סקר בגדים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בננות מה נשמע? אצלי תקופה לא קלה אבל בע"ה.. יהיה בסדר!
    ולהלן הסקר
11 תגובות
עמוד 1
  • [hug]
    מקווה שיעבור ...
    ל-נו
    י-ה'
    א-ותך
    נ-תן

עד שלא הגעת לא ידעתי מהי אהבה של אמא...תודה על שנתת לי לגלות...! ! !
    ליאני אמא אוהבת אותך הכי בעולם...

• לנשים אין אף פעם מספיק בגדים .
    ולארוע שכבר הייתי אצל אותם אנשים עם אותה שמלה- בחיים לא אלך שוב!
    תחשבי , יראו את זה בתמונות .. פדיחה!
    עדיף להלוות מחברה אם אין לי יכולת כלכלית לקנות ...
  • תודה
  • כמה פעמים בשבוע או בחודש יוצא לך לעמוד מול הארון כי את מרגישה שאין לך מה ללבוש?
    - לעיתים רחוקות , בחורף יותר.

כמה זמן את עומדת מול הארון? ומה המשפט הקבוע שאת אומרת לעצמך או לבעל?
    - אני ממלמלת ביני ובין עצמי : " מה אני אלבש , מה אני אלבש ..." דפקה שלי
  • כמה פעמים בשבוע או בחודש יוצא לך לעמוד מול הארון כי את מרגישה שאין לך מה ללבוש?

בחודש?! חחחחחחחחחחחח הצחקת אותי!!! כל יום זה קורה לי! אני אפילו אומרת שאין לי בגדים לבית ... חחחח

כמה זמן את עומדת מול הארון? ומה המשפט הקבוע שאת אומרת לעצמך או לבעל?
    בגלל שבבוקר אף אין לי זמן אז בד"כ 5-10 דק'. המשפט הקבוע הוא "אני חייבת ללכת לקנות בגדים"... !!!!! אני חייבת למצוא את הזמן וללכת לקנות בגדים"!!! " אין לי מה ללבוש" !! " נמאס לי !! אין לי מה ללבוש".. וואווו יש לי מלא גירסאות

כשסוף סוף התפשרת והתלבשת את עושה עם התחושה משהו?
    הרבה פעמיים אי עוד מחליפה מכנס / חולצה או שניהם וממשיכה לקלל שאין לי מה ללבוש ואני שוב לובשת את החולצה שלבשתי כבר שבוע שעבר

כל כמה זמן את קונה בגדים?
    פעם אחרונה שקניתי היה ... אמממ.אממממ.. אמ..... 10 חודשים ( אני אפילו מתביישת להגיד את זה ) האמת לפני כחודש אמא שלי קנתה לי שמלה אבל אני לעצמי מתקמצנת...

האם יש לך סכום שבחיים לא תוציאי על בגד בשבילך?
    ברור!! לכל דבר יש גבול אני לא הוציא על בגד ליום יום מעל 200 הכוונה לחולצות מכנס לא יותר מ- 250 במקרה הטוב... נעליים לא יותר מ- 300-350 ש"ח אבל אם זה בגד לארוע אז כן אני הוציא אבל לא 1000 ש"ח ממש לא!!!!

יש לך ארוע של מכרים לפני חצי שנה היה ארוע עם אותם מכרים כרגע לקנות שמלה לא בא בחשבון מבחינה כלכלית. תלבשי את אותה השמלה של הארוע הקודם?

לא !!! יש לי גם א השריטה הזו!! במיוחד כי אני תמיד זוכרת מה כל אחת במשפחה לבשה בארוע הקודם
    אני אלווה מחברה / אחות או אקנה משהו זול אם אוכל ואם לא .. אז בכלל יותר טוב אני לא הולכת

אחלה סקר
  • ליטוש!! מה איתך?
    מה עם הדלקת שהיתה לך? עבר לגמרי?

1- פעמיים בשבוע בערך.

2- 5-7 דק'. לרוב אני חושבת מה אני אלבש עוד ביום קודם. אחרת זה לוקח לי שעה של- למדוד, להחליף, למדוד להחליף.. בעלי משתגע מזה כי הוא בטוח שסיימתי ואני עוד פעם מחליפה..
    בהריון הראשון זה היה קורה לי ה-מ-ו-ן, והייתי ממש יושבת ובוכה כל יום שישי שאין לי מה ללבוש, במיוחד לקראת הסוף. ולכן- בהריון השני הלכתי לחנות שהכל ב30 ש"ח וקניתי מלא בגדים, זה היה ממש שווה את זה.

כמה זמן את עומדת מול הארון? ומה המשפט הקבוע שאת אומרת לעצמך או לבעל?ביום יום אני עומדת שניה וזהו, לפני שבת או אירוע קצת יותר, בד"כ לא אומרת כלום רק יושבת מול הארון וחושבת מה ללבוש.
    כשסוף סוף התפשרת והתלבשת את עושה עם התחושה משהו?
    בד"כ מרגישה בסדר

כל כמה זמן את קונה בגדים?
    נעליים פעם בעונה, בגדים לשבת לפני פסח ורה"ש עם השלמות שבא לי, וליום יום מתי שצריך, , אני לא קונה הרבה בגדים.

האם יש לך סכום שבחיים לא תוציאי על בגד בשבילך?
    לא הייתי מוציאה על בגד או נעל יותר מ500 ש"ח (חוץ מלחתונה של אחי)

יש לך ארוע של מכרים לפני חצי שנה היה ארוע עם אותם מכרים כרגע לקנות שמלה לא בא בחשבון מבחינה כלכלית. תלבשי את אותה השמלה של הארוע הקודם?
    אין מצב שאלבש אותו הדבר, או אקנה בזול משהו שנראה יפה או שאלווה מחברה.
    ]
  • ליטוש סקר מעניין ונחמד
  • אני קונה הרבה ויש לי הרבה בגדים. (בסביבות ה60-70 שמלות...)
    אני בחיים לא אלך פעמיים לארוע עם אותו בגד. לעומת זאת- לעבודה או ללימודים כן.... למרות שלא יוצא לי הרבה לחזור על בגדים.
    אבל יש לי סריטה אחרת, אני כמעט אף פעם לא מתפטרת מבגדים. יש לי אפילו חולצה מכיתה ט' שעדיין נראית מצויין.
    כי כשלובשים בגד פעמיים שלוש בשנה הבגדים נשמרים.
    אחיות שלי תמיד באות "לעשות קניות" בארון שלי ואח"כ מחזירות.

הכי הרבה שאי פעם שאני הוצאתי על בגד... השמלת כלה שלי......
    חוץ מזה, לדעתי לא יותר מ400. אולי קצת יותר על מעיל צמר ארוך.
    על נעלים בסביבות 500. לא יותר ובד"כ הרבה פחות.

אבל למזלי אני מקבלת הרבה בגדים. כך שהשמלה הכי יקרה שיש לי בארון היא ממש יקרה (ג'וצי)- אבל לא שילמתי עליה אפילו שקל....

באופן כללי אני חושבת שאני מוציאה בסביבות ה2000 שח בשנה על בגדים ונעלים שאני קונה לעצמי.
  • אני מבינה שכל השאר הלכו על הסגנון של חוה
  • גם יום אחרי שאני קונה בגד אני רוטנת לבעלי שאין לי מה ללבוש, כבר מכינה את הקרקע לקניה הבאה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה