומות).
    אם ילד נמצא באחוזון נמוך אבל נשאר בו (כלומר גדל בקצב נכון) אז הכל בסדר.
    ברגע שילד מתחיל "לשבור" אחוזונים, כלומר לרדת מהאחוזון שהיה בו במדידה הקודמת, יש מקום לשקול העשרה קלורית.
    הסיבה היא שילד שלא עולה במשקל בקצב הרצוי, גם הגדילה לגובה עלולה להתעכב ואז זו בעיה.

• למזלי על אחוזון הגובה הוא שומר - 25
  • היי
    אצלי ליה בת 4 גובה 95 ושוקלת 13.5 קילו היא לא עולה ועשיתי לה את כל הבדיקות כולל כף יד שבכלל לא תואם את הגיל שלה הרבה יותר קטו גיל העצמות שלה והיא לא אוכלת טוב היא ממש אוליב אבל גם אני כזו זה גנים אבל למרות הכל היא פעילה משחקת צוחקת הרופא אמרה שהיא קטנה במשקל אבל בגלל שהיא גובהת אז זה בסדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה